star12 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 θελω να παρω αυτο το μπ3 πλαιερ της σονυ https://www.google.gr/search?q=sony+a15&espv=2&biw=1366&bih=623&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=cylyVYzlDMfjUZibgGg&ved=0CCEQsAQ παρα τη καπως τσιμπημενη τιμη του. στα θετικα ειναι οτι παιζει flack αρχεια και εχει καρτα μνημης.Εχω το sony e354 και ο ηχος ειναι δυνατος και τα σπαει.βεβαια μου το φεραν απο αμερικη για αυτο και δεν ειναι χαμηλος ο ηχος.Aπλα εχει 8 γιγα μονο και για αυτο σκεφτομαι το α15.θελω να ρωτησω αν τελικα αξιζει;δηλ ο ηχος ειναι χαμηλος ;;και το High resol sound κανει παπαδες στον ηχο η απλα ειναι ενα αλλο feature για να ειπαρχει
2Ohm Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω να σου τα απάντησω γιατί δεν το έχω αλλά πιστεύω εκτός και αν ασχολησε επαγγελματικά με την μουσική και πρέπει να τα ακούς σε τέλεια ανάλυση όλα καλά όσο πιο crispy γίνεται τότε δεν χρειάζεσαι τόσο ακριβo music player! Με τα ίδια λεφτά πάρε ένα καλό ζευγάρι headphones (άμα δεν έχει ήδη) και αναβάθμισε με αυτόν τον τρόπο τον ήχο! Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2015 από 2Ohm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα