xarakass Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 --Καλησπερα παιδια μια Ερωτηση .. --Κάπουα στιγμή Ο Υπολογιστής Κανει ενα Μπαμ ( Αστράφτει και Βροντά ) ,,και σβήνει Αλλάζω τροφοδοτικό και ηταν οκ ..( Ε λεω καλο τροφοδοτικό ηταν ..αλλα τα ειχα 5 με 6 χρονια ..οπότε λογικά τα έπαιξε ) Βάζω ενα αλλο που ειχα πρόχειρο ( Πιο μικρο ) μεχρι να δω τι θα κανω Μετά απο 2 μερες παλι τα ιδια μπαμ και κατω ..Πάει και αυτο ...( μας αφήνει χρόνους ) Βάζω ενα τρίτο πάλι Μικρο και παλι μπαμ --Μπαμ στο μπαμ δεν εχει μείνει τροφοδοτικό για τροφοδοτικό .. --Μην και Καταλαβαίνει κάποιος τι μπορεί να φταίει ?? Στην πριζα με τα το δευτερο ( τροφοδοτικό ) έβαλα και προστασία . Και λεω εγω τωρα ( χωρις να ξερω ) ,μη και φταίει το Μοβο ???? Γιατι αν κάψει και το τέταρτο θα τον πετάξω και θα μεινω απο Pc Υγ Ο υπολογιστής δεν παιζει games..Μονο Ιντερνετ ..( Αν αυτο βοηθαει )
SPANK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Εγώ 2 φαντάζομαι ή καπου υπάρχει βραχηκύκλωμα στην πρίζα και στα πετάει ολα ή καπου γίνεται Βραχυκύκλωμα στο κουτί σου , δεν νομίζω πως φταίει η motherboard και τυχερός εισαι που δεν εχει κάψει τιποτα αλλο. Θα σου έλεγα να τον δουλέψεις μαζι με πολύπρίζο προστασίας σε αλλη πρίζα ( φυσικά φαντάζομαι οτι ειναι σούκο και αυτή που έχεις τώρα) 1
xarakass Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Ναι τωρα εχω προστασία στην πριζα ...ναι ειναι σούκο ...και οσο για το βραχυκύκλωμα .θα το ξανατσεκαρω αλλα αφου αλλαξα τοσα τροφοδοτικά ( το καθένα εχει την δικιά του καλωδίωση ..Όλες βραχυκυκλωμένες ??? )
nikos903 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μπορείς να γράψεις μια τα κομμάτια του υπολογιστή; Επεξεργαστή μητρική και κάρτα γραφικών κατα βάση. Ποια είναι τα τροφοδοτικά που έσκασαν; 1ο 2ο 3ο; Και τα 3 έσκασαν κυριολεκτικά ή μόνο το πρώτο; Γενικά πρέπει να το κανεις μια βίδες το pc να δεις μην έχει μαζέψει πουθενά πολύ πράμα και βραχυκυκλώνει.... 1
xarakass Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 GA-965P-DS4 (rev. 1.0) http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2288#ov Ε 6700 8 giga ram VIDIA GeForce GTS 250 512 m ( θελει 2 ρευματα ομως αν αυτο εχει σημασια ) και το Πρωτο τροφοδοτικό ηταν Enermax Noisetaker 600w PSU Tα αλλα συν αυτο που εχω τωρα πανω απλα απλούστατα και παλιάς τεχνολογίας ..Αλλα τωρα φοβάμαι να βαλω καλο μη και το τιναξει και χασω και τα χρηματα μου ....Και γαμω τα μπερδέματα ... --Οσο για σκονη το μηχανηματάκι Λάμπει ειναι πεντακάθαρο .... Α και εχει 3 Σκληρους sata Απλους 1 Dvd
nikos903 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Σε load η κάρτα θέλει 250W απο όσο είδα, βάλε 60 ο επεξεργαστής, άλλα 100 τα υπόλοιπα άρα θες τουλάχιστον ένα 450ρι καθαρό (καλό 450ρι όχι του κιλού) για να τρέξει το σύστημα σωστά. Τα Την κάρτα την τροφοδοτείς με αντάπτορες ή με καλώδια απευθείας απο το τροφοδοτικό; Αν είναι αντάπτορες (2 molex σε pcix supply) τότε το κάθε molex να το βάλεις σε διαφορετική γραμμή τροφοδοσίας του τροφοδοτικού για να μην φορτώνεις μόνο ένα ζευγάρι καλώδια. Τροφοδοτικό πάρε ένα καλό καινούργιο, άμα σκάσει το πας πίσω, η εγγύηση για αυτό υπάρχει Άμα έχει ocp και ovp και βραχυκυκλώνει θα πρέπει να σβήνει για να μην την πάθει όπως και να έχει. Τα χαλασμένα τα άνοιξες να δεις τι έχει αρπάξει; Γιατί αμα είναι στην αρχή του τροφοδοτικού μπορεί έχεις θέμα στην γραμμή όπως είπε και ο spank.
xarakass Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 1 Την καρτα την τροφοδοτο με ανταπτορες ( καθότι τα τροφοδοτικά παλια ) ναι σε ξεχωριστή γραμη ( μου κοψε και το κανα ) 2 τα χαλασμένα τα άνοιξα τα ειδα δεν κατάλαβα τιποτε ( απλα πηρα τα ανεμιστηρακια !!!!! χα χα χα ) Το 3 το χθεσινό ειναι αυτο εδω
WalkerSW Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Σε load η κάρτα θέλει 250W απο όσο είδα, Οχι μην θελει και 700watt!! 145W tdp εχει... προφανως αυτό που ειδες εσύ ήταν καταναλωση ολου του συστήματος! 1 Την καρτα την τροφοδοτο με ανταπτορες ( καθότι τα τροφοδοτικά παλια ) ναι σε ξεχωριστή γραμη ( μου κοψε και το κανα ) 2 τα χαλασμένα τα άνοιξα τα ειδα δεν κατάλαβα τιποτε ( απλα πηρα τα ανεμιστηρακια !!!!! χα χα χα ) Το 3 το χθεσινό ειναι αυτο εδω Εμενα γρ δεν μου φαίνεται κατι σκασμένο σε αυτές τις φωτο? Εχουν πουθενα μαυριλες τα τροφοδοτικα? Η ασφαλειες τους ειναι καμενες? 2
nikos903 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Ναι, όντως τώρα που το είδα απο την nv 150 λέει. Άρα ένα 400ρι και είναι jet. Όπως και να έχει, το παραπάνω τροφοδοτικό έχει φουσκωμένους πυκνωτές, άρα τα ψωμιά του θα τα είχε φάει πριν μπει στο σύστημα σου (καλά το LPK9 είναι που έδινε το eshop πριν δεν θυμάμαι και εγώ πόσα χρόνια; ). Δηλαδή και πως έσκασε αυτό δεν λέει κάτι, το πρώτο μόνο που ήταν καλό δες που έσκασε αν το έχεις πρόχειρο.
xarakass Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Παιδια το πρωτο Αυτο ηταν που δεν είχε μαυρίλες τιποτε ( Το πέταξα ) και η ασφαλεια του ΟΧΙ δεν ηταν καμενη Αυτο εδω σας λεει κατι η ετσι θα ηταν απο την αρχη ??? Αν παω να παρω αυτο θα μου κάνει Δουλειά ??? ( Μη γελατε )
nikos903 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Κόλλα είναι, απο την αρχή την είχε. Όπως και να έχει το πράγμα πάντως πας για νέο τροφοδοτικό, μην πάρεις του κιλού και κοίτα να έχει προστασίες (πέραν των watt που θες).
xarakass Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 οκ φιλε μου να σαι καλα ..Θα αφησω μερικές μερες να δω Αν θα κανει μπαμ και μετα θα παω να παρω κανα αλλο το Μαχ μεχρι ενα 50 ευρουλακι..Γιατι εδω που τα λεμε και αυτο με τα 18 ευρω δεν το βλεπω Ζωηρό ... Σε ευχαριστώ Για το χρόνο σου
nikos903 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Εγώ θα έλεγα να πάρεις ένα καλό να το έχεις κάμποσο καιρό (και σε περίπτωση αναβάθμισης) όπως αυτό της evga, έχει και 3 χρόνια εγγύηση. Βέβαια προστασίες κτλπ έχουν κι άλλα πιο φθηνά όπως αυτό ή στην ανάγκη αυτό αλλά χάνεις σε watt και σε εγγύηση εκεί. Άνοιξε αμα είναι κανένα θέμα για αγορά τροφοδοτικού μπας και σου προτείνουν κανένα καλύτερο ή αν υπάρχει καμιά προσφορά και σε συμφέρει. Αφού δεν βιάζεσαι κιόλας μπορεί να βρεις τίποτα καλό.
xarakass Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Οκ Και παλι σε ευχαριστω πολυ ...Μαλών το πρώτο που μου λες μιας και ειναι και μεσα στις Δυνατότητες μου
nikos903 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Τίποτα, σιγά, καλά ξεμπερδέματα με το "όχημα" Το πρώτο καλό το βλέπω εγώ αλλά όπως σου είπα αφού δεν βιάζεσαι άνοιξε ένα θέμα στις αναβαθμίσεις για νέο τροφοδοτικό να σου προτείνουν πιο πολλοί μπας και βρεις τίποτα πιο συμφέρον, που ξέρεις, κανένα crazy sundays ή κάτι παρεμφερή μπορεί να αξίζει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα