alex.fentagin Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 καλησπέρα παιδιά έχω στην κατοχή μου ένα lg g3-σ και θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχει κανεις και του έχει κάνει το update(5) γιατί εμενα τρέχει την 4.4.2 και έχω ακούσει ότι όλα τα lg g3-σ έχουν πάρει την 5.0.2 αλλα όταν πάω να το κάνω ενημέρωση m λέει ότι τρέχει τη τελευταία έκδοση... άμα έχει κανεις καμια ιδέα τι μπορώ να κάνω ας κάνει reply .... τy 1
saruman123 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 καλησπέρα παιδιά έχω στην κατοχή μου ένα lg g3-σ και θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχει κανεις και του έχει κάνει το update(5) γιατί εμενα τρέχει την 4.4.2 και έχω ακούσει ότι όλα τα lg g3-σ έχουν πάρει την 5.0.2 αλλα όταν πάω να το κάνω ενημέρωση m λέει ότι τρέχει τη τελευταία έκδοση... άμα έχει κανεις καμια ιδέα τι μπορώ να κάνω ας κάνει reply .... τy ΚαλησπεραΕχει σταματηση εκει που εισαι. Διαβασε εδω: http://techmaniacs.gr/lg-g3s-android-lollipop-update-europe/ Αν θες κανε και ενα τηλ. η στειλε email στην LG να δεις τι θα σου πει……(αν και δεν ξερουν τι τους γινεται)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα