gregdel Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Όποιος το πήρε από public έχει τη θήκη προστασίας + ζελατίνα που δίνει το κατάστημα e-lenovo (1ο στο σκρουτζ)?... Ή είναι κάτι πρόσθετο που το δίνει δώρο μόνο αυτή?
sotiriadisc Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 να ρωτησω κατι αν και δεν ειναι το ποιο σωστο μερος εδω ... εβαλα ενα αλλο προγραμα για φωτογραφια το Cymera και ειδα βελτιωση στην ποιοτητα ... υπαρχει καποιο προγραμα για φωτο(και video) που να ειναι δοκιμασμενο με αυτο το τηλεφωνο και να παιζει πολυ καλα ? εβαλα το a better camera το εχει και με αγορα 50% off και βγαινει 0.99ευρω καμια αλλη εφαρμογη ?
Billator Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 να ρωτησω κατι αν και δεν ειναι το ποιο σωστο μερος εδω ... εβαλα ενα αλλο προγραμα για φωτογραφια το Cymera και ειδα βελτιωση στην ποιοτητα ... υπαρχει καποιο προγραμα για φωτο(και video) που να ειναι δοκιμασμενο με αυτο το τηλεφωνο και να παιζει πολυ καλα ? εβαλα το a better camera το εχει και με αγορα 50% off και βγαινει 0.99ευρω καμια αλλη εφαρμογη ? Δοκίμασε το Open Camera, και βάλε το image quality στο 100%, και παίξε λίγο με της ρυθμίσεις.. Σε Lenovo (όχι αυτό του thread) που το έχω δοκιμάσει έβγαλε σχετικά καλύτερες φωτό.. Ααα τσάμπα είναι
orck Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Όποιος το πήρε από public έχει τη θήκη προστασίας + ζελατίνα που δίνει το κατάστημα e-lenovo (1ο στο σκρουτζ)?... Ή είναι κάτι πρόσθετο που το δίνει δώρο μόνο αυτή? Δεν ειναι δωρο του καταστηματος, ειναι μεσα στην συσκευασια. Οπου και να το παρεις θα το εχει μεσα, το αναφερει και στην μπροστινη μερια στο κουτι του. Ελεγξε ενα κοκκινο αυτοκολλητο μπροστα κατω αριστερα που γραφει "Back cover and film inside". 2
zaman1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Fm radio εχει?κάποια άποψη για την μπαταρία που δείχνει μικρή?
PETROS13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Όποιος το πήρε από public έχει τη θήκη προστασίας + ζελατίνα που δίνει το κατάστημα e-lenovo (1ο στο σκρουτζ)?... Ή είναι κάτι πρόσθετο που το δίνει δώρο μόνο αυτή? από public που είχα πάρει είχε κανονικά θήκη και ζελατίνα 1
iceman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Παιδιά αυτό είναι με την amoled? Με amoled είναι το S90 που έχει και 32GB μνημη!
vaas93 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Fm radio εχει?κάποια άποψη για την μπαταρία που δείχνει μικρή? Έχει fm radio και η μπαταρία είναι αξιοπρεπης, έχει και ρυθμισούλες για να μην μείνεις. Το κινητάκι μπόμπα αλλά εγώ πάντως θα το δώσω την είχα καλοβρεί με τα windows. 1
fanis1234 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 τελικά αξίζει σαν τηλεφωνάκι? και δεν εννοω σε σχέση με τα αρκετά ακριβότερα.. έχει κάποια τρανταχτή αδυναμία?
manan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Παρέλαβα σήμερα ενώ μου είχαν πει ίσως και για την άλλη Πέμπτη! Πρώτες εντυπώσεις καλές και Για τα λεφτά του πολύ καλές. Θα γράψω κ πιο αναλυτικά να το δω λίγο όμως πρώτα. Έως τώρα όλα καλά, έκανα το πρώτο μικρό update και τώρα κατεβάζω το lollipop που είναι γίγας 1.3 gigabytes περίπου. Εκεί θα έχω τις ενστάσεις μου μη τυχόν και γίνει καμιά υποβάθμιση αντί για update. Ίδωμεν... . 2
nickts1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Καλημέρα, πήρα εχθές το τηλέφωνο για την γυναίκα, όλα οκ γενικά, μου άφησε πολύ καλες εντυπώσεις, αλλά έχουμε ένα πρόβλημα: Δεν πιάνει καθόλου mobile internet. Ενεργοποιείς τα δεδομένα κανονικά αλλα δεν...ενω με wi-fi ολα οκ. Ξέρουμε τι παίζει;
de_thymamai Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Καλημέρα, πήρα εχθές το τηλέφωνο για την γυναίκα, όλα οκ γενικά, μου άφησε πολύ καλες εντυπώσεις, αλλά έχουμε ένα πρόβλημα: Δεν πιάνει καθόλου mobile internet. Ενεργοποιείς τα δεδομένα κανονικά αλλα δεν...ενω με wi-fi ολα οκ. Ξέρουμε τι παίζει; Δεν έχει περαστεί το apn στις Ρυθμίσεις/Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας/Σημεία πρόσβασης. Θα χρειαστεί να τα μάθεις από τον πάροχο σου και να τα περάσεις χειροκίνητα.
denthnpalevw Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Παιδες έχει nfc? Στο νετ βλέπω πως όχι αλλά για σιγουρα
janisxt Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Στα χαρακτηριστικά λέει ότι παίρνει microsim,nanosim. Δηλαδή μια micro και μια nano ή και στις δύο μπορείς να βάλεις micro ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα