Basilhs23___ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Γκυζη μενω και εχω φαει απειρες εργατοωρες στα εξαρχεια.Δεν με εχει πειραξει ποτε κανεις δεν μου χει τυχει ποτε τιποτα.Εχει χαλασει λιγο οντως αλλα δεν ειναι και πρεζοπεριοχη οπως την παρουσιαζουν.Ξυλο παντου πεφτει δεν εχει να λεει θεμα τυχης ειναι αυτο. Αν το λες με την έννοια να σε πειράξει δηλαδή να σε κλέψει στον δρόμο υπο την απειλή μαχαιριού ή άλλου αντικειμένου ή να σε πλακώσουν στο ξύλο χωρίς να προκαλέσεις κάποιον, σπάνια θα γίνει, ίδια πιθανότητα έχεις όπως σε μια άλλη οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας. Να παρκάρεις όμως το αμάξι σου και μετά να το δεις καλοκαιρινό, πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα. Όταν λεω για ξύλο δεν μιλάω να σε χτυπήσει άλλος αλλά να σου έρθει καταλάθος πέτρα στο κεφάλι ή κάποιο αντικείμενο που θα το ρίξουν στα ΜΑΤ, ακόμα οι κρότου λάμψης και ειδικά τα δακρυγόνα δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα αν σκάσουν και είσαι στον δρόμο ακόμα και 20 μέτρα μακριά σου. Όσο για τα ναρκωτικά και εγώ το έλεγα αυτό, μέχρι το καλοκαίρι του 2013 που είχαμε τραγικό πρόβλημα αφού ο δρόμος που μένω είχε μετατραπεί σε στέκι ναρκομανών, γινόταν διακίνηση δίπλα από το σπίτι μου και τους έβλεπα από το παράθυρο, περάσαμε μαρτυρικά ένα καλοκαίρι μέχρι που έπιασαν τα κρύα του χειμώνα και εξαφανίστηκαν, στο διάστημα αυτό προσπάθησαν να διαρρήξουν τις πόρτες εισόδου μερικών πολυκατοικιών που κοιμόντουσαν απέξω τα βράδια, όπως και του σπιτιού μου. Το πρόβλημα με τα ναρκωτικά είναι μεταφερόμενο από δρόμο σε δρόμο και οχι γενικό σε όλη την περιοχή, αργότερα υπήρχε θέμα στην Θεμιστοκλέους που έκαναν ολόκληρη πορεία οι κάτοικοι μια ημέρα και τους έδιωξαν τους ναρκομανείς. Τώρα έχουν μεταφερθεί σε μόνιμη πιάτσα μέσα σε ένα σημείο του πεδίον του άρεως και δεν ενοχλούν στην περιοχή. Ίσως φταίει το μέρος που μένω είμαι πολύ κοντά στο πολυτεχνείο. Για μένα το μόνο ήρεμο σημείο της περιοχής είναι το κομμάτι πέριξ από λόφο του Στρέφη που φτάνει μέχρι την Λ. Αλεξάνδρας.
freddy krueger13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 ελα πλατεια βικτωριας να βρεις την υγεια σου
Oneos33 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Κάτσε, με μπέρδεψες. Το σπίτι στη φωτό δεν είναι εκείνο το κόκκινο καλυβάκι; Ναι η κοκκινη βουλιτσα ειναι το σπιτι απο την απεναντι μερια (ή εκει γυρο τα διπλανα γιατι ακομα δεν το εχω δει απο κοντα) :Ρ Αν το λες με την έννοια να σε πειράξει δηλαδή να σε κλέψει στον δρόμο υπο την απειλή μαχαιριού ή άλλου αντικειμένου ή να σε πλακώσουν στο ξύλο χωρίς να προκαλέσεις κάποιον, σπάνια θα γίνει, ίδια πιθανότητα έχεις όπως σε μια άλλη οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας. Να παρκάρεις όμως το αμάξι σου και μετά να το δεις καλοκαιρινό, πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα. Όταν λεω για ξύλο δεν μιλάω να σε χτυπήσει άλλος αλλά να σου έρθει καταλάθος πέτρα στο κεφάλι ή κάποιο αντικείμενο που θα το ρίξουν στα ΜΑΤ, ακόμα οι κρότου λάμψης και ειδικά τα δακρυγόνα δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα αν σκάσουν και είσαι στον δρόμο ακόμα και 20 μέτρα μακριά σου. Όσο για τα ναρκωτικά και εγώ το έλεγα αυτό, μέχρι το καλοκαίρι του 2013 που είχαμε τραγικό πρόβλημα αφού ο δρόμος που μένω είχε μετατραπεί σε στέκι ναρκομανών, γινόταν διακίνηση δίπλα από το σπίτι μου και τους έβλεπα από το παράθυρο, περάσαμε μαρτυρικά ένα καλοκαίρι μέχρι που έπιασαν τα κρύα του χειμώνα και εξαφανίστηκαν, στο διάστημα αυτό προσπάθησαν να διαρρήξουν τις πόρτες εισόδου μερικών πολυκατοικιών που κοιμόντουσαν απέξω τα βράδια, όπως και του σπιτιού μου. Το πρόβλημα με τα ναρκωτικά είναι μεταφερόμενο από δρόμο σε δρόμο και οχι γενικό σε όλη την περιοχή, αργότερα υπήρχε θέμα στην Θεμιστοκλέους που έκαναν ολόκληρη πορεία οι κάτοικοι μια ημέρα και τους έδιωξαν τους ναρκομανείς. Τώρα έχουν μεταφερθεί σε μόνιμη πιάτσα μέσα σε ένα σημείο του πεδίον του άρεως και δεν ενοχλούν στην περιοχή. Ίσως φταίει το μέρος που μένω είμαι πολύ κοντά στο πολυτεχνείο. Για μένα το μόνο ήρεμο σημείο της περιοχής είναι το κομμάτι πέριξ από λόφο του Στρέφη που φτάνει μέχρι την Λ. Αλεξάνδρας. Απο οτι καταλαβα δεν ειναι και η τελεια περιοχη για να μενεις, για καμια μπιριτσα ισως ειναι καλα ελα πλατεια βικτωριας να βρεις την υγεια σου Εκει δεν ειναι οι πουτανες ;;
tzizzz Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 φιλαρακι βρηκες ΚΑΙ ΓΑΜΩ τα μερη να μεινεις.. απο τα πιο βολικα μερη το σημειο εκει στο παγκρατι.. εχεις πρασινο, εχεις ασφαλεια, εχεις τα παντα διπλα σου ( μετρο - κεντρο ) εχεις ωραια μαγαζακια για να βγεις.. εχει καλο κοσμο.. φαι, καφε τα παντα ρε! και εγω εκει λιγο πιο πανω μενω γεννημα θρεμα της περιοχης , οτι θες στειλε μου μυνημα να σε βοηθησω.. μην ακους τα μπαρμπουτσαλα που σου λενε, σε λιγο θα σου αναλυσουν και ποσο καυσαεριο θα εχεις στο επιπεδο της βεραντας σου οι επιστημονες εδω μεσα
Oneos33 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 φιλαρακι βρηκες ΚΑΙ ΓΑΜΩ τα μερη να μεινεις.. απο τα πιο βολικα μερη το σημειο εκει στο παγκρατι.. εχεις πρασινο, εχεις ασφαλεια, εχεις τα παντα διπλα σου ( μετρο - κεντρο ) εχεις ωραια μαγαζακια για να βγεις.. εχει καλο κοσμο.. φαι, καφε τα παντα ρε! και εγω εκει λιγο πιο πανω μενω γεννημα θρεμα της περιοχης , οτι θες στειλε μου μυνημα να σε βοηθησω.. μην ακους τα μπαρμπουτσαλα που σου λενε, σε λιγο θα σου αναλυσουν και ποσο καυσαεριο θα εχεις στο επιπεδο της βεραντας σου οι επιστημονες εδω μεσα Χαχαχαχα ευχαριστω πολυ φιλε για τις συμβουλες και εγω απο οτι ξερω ειναι αρκετα καλα στην ουσια ολα διπλα ειναι Ελπιζω να μου βγει σε καλο 1
Antonis3d Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Φιλαράκι κι εγώ εκεί κοντά μένω πάρα πολύ καλο σημείο το σπίτι, εισαι κοντα σε ολα, μετρο,λεωφορεια,τρολευ,τραμ, τα παντα. Εχεις πλατεια πλαστηρα πολυ κοντα με ωραια μαγαζακια οπως Αρμπαροριζα για χαλαρες καταστασεις,Chelsea Hotel που συχναζουν "ψαγμενοι" και δυσκολα βρισκεις να κατσεις. Ειναι κοντα σου η Υμμητου που εχει τα παντα, καφετεριες στην σειρα(απεφυγε Greco πολυ πιτσιρικαρια), σουβλατζιδικα,φαγαδικα, ακομα και ενα ναργιλεδαδικο. Εχεις τα Village Cinemas για ταινιες, καθε τεταρτη 7 ευρο 2 εισιτηρια. Απο την μερια του κεντρου,μετς εχεις το περιφημο Banana Moon πολύ ομορφο μαγαζι. Απο πανω ειναι το BLiv clubaki αλλα δεν λεει και πολλα, στο ιδιο σημειο ειναι και το Skyfall Bar για κοκτειλ κτλ. Θα περασεις κομπλε αρκει να βρεις καλες παρεες
Oneos33 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Φιλαράκι κι εγώ εκεί κοντά μένω πάρα πολύ καλο σημείο το σπίτι, εισαι κοντα σε ολα, μετρο,λεωφορεια,τρολευ,τραμ, τα παντα. Εχεις πλατεια πλαστηρα πολυ κοντα με ωραια μαγαζακια οπως Αρμπαροριζα για χαλαρες καταστασεις,Chelsea Hotel που συχναζουν "ψαγμενοι" και δυσκολα βρισκεις να κατσεις. Ειναι κοντα σου η Υμμητου που εχει τα παντα, καφετεριες στην σειρα(απεφυγε Greco πολυ πιτσιρικαρια), σουβλατζιδικα,φαγαδικα, ακομα και ενα ναργιλεδαδικο. Εχεις τα Village Cinemas για ταινιες, καθε τεταρτη 7 ευρο 2 εισιτηρια. Απο την μερια του κεντρου,μετς εχεις το περιφημο Banana Moon πολύ ομορφο μαγαζι. Απο πανω ειναι το BLiv clubaki αλλα δεν λεει και πολλα, στο ιδιο σημειο ειναι και το Skyfall Bar για κοκτειλ κτλ. Θα περασεις κομπλε αρκει να βρεις καλες παρεες Ωραια τα ειπες χαχαχα να σαι καλα ευχαριστω για τις συμβουλες
kage Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 μπαινεις street google βαζεις διευθυνση και βλεπεις αρκετα πραγματα... και απ οτι καταλαβα παιζει και χρημα οποτε δεν εχεις προβλημα για φοιτητικη ζωη...οπου και να σαι.
Oneos33 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 μπαινεις street google βαζεις διευθυνση και βλεπεις αρκετα πραγματα... και απ οτι καταλαβα παιζει και χρημα οποτε δεν εχεις προβλημα για φοιτητικη ζωη...οπου και να σαι. Αυτο εκανα, street view ισως απο τα πιο πιο χρησιμα εργαλεια στο διαδικτυο..οχι φιλε μου φραγκο δεν παιζει οι επιλογες μου ηταν να περασω ΜΟΝΟ θεσσαλονικη αλιως δεν πουθενα αλλου λογου σπιτιου, εξοδων, αποσταση, πανε ελα τωρα εχω και επιλογη αθηνα
johnpapoulias Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Απλά να πούμε ότι το "κοντά στην Υμηττού" είναι 1χλμ ανηφόρα με τα πόδια. Έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα