axouu Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δεν νομίζω να έχει καμιά σχέση το μοντελο με τη μακακια που έκανα (Toshiba Satellite L55-1JG)
Sarandis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Αυτό βρήκα με μια γρήγορη ματιά Ok I may have found it, in the bios under advanced- system configuration -boot mode- change it to csm boot. Δεν έχω ιδέα τι κάνει.
TheELF Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Εκεί που σου βγάζει το grub rescue> γράψεroot ( και πάτα το πλήκτρο tab, θα σου βγάλει μια λίστα με συσκευές αν βλέπει το usb (μπορεί να σου το δείχνει σαν σκληρό δηλαδή hd)κάντο root πχ αν σου το βγάζει σαν hd0 γράψε root (hd0) ή root(hd0,0) αναλόγως πως θα το πάρει και enter για να την πιάσει την εντολήκαι μετά γράψε chainloader +1 (enter) και μετά boot (και ξανά enter)
axouu Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Όταν παταω root ( μου βγάζει Unknoen command 'root'
axouu Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Όταν παταω tab δεν κανει τίποτα , είναι σαν να μην το καταλαβαίνει
axouu Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Με set root=( εαν πατήσω tab δεν κανει τίποτα, εαν πατήσω enter τότε πηγαινει απο κάτω τω κώδικα, δηλαδή λογικά αυτό είναι. Μπορείς να μου πεις τι αλλο να γράψω; α σου βγάλει μια λίστα με συσκευές αν βλέπει το usb (μπορεί να σου το δείχνει σαν σκληρό δηλαδή hd) κάντο root πχ αν σου το βγάζει σαν hd0 γράψε root (hd0) ή root(hd0,0) αναλόγως πως θα το πάρει και enter για να την πιάσει την εντολή και μετά γράψε chainloader +1 (enter) και μετά boot (και ξανά enter) αυτό που έγραψες πιο πάνω να κάνω ε;
TheELF Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 αυτό που έγραψες πιο πάνω να κάνω ε; Ναι,δοκίμασε με set root=(hd0,0) και set root=(hd1,0) και δες.
JTRGamer Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .ΔΕΝ ΜΠΟΥΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ,WINDOWS 10 ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ device not found grub rescue ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????
jim_p Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Για αρχη, θα ελεγα να κανεις ενα νεο θεμα και να μην ξεθαβεις κατι που ειναι 3 χρονων παλιο. Και σε αυτο το θεμα να περιγραψεις τι ειχες εγκατεστημενο και που και τι ακριβως εκανες για να μεινεις μονο με windows.
JTRGamer Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μετά απο 6 ολόκληρες ώρες κατάφερα και βρήκα λύση μόνος μου με το live ubuntu cd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα