drdedus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Το καινούργιο το περίμεναν αρκετοί για τους παλμούς και την οθόνη.
Agathoklis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα παλικαρια και γοργονες. Μου ηρθαν τα miband των γονιων μου και πηγα να τα φτιαξω... Αλλα λεει το miband app δεν ειναι συμβατα με τα ταμπλετς... Το ενα ειναι σαμσουνγκ ρ6005 και το αλλο μλς κατι... Και τα δυο εχουν λολλιποπ πανω... Ξερετε κανα τροπο να τα συνδεσουμε? Ps ο πατερας εχει κινητο windows 8
kistos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά μία ερώτηση. Πήρα κι εγώ εδώ και λίγες μέρες το Mi Band. Υπάρχει κανένα άλλο προγραμματάκι πέρα από αυτό στο Playstore της εταιρίας που να είναι αξιόπιστο και με περισσότερες λειτουργίες;
pittas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα παλικαρια και γοργονες. Μου ηρθαν τα miband των γονιων μου και πηγα να τα φτιαξω... Αλλα λεει το miband app δεν ειναι συμβατα με τα ταμπλετς... Το ενα ειναι σαμσουνγκ ρ6005 και το αλλο μλς κατι... Και τα δυο εχουν λολλιποπ πανω... Ξερετε κανα τροπο να τα συνδεσουμε? Ps ο πατερας εχει κινητο windows 8 Δεν ειναι καλα μαντατα αυτα. Αν δεν τα αναγνωριζει το official app παιζει πολυ δυνατα να ειναι μην ειναι γνησια. Απο που τα πηρες ? εκανες τσεκ οτι ειναι οριτζιναλ ?
Agathoklis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Το app δεν μπορουσα να εγκαταστησω γτ ελεγε δεν ειναι συμβατες οι συσκευες... Μετα κατεβασα απο αλλο φορουμ μια πιο καινουργια εκδοση απο συτη που εχει στο store (!) και τρεχει κανονικα Απο bangood τα πηρα και υποτιθευαι οτι ειναι το midand 2 που ειναι ιδιο με το προηγουμενο με διαφορες στην μεγαλυτερη μπαταρια και οτι τα λαμπακια ειναι ασπρα μονο
pittas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Το app δεν μπορουσα να εγκαταστησω γτ ελεγε δεν ειναι συμβατες οι συσκευες... Μετα κατεβασα απο αλλο φορουμ μια πιο καινουργια εκδοση απο συτη που εχει στο store (!) και τρεχει κανονικα Απο bangood τα πηρα και υποτιθευαι οτι ειναι το midand 2 που ειναι ιδιο με το προηγουμενο με διαφορες στην μεγαλυτερη μπαταρια και οτι τα λαμπακια ειναι ασπρα μονο OK banggood είναι εγγύηση. Βέβαια η νέα βερσιόν με το άσπρα λαμπάκια εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει. Προτιμώ με τα χρωματιστα
paragontikos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει το miband 2 σε κανένα μαγαζί με ευρωπαϊκό warehouse?
Agathoklis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 ευρωπη δεν ξερω... http://www.gearbest.com/smart-wristband/pp_259237.html εδω ειναι παντως η πιο φθηνη τιμη που εχω δει...
king2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 ευρωπη δεν ξερω... http://www.gearbest.com/smart-wristband/pp_259237.html εδω ειναι παντως η πιο φθηνη τιμη που εχω δει... Το θεμα ειναι να βγει mi band με μετρηση παλμων.Αυτο ειναι το σημαντικοτερο σε ενα fitness track για εναν αθλητη
Agathoklis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Το θεμα ειναι να βγει mi band με μετρηση παλμων.Αυτο ειναι το σημαντικοτερο σε ενα fitness track για εναν αθλητη δεν νομιζω να ειναι προτεραιοτητα των κινεζων αυτο ακομη και το ακριβο τους band των 60 δολαριων δεν εχει ...
king2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 δεν νομιζω να ειναι προτεραιοτητα των κινεζων αυτο ακομη και το ακριβο τους band των 60 δολαριων δεν εχει ... Μα το βασικο αυτο ειναι.Για οτιδηποτε αλλο υπαρχει το κινητο και εχει πολυ πιο σωστες μετρησεις.
diplo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Άμα είσαι αθλητής επιπέδου (ή που θες να γίνεις επιπέδου) που όντως χρειάζεται έναν μετρητή παλμών, δε περιμένεις το mi band. Οι ζώνες για αυτή τη δουλειά είναι πιο αξιόπιστες και σχετικά φθηνές.
Psycho13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 http://www.phonearena.com/news/New-Xiaomi-Mi-Band-1S-said-to-go-official-in-less-than-a-week-dirt-cheap-fitness-tracker-with-heart-rate-monitor_id75480 Για να δουμε...
king2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 http://www.phonearena.com/news/New-Xiaomi-Mi-Band-1S-said-to-go-official-in-less-than-a-week-dirt-cheap-fitness-tracker-with-heart-rate-monitor_id75480 Για να δουμε... Μακάρι να βγει γρήγορα να τσιμπησουμε ένα. Fitness tracker χωρις παλμομετρο δεν είναι fitness tracker. Άμα είσαι αθλητής επιπέδου (ή που θες να γίνεις επιπέδου) που όντως χρειάζεται έναν μετρητή παλμών, δε περιμένεις το mi band. Οι ζώνες για αυτή τη δουλειά είναι πιο αξιόπιστες και σχετικά φθηνές. Εγώ που τρέχω 5 με 10χλμ τη μέρα ένα απλό παλμομετρο θέλω σαν το mi band.
Questioner Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 http://www.phonearena.com/news/New-Xiaomi-Mi-Band-1S-said-to-go-official-in-less-than-a-week-dirt-cheap-fitness-tracker-with-heart-rate-monitor_id75480 Για να δουμε... Heartrate monitor! Επιτέλους. Μια αλλαγή στην εμφάνιση θα ήταν ευπρόσδεκτη βέβαια αλλά ΟΚ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα