infamousjohn Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Έχω ένα xperia play μοντέλο 01/2011 που κρατάει 10 μέρες παρακαλώ με μπαταρία κάτω από 2000mah..... Προφανώς στα κινητά σας κάνετε πολύ κακη χρήση για να ακούω τέτοια σχόλια....
ramarg Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 άσε μας τα ξέρουμε αυτά..............οτι κινιτα εχω δοκιμάσει από κινα (εκτός από xiaomi/lenovo/meizu/oppo/zte/asushuawei).... δλδ μεγάλες μαρκες.......... μπαταρίες κάνουν το εξής.... μετά απο δυο μήνες πολλές φορές η χωρητικότητα πέφτει και στο μισό καμία φορά........ Σ'αυτό έχεις μεγάλο δίκαιο.Οι χωρητικότητες που τάζουν οι κινέζοι είναι πλασματικές..Εδώ σου στέλνουν powerbank 5000μιλιαμπερ,και σου φορτίζει μόνο μια φορά (κι'αυτή μισή) κινητό με μπαταρία 1500mah !
ramarg Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 βαζουν μικρες μπαταριες γκρινιαζετε...βαζουν μεγαλες μπαταριες γκρινιαζετε...αθανατο σπαμ ειναι καλο που μεγαλωνει η μπαταρια και μπορει να βγαλει ανετα μια μερα δυνατης χρησης και ας βαραινει και λιγο Περιμένουμε αύξηση της χωρητικότητας στις μπαταρίες αλλά από τους αξιόπιστους κατασκευαστές ! Οι κινέζοι στον τομέα ''μπαταρία'' είναι αναξιόπιστοι !
dali13gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Έχω ένα xperia play μοντέλο 01/2011 που κρατάει 10 μέρες παρακαλώ με μπαταρία κάτω από 2000mah..... Προφανώς στα κινητά σας κάνετε πολύ κακη χρήση για να ακούω τέτοια σχόλια.... Μάλλον εσύ δεν το χρησιμοποιείς καθόλου... Άμα το βάλεις και σε airplane mode θα σου κρατάει και μήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα