MrBananaz Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Στο σκρουτζ το εχουν τωρα 2 μαγαζια στην τιμη αυτη.
TRILOBYTER Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Απο ποιο μαγαζι αξιζει να το παρουμε. απο media markt η απο την lenovo? Απο μπαταρια ειναι ενταξει?
dobro Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 ^ αν θες τα +Θήκη σιλικόνης +Μεμβράνη προστασίας *Pearl White*.....τοτε λενοβο
TRILOBYTER Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 ^ αν θες τα +Θήκη σιλικόνης +Μεμβράνη προστασίας *Pearl White*.....τοτε λενοβο Ευχαριστω. Σε γενικες γραμμες αξιζει το τηλεφωνο ομως? Παιζει τιποτα καλυτερο στην τιμη αυτη?
vaas93 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Εγώ από media το πήρα με θηκη σιλικονη κανονικα. Αν είσαι Αθήνα θα σου πρότεινα να πας σε κοντινό mm. Από ότι είδα το lenovo exlusive ειναι θεσ/νικη μερια. 1
dobro Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Εγώ από media το πήρα με θηκη σιλικονη κανονικα. Αν είσαι Αθήνα θα σου πρότεινα να πας σε κοντινό mm. Από ότι είδα το lenovo exlusive ειναι θεσ/νικη μερια. αφου σαλονικα ειναι. μεβρανη ειχε;
runner69 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Καλή η διαφορά τιμής της προσφοράς αλλά όταν με τα ίδια παίρνεις καλύτερο επώνυμο τότε δε νομιζω να έχει κανα νόημα η αγορά του. Οπως ποιο;
fylatos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Τα capacitive κουμπιά από κάτω δεν είναι φωτιζομενα;
Dr.Spy Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Εδώ http://www.amazon.in/product-reviews/B00WEDQG2C/ref=acr_dpx_hist_1?ie=UTF8&filterBy=addOneStar&showViewpoints=0πέφτει πολλή μουρμούρα...
fylatos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Το πήραμε πριν λίγο για την κοπέλα μου και γενικά έχουμε θετικές γνώμες αλλά μας πείραξε αυτό με τα κουμπιά και ότι δεν γίνεται uninstall ή απενεργοποιηση το lenovo secure
leros2004 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Καλή η διαφορά τιμής της προσφοράς αλλά όταν με τα ίδια παίρνεις καλύτερο επώνυμο τότε δε νομιζω να έχει κανα νόημα η αγορά του. δλδ ποιο ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα