Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παράξενο, σωστές είναι οι ρυθμίσεις... Σβήσε το δίκτυο τελείως απο το κινητό σου, σβήσε το, άνοιξε το πάλι, βάλε τον κωδικό να συνδεθείς και δες πάλι. 

Κλείσε τα δεδομένα πιο πριν για να έχει μόνο wifi διέξοδο προς το net.

ps Βάλε κωδικό wpa2 στο ρούτερ.

Δημοσ.

τα εχω κανει ολα αυτα...συνδεσα και αλλο κινητο και παλι το ιδιο...και εμενα μου φαινεται παρα πολυ παραξενο...

μηπως θελει καποια ρυθμιση το router?

τιποτα και παλι...

Δημοσ.

Στο κινητό, στο market, είναι ένα πρόγραμμα traceroute, κατεβάζεις και βάζεις τα 4 8ρια εκεί που θα σου ζητήσει ip για trace. Μετά βλέπεις που κολλάει.

Δημοσ.

Με τα δεδομένα κλειστά τρέξε το, όταν είσαι συνδεμένος με το WiFi. Αυτό σου δείχνει απο που περνάνε τα πακέτα όταν φεύγουν απο σένα, είναι για να δούμε μέχρι που πάνε.

Δημοσ.

Τι ασφάλεια έχεις βάλει στο WiFi στο ρούτερ? Δοκιμαστικά μπορείς να το αφήσεις ανοικτό (χωρίς κωδικό); Το κινητό σου βγάζει το σήμα του WiFi απάνω όταν είναι συνδεμένο; 

Το traceroot έπρεπε να βγάλει τουλάχιστον ένα hop απάνω στο ρούτερ σου, έτσι όπως τα λες όμως δεν έχει κάνει σύνδεση στο ρούτερ καθόλου γιατί το 1 έπρεπε να είναι το ρούτερ... 

Δημοσ.

βγαζει κανονικα το σηματακι το κινητο μου...το δοκιμασα και με open και παλι τιποτα....τι αλλο μπορει να φταιει? γιατι για να μην βγαζει ουτε στο 1 κατι αλλο παιζει...

επισης στη σελιδα του ρουτερ απο το κινητο μπαινω κανονικα...

Δημοσ.

Στην καρτέλα internet δες αμα βρεις κανένα NAT, κοίτα να είναι enabled. Γενικά ψάξε για NAΤ μπας και έχει κλείσει τίποτα. 

Είπες στο λάπτοπ με WiFi και αυτόματες IP μπαίνει στο ίντερνετ κανονικά ε; Παράξενο αυτό... :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...