Προς το περιεχόμενο

Asus ROG Swift PG278Q

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορά ROG για να παίξεις τη σαχλαμάρα το LoL ; Αυτά τα παιχνίδια είναι γι' αυτούς που έχουν PC 10ετίας και επειδή δεν μπορούν τα PC να σηκώσουν κάνα σοβαρό παιχνίδι, παίζουν αηδίες..

• Like 2
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δεν χρειαζεται να δωσω περισσοτερα χρηματα για τα games που παιζω ώστε να παρω καινουργια καρτα

Σεβαστο απολυτα αυτο που γραφεις και εχεις απολυτο δικιο(βεβαια εχεις δωσει ηδη πολυ περισσοτερα χρηματα για τα παιχνιδια που παιζεις σε Ram,τροφοδοτικο αλλα και μητρικη :D).

Δημοσ.

ήθελα να φτιαξω ενα pc για παιχνιδια

μου κοστισε γυρο 2.200 και τωρα θελω ενα monitor για να το ολοκληρώσω.

Δημοσ.

Ναι κατι σαν την παραπανω που εβαλες απλα προσεξε τους τροπους συνδεσης(πχ η παραπανω βλεπω και δεν παιρνει DVI καλλωδιο πχ).

Δημοσ.

το κανονικο Hdmi βγαζει μεχρι 1080p και επισης η διαφορα του απο το Dvi ειναι οτι το Hdmi μεταφερει και ηχο(αν η οθονη εχει και ενσωματωμενα ηχεια). 

Δημοσ.

Για τα παιχνίδια που βάζεις όντως δε χρειάζεσαι κάτι εξεζητημενο. Από την αλλά να πω ότι και fps να παίζεις, πάλι δε χρειάζεσαι οθόνη των 700 ευρώ, είναι πάντα θέμα πολυτελείας. Οπότε εγώ τουλάχιστον δεν είμαι αντίθετος να τα σκάσεις σε μια οθόνη με 144hz και ενδεχομένως gsync αν το έχεις όρεξη και φυσικά μπορείς να το υποστηρίξεις με τις κατάλληλες κάρτες γραφικών.

Αρχικά, αν δώσεις 700 ευρώ για monitor, δε θα πάρεις την ROG, όταν μπορείς στα ίδια χρήματα να πάρεις την παρακάτω 144hz IPS Acer.

http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00U2FE3HY/ref=mp_s_a_1_1?qid=1433671431&sr=8-1&pi=AC_SX200_QL40&keywords=acer+xb270hu&dpPl=1&dpID=41QiOTfSDmL&ref=plSrch

Υπόψιν, για πολλά fps σε αυτή την ανάλυση, δυο 970 είναι το ελάχιστο.

Για 60hz, η πιο συμφέρουσα πρόταση είναι αυτή η crossover, με overclockable IPS panel. Είναι γενικά καλύτερη από τις 27αρες που πουλάνε στην Ελλάδα. Και είναι και οικονομικότερη.

http://m.ebay.de/itm/141577458107?nav=SEARCH

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...