Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια τώρα χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες της futurehosting !! Ότι καλύτερο απο θέμα uptime (επιβεβαιωμένo 99,99%) και το πιο αξιόπιστο και γρήγορο support που έχω συναντήσει καθώς το response time τους είναι γύρω στο 10λεπτο!! Έχουν σερβερ σε αμερική και αγγλία.

(P.S. Εγω έχω εγκαταστήσει Cpanel.)

πιο πακετο εχεις?

managed?

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να πληρώσουμε... και απλά περιμένουμε να δούμε αν θα χαλαρώσουν λίγο τα μέτρα ή αν θα αναγκαστούμε να τα μεταφέρουμε εντός Ελλάδας πριν λήξουν τα πακέτα μας.

Δημοσ.

να τα μεταφέρουμε εντός Ελλάδας

και αυτοι με τη σειρα τους, πως θα πληρωσουν τους ξενους; :P

το 95% χρησιμοποιει ξενους server απ'οτι βλεπω..

Δημοσ.

πιο πακετο εχεις?

managed?

Έχει διάφορα πακέτα, το ένα είναι σκέτο που απλά το support γίνεται σε network issues, έγω έχω το επόμενο πακέτο που είναι ημι-managed και μπορείς να τους ρωτήσεις ότι θέλεις σε σχέση με τον σερβερ και το cpanel. Υπάρχει και το full-managed το οποίο δεν κάνεις απολύτως τίποτα εσύ...τους λες τι θέλεις κάθε φορά και στο κάνουν αυτοί (από δημιουργία ενός account/email κτλ μέχρι αναβάθμιση του cpanel).

Δημοσ.

και αυτοι με τη σειρα τους, πως θα πληρωσουν τους ξενους; :P

το 95% χρησιμοποιει ξενους server απ'οτι βλεπω..

Θέλω να πιστεύω ότι οι σοβαρές εταιρείες του χώρου δεν πληρώνουν τους server τους με τον μήνα όπως εμείς στα προσωπικά μας VPS :)

Δημοσ.

Έχουμε φροντίσει (CretaForce) να μπορούμε να κάνουμε πληρωμές στους προμηθευτές μας στο εξωτερικό για πολλά χρόνια εάν πάρουμε το χειρότερο σενάριο του ότι το capital control συνεχιστεί για πολλά χρόνια. Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και για άλλους μεγάλους webhosts. Πάντως πιστεύω είναι ζήτημα ημερών ή λίγων μηνών μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με τα εμβάσματα προς το εξωτερικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...