Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την COrsair h60 και θελω να αλλαωω τα σοληνακια που εχει και να βαλω διαφανα .

Σκευτομαι να βαλω ακομα ενα ψυγειο διπλο 120 

Τι υγρο μπορω να βαλω 

Εχω διαβασει για απιονισμενο νερο και παραφλου κανει?

Θα δω καθολου διαφορες?

Ευχαριστω,

Δημοσ.

Δεν γινεται να κανεις αυτο που λες.

Το νερο της h60 δεν αλλαζει.

Επισης αμα πειραξεις με καποιο τροπο (που δεν γνωριζω να γινεται καν) τα σωληνακια ΛΟΓΙΚΑ θα φευγει και η εγγυηση.

Δημοσ.

Δεν εχει εγγυηση εχει εγοραστει απο εξωτερικο πριν παρα πολυ καιρο

Δηλαδη αν κωψο τα σοληνακια και συνδεσω αλλα σοληνακια και βαλω αλλο υγρο δεν θα δουλεψει

ΠΙο πολυ θελω γιατι μου φενετε οτι δεν πρεπει να εχει υγρο μεσα σαν να εχει εξατμιστη

κατι τετιο

Δημοσ.

Αυτο ειναι πατεντα,δεν ξερω κατα ποσο θα το κανεις να δουλεψει και αν οντως θα δουλεψει σε σενα.

Αν θελεις να το ρισκαρεις,γιατι οχι.

Οι AIO υδροψυξεις ειναι φτιαγμενες ετσι ωστε να μην θελουνε ποτε γεμισμα ξανα.

Δημοσ.

Επειδη καποτε το ειχα δοκιμασει σε μια h100 για να το κανεις αυτο θα πρεπει να παρεις ενα ρεζερβουαρ και να συνδεσεις στο ολο συστημα αλλιως θα ειναι δυσκολο εως ακατορθωτο να γεμισεις με υγρο το συστημα. Παρε ενα οποιο ναναι υγρο για υδροψυξη.Βεβαια θα πρεπει να βρεις το σωστο λαστιχο γιατι τα σωληνακια της ειναι πολυ μικρα.Αν το κανεις καθαρισε πρωτα το ψυγειο και το μπλοκ γτ μαζευουν ενα λευκο σμιγμα μετα απο χρονια χρησης.

Δημοσ.

ΝΑι αυτο θα κανω εχω σκευτει να παρω κατι σαν ταφ ετσι ωστε να γεμισω ολα τα μερη (σοληνακια/μπλοκ/ψυγειο)

Αλλα θελω κατι φτηνο σαν υγρο εχω διαβασει πολλα σε διαφορα φορουμ 

Εχει και το eshop  κατι ετοιμα πανω κατω 5 ευρω εχουν θα κανουν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...