Nikolas7_7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 ρε παιδια αφου λεει οτι μετραει παλμους αυτο εδω... εγω αν ειναι φθηνο και συνεργαζεται με εφαρμογες οπως sportstraker/strava θα το παρω γιατι οι παλμοι ειναι σημαντικοι..απλα δεν κανω τοσο εντονες προπονησεις για να παρω παλμογραφο. κατα τα αλλα,το να μετραω βηματα στη βολτα ´η τον καφε και να με ξυπναει το βλεπω περιττο..
21century Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Οκ, όλα τα κατά τα λάθος τα παρουσιάζουν...άτιμο μάρκετινγκ..
mants118 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 το έχω ξαναγράψει: Γιατί να φοράς κάτι πάνω σου ΟΛΟ το 24ωρο που να εκπέμπει έστω και μια μικρή "άκακη" ακτινοβολία... εκτός κι αν κλείνει το bluetooth σε αυτά και δεν το έχω πάρει πρέφα...
ramarg Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Εντάξει αυτό το ΄΄κατά λάθος'' δεν μας πείθει.. Εγώ προσωπικά θυμάμαι ένα ''κατά λάθος'' που δεν είχε λόγο να γίνει σκόπιμα και αποτελεί εξαίρεση ! Αναφέρομαι στο ξεχασμένο iphone 4 ,μέρες πριν την παρουσίαση !
Regulus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Κατά λάθος διέρρευσε επαγγελματική φωτογραφία με άψογο φωτισμό .
efo355 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Οταν γυμνάζεσαι οι παλμοί είναι σημαντικοί αλλά όλη την υπόλοιπη ώρα άγχος θα προκαλούν. Αντε τώρα να κοιτάς όλη την ώρα το μαραφέτι στο χέρι και αν ανεβαίνουν οι παλμοί ή πέφτουν να σε τρώει το άγχος. Οσοι τα πάρουν το βλέπω να τη κάνουν από το άγχος μιλάμε...
Nikolas7_7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 δε νομιζω οτι σε υποχρεωνει κανεις να το φορας ολη μερα.. Εγω απο το να βαλω ζωνη στο στηθος για παλμους, θα προτιμουσα αυτο..οσο μικρη και ναναι η ακτινοβολια, αλλη βαρυτητα εχει στο χερι αλλη στο στηθος. Αν μετραει λοιπον σωστα, το παιρνεις για 2-3 ωρες ανα φορα που θα πας προπονηση..μην κολλατε επειδη μπορεις να το φορας ολη μερα! Εξαλλου αν δεν εχετε Xperia (απο Ζ1 και επειτα) δε θα σας φτανει η μπαταρια
Omnigeek Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Το smart wake up που κράζουν μερικοί είναι από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά, αν λειτουργεί σωστά. Απαιτεί σοβαρές εταιρίες για να κάνει ότι λέει το κουτί. Γενικά όμως είναι πολύ νωρίς για τα wearables, ας περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις στους αισθητήρες που θα τα κάνουν αναντικατάστατα (π.χ. το laser scaner της apple που θα μετράει παλμούς, ζάχαρο, αίμα και άλλα)
xteliox Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 ..τα επίπεδα τεστοστερόνης σας κύριε είναι σε υψηλό επίπεδο..θα προτίναμε στα επόμενα δέκα λεπτά να κάνετε σεξ ή εναλακτικά να αυτοϊκανοποιηθείτε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα