Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον διαβάζεις απρόσεκτα και βιαστικά τα σχόλια μου χρήστη haha. Που ακριβώς είδες την ανακρίβεια ? Παραθέτεις δυο σχόλια με διαφορά χρόνου 15λεπτά της ώρας,τα οποία αναφέρονται και σε διαφορετικό τμήμα της συζήτησης. Απόδειξη της έλλειψης των επιχειρημάτων σου , αποτελεί το γεγονός ότι σκαλίζεις παλαιότερα σχόλια για να πιαστείς από κάπου ! Εφόσον λοιπόν έχεις πολύ κακή μνήμη σου υπενθυμίζω ότι το Υποκείμενο σε κάθε περίπτωση είναι διαφορετικό. Κατά αυτό τον τρόπο λοιπόν, ο όρος αναφοράς/υποκείμενο στο πρώτο σχόλιο μου (τιμολογούν κοψοχρονιά) αναφέρεται στον τεράστιο κατάλογο φθηνών android που γνωρίζεις αναλυτικά και μου παραθέτεις στην σελίδα 8 στο σχόλιο #120.

Ο όρος αναφοράς στη φράση ''οι υπόλοιποι'' που επίσης ξέχασες,είναι οι υπολογίσιμοι ανταγωνιστές της apple ! Αν και τα ευκόλως ενοούμενα παραλείπονται,στην περίπτωση σου θα κάνω μία εξαίρεση και θα παραθέσω και ένα ενδεικτικό παράδειγμα γιατί παρερμηνεύεις σκόπιμα τα λεγόμενα μου ! [ βλέπε samsung (galaxy s6-official prices)].

Νεα κ@λοτουμπα...

Εδω λες και για αλλους εκτος samsung:

Έχεις δίκαιο...Μόνο η apple και η samsung έχει προβληματικές τιμές..Θέλεις να προχωρήσω και σε άλλες ναυαρχίδες? Το θέμα με την τιμή το έχετε ξεχειλώσει... Αντί να απαντάτε με επιχειρήματα, απαντάτε με σοφίσματα.. Προκειμένου να καλύψεις τη σαθρότητα των επιχειρημάτων σου και να δείξεις πόσο εκμεταλλεύτρια είναι η μαμά apple γύρισες το ρολόι τόσο πίσω και έφτασες μέχρι το g2..

Εδω ενω αναφερεσαι στο sony z3, λες οτι η apple δεν ειναι φθηνη , οπως δεν ειναι και οι υπολοιποι:

Δεν σου είπε κανεις να κοιτάς και να μιλάς για ξένες τσέπες.Οι απόψεις σου αντιπροσωπεύουν και την τσέπη σου. Άλλος δεν δίνει ούτε τα 330 για το z3 αλλά 19.99 για το nokia 100.Μήπως να φτάσουμε μέχρι εκεί για να αποδείξουμε πόσο κακιά είναι η apple ? Δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα και η άποψη σου στην τιμολόγηση της apple ? Το διευκρινίζω για ακόμη μία φορά. Ποτέ δεν είπα ότι είναι φθηνά τα προιόντα της,αλλά ούτε και οι υπόλοιποι είναι.Μη μου μιλήσεις για μοντέλα 1 και 2 χρόνων.Μιλάμε πάντα για τα last gen.Τον υποκειμενισμό στην τιμολόγηση των παλιών μοντέλων τον ανέλυσα επαρκώς θεωρώ πιο πάνω,και είναι ανάξια λόγου και πειστικότητας η τιμολόγηση στα παλαιότερα μοντέλα..

Εδω μιλας για lg:

O τρόπος με τον οποίο τιμολογεί η κάθε εταιρία τα προιόντα της είναι δικό της θέμα και δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με αυτό.

Από την άλλη πλευρά και πάλι συγκρίνεις ανόμοια πράγματα,και μου μιλάς για τιμές ΠΑΛΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ και τιμές skroutz..Και μη μου λες μεχρι χθες ήταν ναυαρχίδες,αλλιώς θα πρέπει να μιλήσουμε και για άλλες χθεσινές ναυαρχίδες..Και για ένα παράξενο λόγο,πάντοτε όταν μιλάτε για apple χρησιμοποιείτε τις επίσημες ελληνικές τιμές,και όταν μιλάτε για τις έξυπνες επιλογές σας αναφέρεστε στις παραεισαγωγές του skroutz..Έξυπνο τέχνασμα.Θέλεις να μιλήσουμε για την τιμολόγηση της σημερινής ναυαρχίδας της lg το g4 που σκόπιμα παραβλέπεις ? Να σου θυμίσω...

Έχεις δίκαιο...Μόνο η apple και η samsung έχει προβληματικές τιμές..Θέλεις να προχωρήσω και σε άλλες ναυαρχίδες? Το θέμα με την τιμή το έχετε ξεχειλώσει... Αντί να απαντάτε με επιχειρήματα, απαντάτε με σοφίσματα.. Προκειμένου να καλύψεις τη σαθρότητα των επιχειρημάτων σου και να δείξεις πόσο εκμεταλλεύτρια είναι η μαμά apple γύρισες το ρολόι τόσο πίσω και έφτασες μέχρι το g2..Με βάση λοιπόν τα επιχειρήματα σου,μήπως θα έπρεπε να αρχίσω να μιλάω και εγώ για iphone 5C,iphone 5 iphone 4s!! Με το να έχετε το βλέμμα σας στραμμένο προς τα πίσω,μας δίνετε σαφή εξήγηση για τη μεροληψία σας...

Γενικοτερα, απανταγες στις αναφορες τιμων κινητων(sony,lg ,motorola) με τιμες απο μαγαζια τυπου vodafone που ειναι για κοροιδα.

Οταν ειδες οτι υπαρχουν φθηνα κινητα με παραθεσεις τιμων κινητων(sony,lg ,motorola)  απο skroutz, εκανες κ@λοτουμπα λεγοντας οτι δεν ειναι last gen.

Oταν ειδες οτι υπαρχουν φθηνα κινητα last gen, αποφασισες να κανεις νεα κ@λοτουμπα και να πεις οτι δεν μιλαγες για sony,lg, motorola, παρολο που απανταγες τοση ωρα για αυτα τα κινητα.

Εν αναμονη της επομενης κ@λοτουμπας.

-----------------------------------------------------------

Παντως ειναι θετικο οτι εστω κ μετα απο τοσα μηνυματα, φανηκε το ποσο φθηνοτερα μπορεις να βρεις last gen κινητα μετα απο 3 , 6 , 9 μηνες κυκλοφοριας , ασχετα με το που κοιτανε τιμες τα κοροιδα(τιμες vodafone κλπ) .

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τι ωραία!!! Τίγκα το insomnia με μετόχους της apple και της samsung. Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο, ο καθένας για τον εαυτό του επιλέγει τι θέλει και τον βολεύει, το να προσπαθεί να πείσει ο ένας τον άλλον ότι κάνει λάθος είναι λίγο, χμ εγωιστικό για να μην πω τίποτα χειρότερο. Όσο για τον φίλο που λέει ότι όσοι δεν έχουν λεφτά ζηλεύουν που δεν μπορούν να πάρουν iphone, αδερφέ συνέχισε έτσι δείξε μας ότι το κινητό είναι επέκταση του φαλλού σου μαζί με το αμάξι τα ρούχα σου κτλ. Ότι και να μας δείξεις που γυαλίζει το κενό μέσα σου δεν θα το γεμίσεις. 

• Like 2
Δημοσ.

Νεα κ@λοτουμπα...

Εδω λες και για αλλους εκτος samsung:

Εδω ενω αναφερεσαι στο sony z3, λες οτι η apple δεν ειναι φθηνη , οπως δεν ειναι και οι υπολοιποι:

Εδω μιλας για lg:

Εν αναμονη της επομενης κ@λοτουμπας.

Βλέπω δίνεις μεγάλη σημασία στις απαντήσεις μου και χαίρομαι γι'αυτό. Από εκεί και πέρα δεν έχω τόσο χρόνο για πέταμα  ώστε να σκαλίσω τις αμέτρητες ανακρίβειες των δικών σου απαντήσεων σε όλες τις προηγούμενες σελίδες ούτε και να μετρήσω τις λέξεις μία μία.Μου αρκεί που αξιοποιείς τον χρόνο σου ρωτώντας για τις απόψεις μου,άσχετα εαν αυτές έρχονται αντίθετες με τις δικές σου απόψεις.Μέτοχος των εταιριών μπορεί να μην είσαι,αλλά ο τρόπος με τον οποίον γνωρίζεις και παραθέτεις με πάθος τα μοντέλα και τις τιμές των android σε καθιστά dealer,όχι αντικειμενικό χρήστη. Απομακρύνσου λίγο από αυτό το στάδιο και ξεκίνα να παραδέχεσαι και τις αδυναμίες και την ατέλεια όσων υποστηρίζεις.Εγώ παραθέτω απόψεις,όχι διαφημίσεις και links.Και μάλιστα δεν διστάζω αποδεδειγμένα να θίξω τις αδυναμίες της samsung και της κάθε apple.

Κάποτε ίσως έχουμε μία πραγματικά αντικειμενική συζήτηση.

Δημοσ.

Specs θα είχε νόημα να συγκρίνετε αν σας πουλούσαν τις μνήμες και τις οθόνες σε σακούλα και σας έλεγαν diy. Για χ ευρώ, y MB. Σαν τις πατάτες το κιλό ένα πράγμα. Μιλάμε όμως για πολύπλοκες ολοκληρωμένες συσκευές που (πρέπει να) δουλεύουν out of the box. Το τελικό αποτέλεσμα μετράει λοιπόν και σ αυτό την εμπειρία iphone δεν την προσεγγίζει και ούτε πρόκειται να την προσεγγίσει καμια android συσκεύη. Μόνο τα win phones την αγγίζουν κάπως αλλά κι αυτά έχουν ψωμί ακόμα. Σε σχέση με την apple βέβαια γιατί στην πράξη τα android τα έστειλαν για τσάι προ πολλού.

Τι εννοεις με τη συγκριση των specs? Kαι η εμπειρια iphone ειναι απο τις καλυτερες ναι αλλα υπαρχουν και αντιστοιχα παραδειγματα στο ανδροιδ (custom rom klp) και αν προσθεσεις ολα οσα μπορεις να κανεις επιπλεον με το ανδροιδ -και ειναι πολλα παραπανω- σου δινει 10 φορες καλυτερη εμπειρια απο οποιοδηποτε iphone...

πχ - για να μην μιλαμε γενικα - χρησιμοποιω το κινητο μου σαν bike computer (gps) με ant+ heart rate monitor ,  τραβαω φωτογραφιες-4κ βιντεο , μιλαω/ακουω μουσικη απο bluetooth υπο οποιεσδηποτε καιρικες συνθηκες (αδιαβροχο κιν.) και μου μενει και 50% μπαταρια μετα απο 4 ωρες συνεχους χρησης οταν γυρναω σπιτι..δεν νομιζω οτι μπορεις να το κανεις αυτο με ενα iphone ουτε μπορει να σου δωσει αντιστοιχη εμπειρια..

Εν ετει 2015 με κινητο Ζ1 κομπακτ των 230ε με ποιοτητα κατασκευης >= σε σχεση με ιphone 4s ιδιου κοστους αγορας και το 6 κανει οσο 3x z1 και δεν εχει νοημα να τα συγκρινω πιστυω ετσι...

Γενικα η εμπειρια χρησης ειναι υποκειμενικη για το καθενα εξαρταται τι θες να κανεις με το κινητο που αγοραζεις...

Το προβλημα το εχουν αυτοι οι οποιοι δεν εχουν ιδεα τι αγοραζουν και για ποιο λογο ,κοιτανε μονο την επιφανεια και ειναι χειροτεροι απο το μεσο προβατο αμερικανακι που "σπαμαρεται" 18/24 ωρες της ημερας απο διαφημισεις...(αλλα αυτο ειναι μια αλλη μεγαλη συζητηση)

Δημοσ.

Βλέπω δίνεις μεγάλη σημασία στις απαντήσεις μου και χαίρομαι γι'αυτό. Από εκεί και πέρα δεν έχω τόσο χρόνο για πέταμα  ώστε να σκαλίσω τις αμέτρητες ανακρίβειες των δικών σου απαντήσεων σε όλες τις προηγούμενες σελίδες ούτε και να μετρήσω τις λέξεις μία μία.Μου αρκεί που αξιοποιείς τον χρόνο σου ρωτώντας για τις απόψεις μου,άσχετα εαν αυτές έρχονται αντίθετες με τις δικές σου απόψεις.Μέτοχος των εταιριών μπορεί να μην είσαι,αλλά ο τρόπος με τον οποίον γνωρίζεις και παραθέτεις με πάθος τα μοντέλα και τις τιμές των android σε καθιστά dealer,όχι αντικειμενικό χρήστη. Απομακρύνσου λίγο από αυτό το στάδιο και ξεκίνα να παραδέχεσαι και τις αδυναμίες και την ατέλεια όσων υποστηρίζεις.Εγώ παραθέτω απόψεις,όχι διαφημίσεις και links.Και μάλιστα δεν διστάζω αποδεδειγμένα να θίξω τις αδυναμίες της samsung και της κάθε apple.

Κάποτε ίσως έχουμε μία πραγματικά αντικειμενική συζήτηση.

Σημαντικο ειναι παντως που παραδεχεσαι τις κ@λοτουμπες σου και τις ανακριβειες για τις τιμες.

αλλά ο τρόπος με τον οποίον γνωρίζεις και παραθέτεις με πάθος τα μοντέλα και τις τιμές των android σε καθιστά dealer,όχι αντικειμενικό χρήστη. Απομακρύνσου λίγο από αυτό το στάδιο και ξεκίνα να παραδέχεσαι και τις αδυναμίες και την ατέλεια όσων υποστηρίζεις.Εγώ παραθέτω απόψεις,όχι διαφημίσεις και links.

Εντυπωσιακος "ειναι ο τροπος με τον οποιον γνωριζες και παραθετεις με παθος τα μοντελα και τις τιμες των κινητων", αλλα δεν μπορουσες να δεις την διαφορα στις τιμες..

Ισως ετσι να εξηγειται γιατι αναφερεις τιμες απο μαγαζια τυπου vodafone(με μεγαλα κ κοκκινα γραμματα, μην χασει καποιος την διαφημιση) , που ειναι κυριως για κοροιδα που θελουν να δινουν 200+€ για το ιδιο κινητο αντι να το παρουν απο το διπλανο μαγαζι.

Δημοσ.

Σημαντικο ειναι παντως που παραδεχεσαι τις κ@λοτουμπες σου και τις ανακριβειες για τις τιμες.

Το ότι χρησιμοποιείς επανελειμένα,υβριστικό λεξιλόγιο καλυμένο με @ αποδεικνύει πολλά για το επίπεδο του λεξιλογίου σου και τη σαθρότητα των επιχειρημάτων σου.Κρίμα για τον χρόνο που έχασα απαντώντας στα σχόλια σου... Toυλάχιστον ωφελούνται οι άπειροι χρήστες από τον πλουραρισμό.

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι για την ιστορία... android δεν είναι η Samsung.....

Εχει βγαλει κανα win phone τελευταια? ενα παλιο που ειχε βγαλει στα 200-250ε ηταν το deal της χρονιας..

Δημοσ.

Κλασσικό τρολοθέμα, αναμενόμενη η πορεία του thread.

+1

-πλακα εχει να βλεπεις τις αποψεις του καθενος...

Το προβλημα το εχουν αυτοι οι οποιοι δεν εχουν ιδεα τι αγοραζουν και για ποιο λογο ,κοιτανε μονο την επιφανεια και ειναι χειροτεροι απο το μεσο προβατο αμερικανακι που "σπαμαρεται" 18/24 ωρες της ημερας απο διαφημισεις...(αλλα αυτο ειναι μια αλλη μεγαλη συζητηση)

Δημοσ.

Για ποσο ακόμα μερικοί θα λέτε την ίδια χαζομάρα; "Η Apple πουλάει hardware του 2011" και ότι έχει μόνο 1GB Ram κτλ κτλ; Δηλαδή φτάνει πια αυτο το χαζό για παιδάκια επιχείρημα. (Εκτός κι αν είστε 12 χρόνων)

ΠΟΙΟΣ χέστηκε αν το κινητό που κρατώ στα χέρια μου έχει 3GB RAM η 256 DDR1 266Mhz???? ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΊΝΑΙ ΤΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΦΤΑΝΕΙ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κλασσικό τρολοθέμα, αναμενόμενη η πορεία του thread.

τι περίμενες με τέτοιο θέμα, Care bears? :P

Δημοσ.

Για ποσο ακόμα μερικοί θα λέτε την ίδια χαζομάρα; "Η Apple πουλάει hardware του 2011" και ότι έχει μόνο 1GB Ram κτλ κτλ; Δηλαδή φτάνει πια αυτο το χαζό για παιδάκια επιχείρημα. (Εκτός κι αν είστε 12 χρόνων)

ΠΟΙΟΣ χέστηκε αν το κινητό που κρατώ στα χέρια μου έχει 3GB RAM η 256 DDR1 266Mhz???? ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΊΝΑΙ ΤΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΦΤΑΝΕΙ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

Επειδη σαφεστατα αναφερεσαι σε εμενα σου απαντω.

Και το Linux τρεχει σε pentium και 1 ram και δισκο 5400 me 10 gb χωρητικοτητα.

Πηγαινε να δωσεις 1000 ευρω.Τα δινεις;

Οσο για τον φιλο που σαν εφηβος μας λεει οτι κραζουμε την apple επειδη δεν μπορουμε να αγορασουμε iphone θα του το πω με απλα λογια.

1.Με αυτο αποδεικνυει περιτρανα οτι το iphone εχει ταυτιστει ως αντικειμενο προεκτασης της τσεπης.

2.Οταν εγω αγοραζα κινητα τελευταιο μοντελο 2-3 ημερες μετα την κυκλοφορια μαλλον ο φιλος θα μπουσουλουσε...τα χρηματα που εδωσα προσωπικα σε κινητα αν τα μετρουσα τωρα θα αγοραζα mercedes.

Αλλα το γεγονος οτι ο αλλος δεν αγοραζει συνειδητα iphone για τους παραπανω λογους...ουτε λογος να γινει.

Τι να πω αλλο...οι μηλοφιλοι μας επιβεβαιωνουν για ακομη μια φορα πολλα "πραγματα".

• Like 2
Δημοσ.

Δεν αναφέρομαι σε εσένα, αναφέρομαι σε αμέτρητους που τρώνε κουτόχορτο και για κριτήριο επιδόσεων έχουν τους αριθμούς και οχι τις πράξεις. ΑΥΤΟ είναι απο μόνο του τραγικό.

Επίσης αν το μηχάνημα που αναφερεις μαμαει και δέρνει κάτι edge 8core με 3gb ddr4 η ακόμα και σταθερούς υπολογιστές ίσης αξίας με αυτο ΝΑΙ θα το αγόραζα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. Ποσο απλό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...