Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε μάγκες μια απορία λύστε μου  μόνο ..

γιατι πρέπει Σωνει και Καλά να τρολαρει ο άνθρωπος ??

δεν λέω οτι δεν παίζει και η αυτη η περίπτωση , λέω γιατί σώνει και καλά να ειναι δεδομένο οτι τρολαρει?

με τέτοια αντιμετώπιση πως θα ανοίξει κάποιος θέμα για το οτιδήποτε ?  στην συγκεκριμνη περιπτωση δεν ειδα κατι το αστειο ,

οκ  οτι τον κανουν περα ειπε , κατι που μπορει να συμβει , κατι που δεν εχει πλακα , ουτε ειναι παραξενο , ουτε υγρα πυρ κι τετοιες μαλακιες ..  γιατι ολο αυτο ??  τέλος πάντων τι ψάχνω ,  καληνυχτες

Γι'αυτον τον λογο φιλτατε maus…...

http://www.insomnia.gr/topic/572024-η-ιστορία-της-όλγας/?p=54056618

http://www.insomnia.gr/topic/572001-τι-να-φάω-από-έξω/?p=54056620

• Like 5
Δημοσ.

Οκ, για να απαντήσω σοβαρότερα. Γράψτους όλους αυτούς στο μεταπτυχιακό αφού δεν ταιριάζετε, πάρε το χαρτί με την επίδοσή σου και τον καλό βαθμό σου και συνέχισε την ζωή σου. Κάνε και διδακτορικό αν θέλεις μόνος σου χωρίς με όλους αυτούς που λες. Άσε που σπάνια έχω δει διδακτορικά να τα κάνουν 2 άτομα.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε μάγκες μια απορία λύστε μου  μόνο ..

γιατί πρέπει Σώνει και Καλά να τρολαρει ο άνθρωπος ??

δεν λέω οτι δεν παίζει και η αυτή η περίπτωση , λέω γιατί σώνει και καλά να είναι δεδομένο οτι τρολαρει?

με τέτοια αντιμετώπιση πως θα ανοίξει κάποιος θέμα για το οτιδήποτε ?  στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είδα κατι το αστείο, οκ  οτι τον κάνουν πέρα είπε , κάτι που μπορεί να συμβεί , κάτι που δεν έχει πλάκα , ούτε είναι παράξενο , ουτε υγρα πυρ κι τέτοιες μαλακίες ..  γιατί όλο αυτό ??  τέλος πάντων τι ψάχνω ,  καληνυχτες

Κοίτα ρε φίλε, δεν τρολάρω. Συμβαίνει τέτοια φάση που περιγράφω στο πρώτο μήνυμα, και με έχει παγώσει λίγο. Ε είπα να το πω κάπου ιντερνετικά, γιατί δεν εχω που να το πω σε διαπροσωπική φάση. Εντάξει, μερικοί φίλοι πιο πάνω τρόλαραν, ε και;

Νάτος και ο stalker.

Pathetic...

Δημοσ.

Γι'αυτον τον λογο φιλτατε maus…...

οκ δεν έχω παρακολουθήσει τα θέματα και μπορεί να εχεις δίκιο !

εγώ έκρινα με το συγκεκριμένο νήμα  κα μόνο το οποιο και δεν μου φάνηκε αστείο , αν εχει ιστορικό το άτομο τότε οκ πάσο , έχεις δίκιο φίλε  ..//

Δημοσ.

Κοίτα ρε φίλε, δεν τρολάρω. Συμβαίνει τέτοια φάση που περιγράφω στο πρώτο μήνυμα, και με έχει παγώσει λίγο. Ε είπα να το πω κάπου ιντερνετικά, γιατί δεν εχω που να το πω σε διαπροσωπική φάση. Εντάξει, μερικοί φίλοι πιο πάνω τρόλαραν, ε και;

Νάτος και ο stalker.

Pathetic...

Nατο και το troll…..

impressive…..  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

εγώ έκρινα με το συγκεκριμένο νήμα  κα μόνο το οποιο και δεν μου φάνηκε αστείο , αν εχει ιστορικό το άτομο τότε οκ πάσο , έχεις δίκιο φίλε  ..//

έλεος κάπου...

Δημοσ.

Eνταξει μερικοι κανουν μπαμ απο χιλιομετρα……

ο τροπος σκεψης, η θεματολογια που διαλεγουν, ο τροπος αναφορας των συμβαντων που γινονται……το ποσο γρηγορα ανοιγουν το πρωτο θεμα, σε σχεση με την εγγραφη τους.

Ολοκληρη επιστημη θα γινει στο τελος. 

Τα καλα τρολλ δεν ανοιγουν αστεια θεματα κατευθειαν.

:-)  :-D

Δημοσ.

Eνταξει μερικοι κανουν μπαμ απο χιλιομετρα……

ο τροπος σκεψης, η θεματολογια που διαλεγουν, ο τροπος αναφορας των συμβαντων που γινονται…...

Ολοκληρη επιστημη θα γινει στο τελος. 

:-)  :-D

Σοβαρά μιλάς τώρα; Δηλαδή είμαι τρολ για εσένα;

Δεν συμβαίνουν αυτά που περιγράφω; Που ζεις;

Δημοσ.

Δεν ανεφερα εσενα στην προταση μου….. γενικα μιλουσα στον Μaus, 

αλλα μαλλον οποιος εχει την μυγα……. 

Που να ζω ? εδω και κει…… 

Κeep going mate. 

Δημοσ.

Δεν ανεφερα εσενα στην προταση μου….. γενικα μιλουσα στον Μaus, 

αλλα μαλλον οποιος εχει την μυγα……. 

Που να ζω ? εδω και κει…… 

Κeep going mate. 

Κατανοώ πως το να εκθέτω κάτι στο διαδίκτυο έχει τα ρίσκα του ανώνυμου χλευασμού, αλλά νομίζω ξεπέρασες όλα τα όρια όταν έβγαλες εξ αρχής συμπεράσματα.

Χαλάρωσε, η γη γυρίζει και χωρίς εσένα.

Δημοσ.

Κατανοώ πως το να εκθέτω κάτι στο διαδίκτυο έχει τα ρίσκα του ανώνυμου χλευασμού, αλλά νομίζω ξεπέρασες όλα τα όρια όταν έβγαλες εξ αρχής συμπεράσματα.

Χαλάρωσε, η γη γυρίζει και χωρίς εσένα.

Εννοειται οτι γυριζει χωρις εμενα…...

φυσικα και χωρις εσενα.  :-D

be my guest please, continue….. 

Kαι για να μην λες οτι σε λεω troll (sic) 

Λες οτι εισαι στο μεταπτυχιακο, και θες να πας για διδακτορικο…..  

Αν δεν μπορεις να βρεις λυση στα ''προβληματα΄΄σου, τι θα κανεις οταν θα σου ερθουν πραγματικα σοβαρα προβληματα ?

Δημοσ.

burzum7 μην το συνεχίζεις άλλο, απλά χειροτερεύεις την θέση σου. Έγραψες στο άλλο thread οτι θα έτρωγες πεταμένα φαγητά και προσπάθησες να θρέψεις το άλλο troll. Τελείωσες και εσύ.

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ γιατί πιστεύεις ότι συμβαίνει αυτό, για ποιον λόγο όλοι να σε αντιμετωπίζουν έτσι;

Το οικονομικό δεν είναι σίγουρα, στην εποχή που ζούμε τώρα δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος

να σνομπάρει κάποιον επειδή δεν έχει την δυνατότητα να βγαίνει κάθε μέρα έξω, ειδικά από μεγάλους ανθρώπους

και μάλιστα υποτίθεται μορφωμένους.

Στην ζωή μου έχω γνωρίσει αρκετά άτομα που όλοι απέφευγαν όπως ο διάολος το λιβάνι. ΟΛΟΙ όμως.

Όχι επειδή σου είχαν κάνει κάτι προσωπικά, όχι επειδή είχαν κάποιο χοντρό, καραμπινάτο κουσούρι,

αλλά απλά είναι αυτό που λέμε...ο ΜΑΛΑΚΑΣ. Ο τύπος που έχει ένα ψιλο-προβληματάκι με το χιούμορ του και

δεν πιάνει τα αστεία ή πετάει συνεχώς κρυάδες, ο τύπος που δεν ξέρει να συμπεριφερθεί σωστά και ίσως και να τροποποιήσει

την συμπεριφορά του ανάλογα με το που βρίσκεται, ο τύπος που ψάχνει απεγνωσμένα για παρέα και μπορεί να γίνει κουραστικός,

ο βαρετός, χωρίς ενδιαφέροντα, ο βλάκας καμιά φορά που πετάει συνεχώς κοτσάνες, ο εντελώς uncool σε βαθμό που να καταφέρνει να ξενερώνει και 40 χρονών ανθρώπους, κτλ.

Όλοι έχουμε γνωρίσει τέτοια άτομα, άτομα που δεν πιάνουν τα μηνύματα από τους άλλους και που πολλά μικρά μικρά πράγματα που κάνουν, κάνουν τον κόσμο γύρω τους να τους αποφεύγει.

Άτομα που δυσκολεύονται να καταλάβουν αν κάποιος είναι θυμωμένος μαζί τους ή όχι, αν κάποιος τους συμπαθεί ή όχι, άτομα με μειωμένη κοινωνική ενσυναίσθηση.

Το γιατί σε αποφεύγουν όλοι στο μεταπτυχιακό δεν μπορώ να το γνωρίζω, ούτε κανείς άλλος εδώ μέσα.

Μπορεί να είσαι γκαντέμης και να έπεσες σε περίεργους.

Μπορεί να μην κάνεις αρκετά συχνά μπάνιο ή να μυρίζει η αναπνοή σου, ακούγεται αστείο αλλά είναι απίστευτο πόσοι

πιστεύουν ότι μια φορά την βδομάδα μπάνιο αρκεί ή ότι μπορούν να φοράνε μια μπλούζα 10 μέρες συνεχόμενες.

Μπορεί 1002 πράγματα.

Όταν όμως κάποιος μένει μόνος και τον απομονώνουν έτσι τόσοι ΕΝΗΛΙΚΕΣ  (αν έλεγες ότι ήσουν στο Γυμνάσιο π.χ. οι λόγοι θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικοί), δυστυχώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες το πρόβλημα να είσαι εσύ και όχι οι άλλοι.

Εγώ προσωπικά, αν μου συνέβαινα κάτι τέτοιο, θα ρωτούσα στα ίσια και με κάθε σοβαρότητα.

Κάποιος, κάπου θα με οδηγούσε αν και όπως είναι λογικό δεν απαντάει ο άλλος εύκολα σε μια τέτοια ερώτηση.

Το πρόβλημα είναι ότι αν δεν έχεις ιδέα για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό, δεν θα έχεις και την ικανότητα να μπεις σε μια τέτοια συζήτηση ή αν μπεις να κερδίσεις κάτι.

Όταν κάποιος μας αποφεύγει, συνήθως γνωρίζουμε γιατί, έστω και υποσυνείδητα.  Όταν μας αποφεύγουν ΟΛΟΙ, λογικά θα έπρεπε να ξέρουμε τον λόγο ήδη.

Ίσως ένας ψυχολόγος θα μπορούσε να σε βοηθήσει καλύτερα από ένα ιντερνετικό φόρουμ, ειδικά αν κάτι σαν αυτό που περνάς σου έχει ξανατύχει στην ζωή σου.

Δημοσ.

Δεν εισαι καλο troll.Πρεπει να σπουδασεις και να μας ξαναερθεις "διαβασμενος". B)

Πρεπει να ανεβεις αρκετα level.Υπαρχει ανταγωνισμος.

Μηπως παρεπιπτοντως εχεις λυση στο προβλημα μου?Να στειλω ολους αυτους που με πρηζουν σε εσενα και να λυθουν και των 2 τα προβληματα? :-D

Δημοσ.

Όταν ήμουν φοιτητής σε κάποια εξάμηνα υπήρχε ένας τυπάς που κανείς δεν ήθελε να μιλάει μαζί του. Αυτός πρέπει να ήταν μεταξύ 30-40 ετών και να πέρασε με κατατακτήριες. Αρκετές φορές στα μαθήματα διέκοβε τον καθηγητή για να κάνει ερώτηση αλλά το έκανε με έναν περίεργο τρόπο σαν να φαίνεται αγενής, κάποιες φορές δεν καταλάβαινε τι του απαντούσε ο καθηγητής και σε κάποιες φάσεις κατηγόρησε ευθέως και έναν καθηγητή για κάτι απλό, ο καθηγητής τότε ήταν ευγενικός και του λέει μην με κατηγορείς έτσι είναι τα πράγματα από την θεωρία. Γενικά ψιλιαστήκαμε οτι κάτι είχε και μια φορά σε ένα μάθημα είπε στον καθηγητή να κάνει μια ερώτηση, του απαντάμε και εμείς οχι να μην κάνεις. Άλλη φορά ανακαίνιζαν κάτι αίθουσες του ΤΕΙ και πηγαίνει εκεί που ήταν οι εργάτες και αρχισε σκηνικά "μα τι γίνεται εδώ ποιος υπέγραψε για να αλλαχτούν οι καρέκλες του αμφιθέατρου" τον κοιτάνε λίγο οι εργάτες απορημένοι.... μετά φεύγει από εκεί και φώναζε στους διαδρόμους "γαϊδούρια θέλετε να καταστρέψετε το ΤΕΙ μας".

Ε μετά από μερικούς μήνες λέγαμε μεταξύ μας τι διάολο έχει πάθει αυτός είναι γαμησετα έχει χοντρό πρόβλημα κτλ. Απομονώθηκε και δεν του μιλούσε κανένας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...