Προς το περιεχόμενο

Office 2003 & ελληνικός ορθογράφος

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασα να εγκαταστήσω την αγγλική έκδοση του office 2003 σαν upgrade από την ελληνική έκδοση του office XP, με την ελπίδα ότι θα διατηρήσει τον ελληνικό ορθογράφο στον word, τουλάχιστον.

Κάτι τέτοιο όμως δεν βλέπω να συμβαίνει.

Ξέρει κανένας κανένα τρόπο;

Υ.Γ

Εγώ πάντως εκτός από το φοβερό preview pane στο outlook 2003 και κάτι μικρο-διορθώσεις σε όλα τα υπόλοιπα, δεν είδα καμιά ουσιαστική διαφορά με το office XP :(

Μου φαίνεται ψάχνουν για κορόιδα version 2003 :evil:

Μήπως κάνω λάθος;

Δημοσ.

Εγώ έχω την έκδοση Ελληνική Office XP Pro & έκανα το ίδιο όπως ο Aigeas. Παρατήρησα το ίδιο πρόβλημα & μάλιστα είναι πολύ ενοχλητικό στη δουλειά που το έχω γιατί κάνω καθημερινά πάνω απο 20 κείμενα των 3 σελίδων το καθένα μέσο όρο & γίνονται λάθη κατά την πληκτρολόγηση. Αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να ξανακοιτάω το κείμενο μετά την 1η εκτύπωση & μετά να διορθώνω.

Αφού λοιπόν έχω το Ελληνικό Office XP pro πως γίνεται να εγκαταστήσω τα proofing tools στο Aγγλικό Office pro 2003;;;

Δημοσ.

Ta proofing tools vriskontai mesa sto

C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Proof

Zip ola ta arxeia apo to PC pou exei Office XP GR kai meta kanta extract sto PC pou exei Office 2K+3 EN. Overwrite ta panta kai eisai leventia.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μπράβο mentor, είναι τα ΔΩΡΕΑΝ proofing tools της Neurosoft. Μια ελληνική προσπάθεια που είναι πραγματικά αξιέπαινη. Και έχω ακούσει (δεν το έχω διαπιστώσει ο ίδιος) ότι είναι πιο σωστά από τα proofing tools της Microsoft.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου επιτρέπετε να συμπληρώσω και εγω κατι???

Λοιπον:

Κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας αυτό το script, στο context menu που εμφανίζεται με δεξί κλικ στον Internet Explorer, έχοντας επιλέξει κείμενο, προστίθεται η επιλογή spelling.

Επιλέγοντάς την, ξεκινά ο διορθωτής του Office (αν υπάρχει).

Κάνουμε όσες διορθώσεις χρειάζονται και με Paste (Ctrl-V) το διορθωμένο κείμενο αντικαθιστά το αρχικό.

http://www.pcnineoneone.com/tweaks/ie_context_menu_speller.zip

• 5 χρόνια αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...