Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν λες δεν βελτιώνει τι εννοείς ? Θες να γράφει το κείμενο απο μόνο του? Εγώ προσώπικά με απλό μεμβράνης δεν μπορώ να γράψω πανω απο 90 wpm αλλα με οποιδήποτε μηχανικό είμαι 115+ wpm. Σίγουρα χρειάζεται κανείς να έχει καλή οθόνη αλλα είναι άστοχο να συγκρίνεις κάτι παθητικό όπως η οθόνη με ενα πληκτρολόγιο.

Και στον προγραμματισμό που είναι το θέμα μας έχει διαφορά το 90 με 115 wpm...

To μηχανικό πληκτρολόγιο είναι απλά μια πολυτέλεια, χωρίς καμία ουσιαστική προσθήκη στην καθημερινή χρήση εκτώς και αν είσαι τπτ τυπογραφος η τραπεζικός.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ποτε μου δεν καταφερα να ξεπερασω τις 50 wpm, αυτα τα τεστ ειναι ηληθια οχι επειδη δεν μπορω να κανω "high score" αλλα επειδη σε αναγκαζουν να διαβαζεις κατι απο την οθονη. Εγω δεν την παλευω να γραφω και να μην βλεπω το πληκτρολογιο, ετσι εμαθα και δεν αλλαζει τωρα. Σε free text νομιζω πλησιαζω τις εκατο wp αλλα γενικα με βαση αυτα τα τεστ ειμαι slow as fuck

Κι όταν κάνεις κάνα λαθάκι τι κάνεις, πιάνεις το ποντίκι ή παίζεις με τα βελάκια; 

To μηχανικό πληκτρολόγιο είναι απλά μια πολυτέλεια, χωρίς καμία ουσιαστική προσθήκη στην καθημερινή χρήση εκτώς και αν είσαι τπτ τυπογραφος η τραπεζικός.

Ή typeracer.

Όντως μετά τις 90-100 κολλάνε τα δάχτυλα στα πλήκτρα, ειδικά στους δύσκολους συνδυασμούς.

Δημοσ.

Κι όταν κάνεις κάνα λαθάκι τι κάνεις, πιάνεις το ποντίκι ή παίζεις με τα βελάκια; 

Δυσκολα κανω λαθακια οταν κοιταω τι παταω. Αλλα συνηθως οταν γινονται παω σε ποντικι.

Δημοσ.

Αμα πληκτρολογείς σωστά δύσκολα να κάνεις λάθος, απλά βάζεις τα αριστερά δάκτυλα πανω στα asdf και τα δεξιά πάνω στα jkl;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...