Oneos33 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Απλά να πούμε ότι το "κοντά στην Υμηττού" είναι 1χλμ ανηφόρα με τα πόδια. Έτσι; 1χλμ δεν ειναι τιποτα τωρα για ανηφορα δεν ξερω πως ειναι :Ρ
*nenya* Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Για το Ciao που λέγαμε: http://www.ciaoitalia.gr/ciao-italia-estiatorio/ 24ωρο, κόλασηηηηη μμμμμμμμμμ
raid_av Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Το Παγκρατι εχει υψηλα ενοικια σε σχεση με αλλες περιοχες γιατι ειναι διπλα στο κεντρο , εχει προσβαση σε πολλες συγκοινωνιες και ειναι και κοντα σε σχολες/υπηρεσιες/νοσοκομεια γενικα.Απο εκει και περα η περιοχη σε γενικα πλαισια δεν ειναι καλη και για να παρκαρεις ειναι προβλημα και απο κοσμο δεν εχει τον καλυτερο. Την περιοχη σε θεμα ασφαλειας δεν την κοιτας απο το αν φοβασε εσυ να κυκλοφορησεις το βραδυ, αλλα απο το αν θα αφηνες την γυναικα/κοπελα/κορη σου το βραδυ να ειναι με τα ποδια σε καποιο δρομο της περιοχης.Πριν αρχισουν να μου λενε διαφορα γι αυτα που γραφω, μενω στο παγκρατι 27 χρονια. Δεν ειναι οτι θα σε μαχαιρωσουν στο δρομο αλλα γενικα οι κλοπες αυτοκινητων,μηχανων και σπιτιων ειναι συχνες, μου εχουν φαει 1 μηχανακι μου εχουν ανοιξει το αμαξι και εχουν αδειασει 2 διαμερισματα στην πολυκατοικια που μενω. Εχουν ανοιξει τα διαμερισματα δυο φιλων και αλλου ενος φιλου τον αφησε η μηχανη του απο λαστιχο το βραδυ στην φιλολαου την κλειδωσε και το πρωι που πηγε να την παρει ειχε κανει φτερα. Το μονο που εχει καλο το Παγκρατι ειναι οτι ειναι βολικο οπως ειπα τιποτα παραπανω. Γιατι πηγαινω σε αλλες περιοχες φιλων μου και βλεπω την διαφορα που παιζει σε ποιοτητα γενικα περιοχης και δεν μιλαω για γλυφαδες και βουλες δεν χρειαζεται να πας μακρυα (νεα σμυρνη,ηλιουπολη,αγιος δημητριος,καρεας κτλ).
tzizzz Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 ναι σε λιγο θα διαβασουμε οτι κινδυνευουμε στο παγκρατι.. εγκληματικοτητα υπαρχει παντου. τι θες να μας πεις δλδ.. οτι στην νεα σμυρνη / ηλιουπολη ξερω γω δε γινονται διαρηξεις ή δε βουτανε μηχανακια??! παντου γινονται αυτα.. το θεμα ειναι σε τι συχνοτητα. το πιο βασικα ειναι η ποιοτητα ζωης.. και εχω ατομα που φυγανε απο Νεα σμυρνη , αργυρουπολη κτλ και ηρθανε παγκρατι/καισαριανη.. καλα για το καρεας δε το συζητω, αυτο ειναι σαν γαλατικο χωριο 30 σπιτια στο βουνο
Oneos33 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Για το Ciao που λέγαμε: http://www.ciaoitalia.gr/ciao-italia-estiatorio/ 24ωρο, κόλασηηηηη μμμμμμμμμμ Χαχαχα πιτσαρια; καλοοο Το Παγκρατι εχει υψηλα ενοικια σε σχεση με αλλες περιοχες γιατι ειναι διπλα στο κεντρο , εχει προσβαση σε πολλες συγκοινωνιες και ειναι και κοντα σε σχολες/υπηρεσιες/νοσοκομεια γενικα.Απο εκει και περα η περιοχη σε γενικα πλαισια δεν ειναι καλη και για να παρκαρεις ειναι προβλημα και απο κοσμο δεν εχει τον καλυτερο. Την περιοχη σε θεμα ασφαλειας δεν την κοιτας απο το αν φοβασε εσυ να κυκλοφορησεις το βραδυ, αλλα απο το αν θα αφηνες την γυναικα/κοπελα/κορη σου το βραδυ να ειναι με τα ποδια σε καποιο δρομο της περιοχης.Πριν αρχισουν να μου λενε διαφορα γι αυτα που γραφω, μενω στο παγκρατι 27 χρονια. Δεν ειναι οτι θα σε μαχαιρωσουν στο δρομο αλλα γενικα οι κλοπες αυτοκινητων,μηχανων και σπιτιων ειναι συχνες, μου εχουν φαει 1 μηχανακι μου εχουν ανοιξει το αμαξι και εχουν αδειασει 2 διαμερισματα στην πολυκατοικια που μενω. Εχουν ανοιξει τα διαμερισματα δυο φιλων και αλλου ενος φιλου τον αφησε η μηχανη του απο λαστιχο το βραδυ στην φιλολαου την κλειδωσε και το πρωι που πηγε να την παρει ειχε κανει φτερα. Το μονο που εχει καλο το Παγκρατι ειναι οτι ειναι βολικο οπως ειπα τιποτα παραπανω. Γιατι πηγαινω σε αλλες περιοχες φιλων μου και βλεπω την διαφορα που παιζει σε ποιοτητα γενικα περιοχης και δεν μιλαω για γλυφαδες και βουλες δεν χρειαζεται να πας μακρυα (νεα σμυρνη,ηλιουπολη,αγιος δημητριος,καρεας κτλ). Κοιτα το σπιτι που λεω ειναι 20-50 μετρα απο το τμημα μεχρι και στο street view εβλεπα παντου αστυνομια γυρο απο το σπιτι απο πισω λιγο πιο περα στο τμημα, τωρα δεν ξερω ισως εσυ μενεις πιο μακρια γιαυτο και ετσι,βολικο σημειο οντως το παρκαρισμα ειναι θεματακι απο οτι φαινεται,ευχαριστω για την γνωμη ναι σε λιγο θα διαβασουμε οτι κινδυνευουμε στο παγκρατι.. εγκληματικοτητα υπαρχει παντου. τι θες να μας πεις δλδ.. οτι στην νεα σμυρνη / ηλιουπολη ξερω γω δε γινονται διαρηξεις ή δε βουτανε μηχανακια??! παντου γινονται αυτα.. το θεμα ειναι σε τι συχνοτητα. το πιο βασικα ειναι η ποιοτητα ζωης.. και εχω ατομα που φυγανε απο Νεα σμυρνη , αργυρουπολη κτλ και ηρθανε παγκρατι/καισαριανη.. καλα για το καρεας δε το συζητω, αυτο ειναι σαν γαλατικο χωριο 30 σπιτια στο βουνο χαχαχαχα το τελευταιο καλο
tzizzz Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 καλα τωρα.. ζουμε την παροιμια " μου χαριζανε γαιδαρο και τον κοιταζα στα δοντια" φαση απο την στιγμη που εχεις ΔΙΚΟ ΣΟΥ σπιτι , θα πας στο δικο σου σπιτι.. απλα εισαι τυχεροσ που το εχεις σε ενα απο τα καλα σημεια της Αθηνας.. εδω αλλοι πανε και ζουνε μεσα σε γκετο στο κεντρο που βγαινεις στο μπαλκονι (αμα εχεις) το πρωι και η αμμωνια απο το κατουρο σου τρυπαει τον εγκεφαλο.. μονο και μονο επειδη εχουν ιδιοκτητο σπιτι εκει και γλιτωνουν τα νοικια για να πανε αλλου.. τι συζηταμε τωρα.. η απορια του op εχειαναλυθει, αμα περασει αθηνα , παγκρατι θα μεινει ετσι κι αλλιως οποτε θα το γυρισει και σε λιγο καιρο θαχει και την δικη του αποψη
Oneos33 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 καλα τωρα.. ζουμε την παροιμια " μου χαριζανε γαιδαρο και τον κοιταζα στα δοντια" φαση απο την στιγμη που εχεις ΔΙΚΟ ΣΟΥ σπιτι , θα πας στο δικο σου σπιτι.. απλα εισαι τυχεροσ που το εχεις σε ενα απο τα καλα σημεια της Αθηνας.. εδω αλλοι πανε και ζουνε μεσα σε γκετο στο κεντρο που βγαινεις στο μπαλκονι (αμα εχεις) το πρωι και η αμμωνια απο το κατουρο σου τρυπαει τον εγκεφαλο.. μονο και μονο επειδη εχουν ιδιοκτητο σπιτι εκει και γλιτωνουν τα νοικια για να πανε αλλου.. τι συζηταμε τωρα.. η απορια του op εχειαναλυθει, αμα περασει αθηνα , παγκρατι θα μεινει ετσι κι αλλιως οποτε θα το γυρισει και σε λιγο καιρο θαχει και την δικη του αποψη Χαχαχα δεν το συζηταω καν οτι θα το αφησω το σπιτι αυτα ειναι τρελα πραγματα, απλα και μονο ηθελα να μαθω μερικα πραγματα για την περιοχη το οτι αν περασω αθηνα θα παω εκει ειναι 100%
tzizzz Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 αμα περασεις αθηνα θα μας κερασεις μπυρονια στο νεο σου σπιτι, εμας τους παγκρατιωτες
raid_av Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 ναι σε λιγο θα διαβασουμε οτι κινδυνευουμε στο παγκρατι.. εγκληματικοτητα υπαρχει παντου. τι θες να μας πεις δλδ.. οτι στην νεα σμυρνη / ηλιουπολη ξερω γω δε γινονται διαρηξεις ή δε βουτανε μηχανακια??! παντου γινονται αυτα.. το θεμα ειναι σε τι συχνοτητα. το πιο βασικα ειναι η ποιοτητα ζωης.. και εχω ατομα που φυγανε απο Νεα σμυρνη , αργυρουπολη κτλ και ηρθανε παγκρατι/καισαριανη.. καλα για το καρεας δε το συζητω, αυτο ειναι σαν γαλατικο χωριο 30 σπιτια στο βουνο Για την συχνοτητα μιλησα και εγω δεν ειπα οτι αυτα δεν γινονται πουθενα αλλου.
Miracle Worker Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Για την συχνοτητα μιλησα και εγω δεν ειπα οτι αυτα δεν γινονται πουθενα αλλου. Εντάξει, αυτό είναι δύσκολο να το ξέρεις.
raid_av Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 σε πιο σημειο εισαι εσυ παγκρατι ? Γουβα Και ναι δεν το συζητω εφοσον εχεις δικο σου σπιτι δεν θα πας αλλου να πληρωνεις ενοικιο.
Oneos33 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 αμα περασεις αθηνα θα μας κερασεις μπυρονια στο νεο σου σπιτι, εμας τους παγκρατιωτες Χαχαχα παγκρατι city και τετοια φαση να ουμε χαχαχα
manzah80 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ε οχι και πιτσαρια το τσαο.Τα παντα εχει 24 ωρες το 24ωρο..Δεν ξερω για του παγκρατιου αλλα στην συγγρου μαζευει τρελα κοματια μετα τις 12 το βραδυ(και δεν ενοω κοματια πιτσα).Αμα πας πες του να σου φτιαξει ενα σαντουιτς με μαυρη μπαγκετα ασπραδια αυγου και κοτοσαλατα και αμα δεν φας τρια να μην με λενε μανο.Οσοι λετε για εκληματικοτητα ελατε μια βολτα απο το γκυζη που ειναι και σχετικα κοντα και θα σας φανει παραδεισος το παγκρατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα