elias99 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα..Αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα και νομίζω ευθύνεται το router του OTE.Κάθε φορά που συνδέεται ένα κινητό και ανοίξει είτε viber είτε facebook (εδώ και με τις αγγελίες που χαζεύω καμιά φορά εδώ στο insomnia),Ανεβαίνει το ping σε online games που παίζω,για 2 δευτερόλεπτα στον θεό,και μετά σιγά σιγά ξαναπαίφτει. Επειδή γενικά το 2o pc το χειρίζεται η αδερφή μου (συνέχεια ανοιχτα youtube,facebook,κινητό κτλ) ,υπάρχει οποιοδήποτε ρουτερ σε λογικά οικονομικά πλαίσια,που να μου δίνει την επιλογή να ρυθμίζω την max ταχύτητα που μπορεί να χρησιμοποιεί οποισδήποτε συνδέεται, ή να ρυθμίζω να δίνει περισσότερο ΄προτεραιότητα' σε μένα? Να πω ότι έχω το απλό ρουτεράκι το ZTE που δίνει ο ΟΤΕ σε adsl και κλειδώνει στα 10mbps.http://imgur.com/Q108sPF
elias99 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 bump.Συγγνώμη για το σπαμ.Δεν είναι κανένας που να είχε το ίδιο πρόβλημα?Επίσης κάτι τελευταίο.Εάν όντως γίνονται αυτά που θέλω με αγορά νεόυ ρούτερ,πόσο εύκολη είναι η ρύθμιση ώστε να συνδέεται και να συγχρονίζει το καινούριο ρουτερ στις ρυθμίσεις του ΟΤΕ ?
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 α.zte ειναι μην περιμενεις πολλα. μπορεις να παρεις καποιο draytek ή καποιο tp link που θα αντεξει περισσοτερο και εχει και καποιες επιλογες για να ρυθμισεις προτεραιοτητες.μοντελο πχ tp link 8970 ¨η το 8980(dual band) ή ακομα καλυτερα το 9980(Dual band+ vdsl για μελλοντικη χρηση).δες και το Manual για να δεις για το θεμα προτεραιοτητας αν σε καλυπτει.λογικα πιστευω οτι το zte πιταρει παρα οτι η sister τρωει μεγαλη ταχυτητα.επισης ναι ειναι ευκολο να το σεταρεις. το αγοραζεις καντο Firmware update προληπτικα και μετα pppoe/llc vpi 8/vci 35 username/password otenet. το zte στην ακρη. επισης ζητα fast path απο τον παροχο για καλυτερο Ping.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα