Προς το περιεχόμενο

Αγορα tablet (samsung ή Ipad ή ...)

cflour

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους,

Ψαχνω να αγορασω ενα tablet για πρωτη φορα για σχετικα απλη χρηση προς το παρον.....

εχω καταληξει αναμεσα σε samsung και apple με περισσοτερες πιθανοτητες στην samsung (android) λογω του οτι δεν με περιοριζει στην χωρητικοτητα λογω καρτας SD.

Tα apple τα σκεφτομαι λογω του οτι εχω iphone και ξερω οτι θα ειναι απροβληματιστα αλλα με κολλαει ο περιορισμος τους σε θεα χωρητικοτητας.

Απο την ερευνα που εχω κανει εχω ψιλοκαταληξει σε αυτα αλλα δεν ξερω αν αυτες οι διαφορες που εχουν εχουν πραγματικο νοημα:

http://www.inter-eshop.com/el/samsung/5328-samsung-galaxy-note-p605-101-lte-white.html

(Samsung Galaxy Note P605)

http://www.mytel.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=4067&Itemid=

(Samsung Galaxy P600 Galaxy Note)

και λογω χαρακτηριστικών αλλα και λογω του stylus σαν extra που μπορει να μου φανει χρησιμο.

Θα ηθελα την γνωμη σας και για την αρχικη επιλογη μου για android  αλλα και για το συγκεκριμενο μοντελό οπως επισης και για αλλες προτασεις...

Ευχαριστω πολυ

Επεξ/σία από cflour
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα απο την στιγμη που εχεις iphone νομιζω οτι το ipad ειναι μονοδρομος για σενα. Και απο θεμα συγχρονισμού του κινητου με το ταμπλετ και οτι ξερεις το λογισμικό.

Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App

Για το συγχρονισμο δεν νομιζω οτι θα μου δημιουργησει προβλημα γιατι τι θα θελω να μοιραστω απο το κινητο περα απο τις επαφες μου κατι το οποιο ομως δεν θα μου χρειαστει γιατι δεν θελω να χρησιμοποιω το tablet ως τηλ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...