Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά! Είναι το πρώτο μου ποστ εδώ και καλώς σας βρήκα.

Στο θέμα τώρα. Είμαι σε ένα μεταπτυχιακό, που τελειώνω καθώς μου μένει μόνο η διπλωματική. Μέχρι στιγμής η επίδοσή μου εκεί ήταν σούπερ, αναπάντεχα έσκισα. Ενώ λοιπόν θα έπρεπε όλα να βαίνουν καλώς, η συμπεριφορά των συναδέλφων μου είναι το λιγότερο ψυχρή απέναντί μου, δεν μου μιλάνε εύκολα, διατηρούν την ελάχιστη δυνατή επαφή μαζί μου. Σημειώνω: δεν τους σνομπάρω, ποτέ δεν είπα κάτι για τις επιδόσεις μου, πάντα ήμουν στη διάθεσή τους για βοήθεια σε εργασίες-παροχή σημειώσεων. Αλλά από την αρχή δεν με "πήγαν", ίσως γιατί λόγω οικονομικών δεν έβγαινα μαζί τους, δεν είχα κοινωνική ζωή και όλα αυτά. Έτσι εκείνοι με έβαλαν στην άκρη και σιγά σιγά το αποδέχτηκα όσο και αν με πλήγωνε.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, βλέπω πως οι καθηγητές μου με βάζουν στην άκρη, είναι πολύ τυπικοί απέναντί μου και δημοσίως δεν υπάρχει οικειότητα μεταξύ μας σε αντίθεση με τους άλλους συναδέλφους, με τους οποίους είναι διαφορετική η αντιμετώπιση. Κατ' ιδίαν είναι πολύ φιλικοί, αλλά μόνο κατ' ιδίαν σε μαίηλς και τηλέφωνα. Δηλαδή να πως στην αρχή του μεταπτυχιακού έπρεπε να επιμείνω για να μου απαντήσουν μια ερώτηση την στιγμή που οι άλλοι δεν είχαν τέτοιο πρόβλημα... Να σημειώσω πως είμαι ντροπαλός χαρακτήρας και όπως έγραψα πιο πάνω δεν έβγαινα μαζί τους λόγω και του ότι δεν είχα χρήματα αλλά και λόγω χαρακτήρα. Υπάρχει και κάτι άλλο που με κάνει να είμαι "σαν τη μύγα μέσα στο γάλα", το οποίο δεν θέλω να αναφέρω εδώ.

Δικαιολογεί όμως αυτό το να με απομονώνουν σε τέτοιο βαθμό ώστε να μου προκαλεί άγχος και θλίψη αυτό το πράγμα; Ήθελα στις αρχές να κάνω διδακτορικό μαζί τους, αλλά έτσι όπως βλέπω το κλίμα, δεν υπάρχει περίπτωση. Να γράψω τη διπλωματική και να φύγω μακριά τους, αυτό θέλω.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γεια σου φίλε καλώς ήρθες !

Νιωθω πολυ ασχημη την ψυχολογικη σου κατάσταση , μην το παίρνεις τόσο βαριά , αν δεν σε θέλουν αυτοί μια - εσύ μην τους θέλεις 10 , μίλα περισσότερο με τους φίλους και τους συγγενείς σου , με ανθρώπους που ξέρεις οτι σε αγαπάνε και νοιάζονται για σένα  και κανε υπομονή μέχρι να τελειώσεις και να φύγεις χωρίς να πέσεις τελείως ψυχολογικά μέχρι τότε !

• Like 2
Δημοσ.

Απο αυτά που γράφεις δεν μπορώ να διακρίνω αν όλοι οι άλλοι σε σνομπάρουν επειδή έχεις καβαλήσει το καλάμι επειδή είσαι άριστος στις σπουδές σου ή αν εσύ νομίζεις οτι κανείς δεν σε θέλει επειδή έχεις έλλειψη αυτοεκτίμησης ή είναι κάτι άλλο πιό σοβαρό. 

Δεν νομίζω να σε απομόνωσαν λόγω των οικονομικών σου ενώ όλοι αυτοί είναι λεφτάδες που ανάβουν τσιγάρο με 20ευρω. Ούτε μου φαίνεται νορμάλ να απομονώνουν οι καθηγητές κάποιον του οποίου βαθμολογούν τα γραπτά με άριστα. 

Για να ανοιχθείς σε αγνώστους στο διαδίκτυο για να μιλήσεις για ένα προσωπικό θέμα που σε απασχολεί, ότι δεν σε κάνει κανείς παρέα στη σχολή σου, συμπεραίνω οτι δεν έχεις ούτε φίλους για να εκφράσεις τους προβληματισμούς σου, ότι γενικότερα είσαι κλειστός τύπος, οτι δεν έχεις αυτοπεποίθηση, ίσως και μανία καταδίωξης, κατάθλιψη.

Προσωπική μου άποψη είναι να μιλήσεις με ψυχολόγο.

Δημοσ.

Ακούς Μπούρζουμ και είσαι γαύρος; Μήπως ντύνεσαι σατανιστικά ή με μπλούζα Μήτρογλου;

Στα σοβαρά πάντως, αφού τελειώνεις και τα πήγες καλά, τέλειωνε ασαπ και βρες μια δουλίτσα να γνωρίσεις καινούριο κόσμο και να απασχοληθείς. Από το μεταπτυχιακό έτσι κι αλλιώς σπάνια κρατιούνται φιλίες.

• Like 1
Δημοσ.

Στο θέμα τώρα. Είμαι σε ένα μεταπτυχιακό, που τελειώνω καθώς μου μένει μόνο η διπλωματική. Μέχρι στιγμής η επίδοσή μου εκεί ήταν σούπερ, αναπάντεχα έσκισα. Ενώ λοιπόν θα έπρεπε όλα να βαίνουν καλώς, η συμπεριφορά των συναδέλφων μου είναι το λιγότερο ψυχρή απέναντί μου, δεν μου μιλάνε εύκολα, διατηρούν την ελάχιστη δυνατή επαφή μαζί μου. Σημειώνω: δεν τους σνομπάρω, ποτέ δεν είπα κάτι για τις επιδόσεις μου, πάντα ήμουν στη διάθεσή τους για βοήθεια σε εργασίες-παροχή σημειώσεων. Αλλά από την αρχή δεν με "πήγαν", ίσως γιατί λόγω οικονομικών δεν έβγαινα μαζί τους, δεν είχα κοινωνική ζωή και όλα αυτά. Έτσι εκείνοι με έβαλαν στην άκρη και σιγά σιγά το αποδέχτηκα όσο και αν με πλήγωνε.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, βλέπω πως οι καθηγητές μου με βάζουν στην άκρη, είναι πολύ τυπικοί απέναντί μου και δημοσίως δεν υπάρχει οικειότητα μεταξύ μας σε αντίθεση με τους άλλους συναδέλφους, με τους οποίους είναι διαφορετική η αντιμετώπιση. Κατ' ιδίαν είναι πολύ φιλικοί, αλλά μόνο κατ' ιδίαν σε μαίηλς και τηλέφωνα. Δηλαδή να πως στην αρχή του μεταπτυχιακού έπρεπε να επιμείνω για να μου απαντήσουν μια ερώτηση την στιγμή που οι άλλοι δεν είχαν τέτοιο πρόβλημα... Να σημειώσω πως είμαι ντροπαλός χαρακτήρας και όπως έγραψα πιο πάνω δεν έβγαινα μαζί τους λόγω και του ότι δεν είχα χρήματα αλλά και λόγω χαρακτήρα. Υπάρχει και κάτι άλλο που με κάνει να είμαι "σαν τη μύγα μέσα στο γάλα", το οποίο δεν θέλω να αναφέρω εδώ.

Δικαιολογεί όμως αυτό το να με απομονώνουν σε τέτοιο βαθμό ώστε να μου προκαλεί άγχος και θλίψη αυτό το πράγμα; Ήθελα στις αρχές να κάνω διδακτορικό μαζί τους, αλλά έτσι όπως βλέπω το κλίμα, δεν υπάρχει περίπτωση. Να γράψω τη διπλωματική και να φύγω μακριά τους, αυτό θέλω.

Απο όσα διαβάζω πάντως, και απ'οτι η λογική μου με οδηγεί να συμπεράνω, λόγω της κακής οικονομικής σου κατάστασης

ΜΑΛΛΟΝ

δεν κάνεις μπάνιο πολύ συχνά, εξ'ου και η συγκεκριμένη αντιμετώπιση. Συμπάσχω, κι εγώ δεν γουστάρω καθόλου να πλένομαι, το κάνω μόνο με το ζόρι χάρην των κοινωνικών διαταγών... :'(

• Like 6
Δημοσ.

αφου δεν εχεις καθηγητες να σε διαολοστελνουν και να σου πουλαν μαγκια, τυχερος εισαι, μη λες τιποτα!

log out και ναννυ.

• Like 1
Δημοσ.

Απο όσα διαβάζω πάντως, και απ'οτι η λογική μου με οδηγεί να συμπεράνω, λόγω της κακής οικονομικής σου κατάστασης

ΜΑΛΛΟΝ

δεν κάνεις μπάνιο πολύ συχνά, εξ'ου και η συγκεκριμένη αντιμετώπιση. Συμπάσχω, κι εγώ δεν γουστάρω καθόλου να πλένομαι, το κάνω μόνο με το ζόρι χάρην των κοινωνικών διαταγών... :'(

Aκριβως!!

Γιατι δεν δοκιμαζεις να πλενεσαι συχνοτερα ωστε να ειναι πιο φιλικοι απο κοντα και οχι μονο σε μαιλς και τηλεφωνα;

....

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, βλέπω πως οι καθηγητές μου με βάζουν στην άκρη, είναι πολύ τυπικοί απέναντί μου και δημοσίως δεν υπάρχει οικειότητα μεταξύ μας σε αντίθεση με τους άλλους συναδέλφους, με τους οποίους είναι διαφορετική η αντιμετώπιση. Κατ' ιδίαν είναι πολύ φιλικοί, αλλά μόνο κατ' ιδίαν σε μαίηλς και τηλέφωνα. ...

Δημοσ.

Aκριβως!!

Γιατι δεν δοκιμαζεις να πλενεσαι συχνοτερα ωστε να ειναι πιο φιλικοι απο κοντα και οχι μονο σε μαιλς και τηλεφωνα;

ποιος εισαι εσύ; Τίνους είσι; Γιατί έχεις 8k και κάτι post και σε βλέπω πρώτη φορα; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ;;;;;

• Like 5
Δημοσ.

Εγω εχω το αλλο προβλημα:

Ολοι μου κολλανε και δεν μπορω να τους ξεφορτωθω.Προσπαθω να τους αποφυγω αλλα ματαια.Συνεχως τους συνανταω μπροστα μου.Ειναι παντου.Ποτε θα βγουμε?Ρωταει ο 1.Θα ερθεις στο παρτυ το Σαββατο?Ρωταει ο αλλος.F@@k you ρε,λεω απο μεσα μου.leave me alone!Ο αλλος μου λεει:Γιατι με αποφευγεις?Σου εκανα κατι?

2 γκομενες τσακωνονταν για παρτυ μου,αγρια μαλλιοτραβηγματα.

1 ημερα εκλεισα το κινητο μου και με καλεσαν στο σταθερο.Εβγαλα την πριζα.Μπαινω ιντερνετ και τους βρισκω και εκει να μου στελνουν e-mails,notifications etc.OMG,ΚΟΝΤΕΥΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.

Θα παω στο Αγιο ορος.

1 χαρα εισαι,εχεις την ησυχια σου.Εμενα μαλλον με καταραστηκαν.

Μπορεις να μου πεις πως να τους κανω να με σιχαθουν?Να γινω σπασικλακι?

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ από την άλλη διαβάζοντας το κείμενο, σκέφτηκα μήπως είμαι χαζός. Γιατί αναρωτήθηκα αν είμαι μόνο εγώ που δεν κατάλαβα από τα γραφόμενα΄σου αν είσαι φοιτητής στο μεταπτυχιακό ή καθηγητής και διδάσκεις σε αυτό. Στην 1η παράγραφο καταλαβαίνω οτι είσαι φοιτητής (επιδόσεις κτλ), στην 2η οτι είσαι καθηγητής, αναφορά σε συναδέλφους κτλ, μετά λες για παροχή σημειώσεων και διάφορα άλλα, αυτά κανονικά ο καθηγητής τα παρέχει στον φοιτητή.

Anyway, καλή προσπάθεια για trolling αλλά έχασες.

Δημοσ.

Εμπνευσμένες απαντήσεις και εις βάθος θεωρήσεις... Σας ευχαριστώ πολύ για τον νοητικό κόπο και τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε.

Δημοσ.

Ρε μάγκες μια απορία λύστε μου  μόνο ..

γιατί πρέπει Σώνει και Καλά να τρολαρει ο άνθρωπος ??

δεν λέω οτι δεν παίζει και η αυτή η περίπτωση , λέω γιατί σώνει και καλά θα πρέπει να είναι δεδομένο οτι τρολαρει?

με τέτοια αντιμετώπιση πως θα ανοίξει κάποιος θέμα για το οτιδήποτε ?  στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είδα κατι το αστείο, οκ  οτι τον κάνουν πέρα είπε , κάτι που μπορεί να συμβεί , κάτι που δεν έχει πλάκα , ούτε είναι παράξενο , ουτε υγρα πυρ κι τέτοιες μαλακίες ..  γιατί όλο αυτό ??  τέλος πάντων τι ψάχνω ,  καληνυχτες

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...