voldemort Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 εγω θέλω να σου πάρει τα στοιχεία του μόντεμ εφόσον αποκτήσει πρόσβαση και να σε κλειδώσει απ έξω Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το ξεκλείδωτο wifi. Στο σπίτι σου με ανοιχτή πόρτα είσαι όλη μέρα; Ξεχνας 2 παραγοντες. 1.Το μοντεμ ανηκει στον ιδιοκτητη οποτε power off(παπαλα). 2.Με reset διαγραφονται ολα.(πισω μαυρο κουμπακι επισης παπαλα). Μην τα λεμε ρε παιδια λες και ο "χακερας" μπηκε στο σπιτι μας...ημαρτον. Στο διαταυτα wpa2-psk κλπ συνδυασμος εαν βαλω κωδικο 8 ψηφια(προσωπικα εχω 16 ψηφια και αλλαγμενο το ssid) και ανω(μικρα,κεφαλαια,#* κλπ)τον βλεπω να μεινει για μηνες χρονια χωρις ιντερνετ τσαμπε.Ασε που αμα τον παρω χαμπαρι(ευκολακις)φτου ξανα απο τα ιδια θα τον τρεχω...
loic Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Ε και αμα εχεις και λιγα hacking skills η τον καταλληλο sniffer,δεν ειναι τοσο δυσκολο. Για γραψε πως το κανατε, εστω στο περιπου. Και που ετρεχε ο sniffer επισης... 1
άδικος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Φαντάζομαι καταλαβαίνετε (και κυρίως ο ts) πως τέτοια περίπτωση έχει μεγάλες προοπτικές. /devilmood Με λίγη βοήθεια από το φόρουμ, ή ακόμα και από κοντά, άνετα μπορείς να τον τρολλάρεις και να παίξεις μαζί του. Φαντασία θέλει. Ψήσου εσύ και μην τον πετάξεις ακόμα απ'το δίκτυο. http://download.g0tmi1k.com/videos_archive/Playing_with_Traffic_%28Squid_Scripts%29.mp4 1
voldemort Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Για γραψε πως το κανατε, εστω στο περιπου. Και που ετρεχε ο sniffer επισης... Aκομη και wireshark να χρησιμοποιησει καποιος(πως αραγε τα πακετα ειναι κρυπτογραφημενα.Πρεπει να εχεις το κλειδι κρυπτογραφησης και να εισαι της NASA με αναλογα "εργαλεια". Δεν παω καλυτερα να κανω μια αιτηση Internet μονο να εχω το δικο μου με 12- ευρω το μηνα; Αυτο το λεω για οσους ξαφνικα γινανε χακερ απο "κουνια".Πολυ youtube ραδιο αρβυλα βλεπουν πολλοι...
discoboyminimal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Φαντάζομαι καταλαβαίνετε (και κυρίως ο ts) πως τέτοια περίπτωση έχει μεγάλες προοπτικές. /devilmood Με λίγη βοήθεια από το φόρουμ, ή ακόμα και από κοντά, άνετα μπορείς να τον τρολλάρεις και να παίξεις μαζί του. Φαντασία θέλει. Ψήσου εσύ και μην τον πετάξεις ακόμα απ'το δίκτυο. http://download.g0tmi1k.com/videos_archive/Playing_with_Traffic_%28Squid_Scripts%29.mp4 αν γινει τετοιο σκηνικο , φωναξτε με κ μενα να ερθω απο κει!!
sarantatessera Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Στον browser σου, εκεί που γράφεις τις διευθύνσεις πληκτρολογείς 192.168.1.1 και πατάς Enter. Θα σε βάλει στο Web interface του router. Θα σου ζητήσει όνομα χρήστη και κωδικό που είναι και τα δύο admin (εκτός αν τα έχεις αλλάξει). Αφού συνδεθείς, πας στην κατηγορία Wireless. Εκεί επιλέγεις Security Mode: WPA2 Personal, εισάγεις έναν σχετικά μεγάλο και δύσκολο κωδικό και αποθηκεύεις τις ρυθμίσεις. 8 γράμματα και 8 αριθμοί είναι καλό για password; (Passphrase το αναφέρει στο πεδίο).
infin1tyGR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Καλό είναι να περιέχει γράμματα (πεζά και κεφαλαία), αριθμούς και σύμβολα. Επίσης, να μην μοιάζει με λέξη που υπάρχει σε λεξικό/είναι όνομα/τηλέφωνο κ.λπ. (π.χ. G!0rgos65). Με βάση αυτά, 10-12 χαρακτήρες είναι αρκετοί και μπορείς να φτιάξεις κωδικό που θα τον θυμάσαι εύκολα.
discoboyminimal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 το πας πολυ μακρια..σιγα μην κανει brute force ο γειτονας. ας βαλει εναν κωδικο οχι του στυλ (1234, 0000, κλπ) και δεν θα εχει θεμα
infin1tyGR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δεν ξέρεις τι γείτονες έχει ο καθένας. Μπορεί να είμαι υπερβολικός αλλά ίσως το διαβάσουν κι άλλοι και καλό είναι να είναι προσεκτικοί με τους κωδικούς που χρησιμοποιούν (γενικά). 1
discoboyminimal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 αν ηξερε ο γειτονας brute force..δεν θα εγραφε τωρα ο TS. επισης αν εχεις γειτονα τον αδικο καλο θα ηταν να εχεις κλειστο το wifi. μαζι σου! καλη η ασφαλεια , αλλα μην κανουμε και υπερβολες..να θες 5 λεπτα για να βαλεις τον κωδικο του wifi σου..
infin1tyGR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δεν είπα να γράψεις ολόκληρη έκθεση. Ούτως ή άλλως, πόσες φορές θα χρειαστεί να βάλεις τον κωδικό;
kraken92 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Ας βάλει ένα κωδικό τώρα και εδω είμαστε να μας πει αν ξανα-μπήκε ο "κακόβουλος" γείτονας. To πήγατε πολύ μακριά με brute force και καταλόγους, εδώ μιλάμε για ανοιχτό wifi. Με άλλα λόγια ανοίξαμε και σας περιμένουμε PS. Τσέκαρε αν έχεις ενεργοποιημένο το WPS γιατί είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος να βρεις κωδικό WPA. Επίσης για να φτιάξει σωστά dictionaries πρέπει να ξέρει βασικά πράγματα για σ'ένα οπότε σκέψου με ποιον έχεις παρε δωσε στη πολυκατοικία.
άδικος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 αν ηξερε ο γειτονας brute force..δεν θα εγραφε τωρα ο TS. επισης αν εχεις γειτονα τον αδικο καλο θα ηταν να εχεις κλειστο το wifi. lol ρε συ Και με κλειστό το wifi πάλι υπάρχει τρόπος να μπεις στο δίκτυο με brute force... στη πόρτα Το όλο νήμα μου θύμισε το ανέκδοτο: Κλείδωσα το wifi και του άλλαξα το όνομα σε "spasto_an_boreis" γιατί μπαίναν οι γειτόνοι. Την άλλη μέρα που πήγα να μπω είχε αλλάξει σε "eukolaki". Πέρα από τη πλάκα και εγώ ενίοτε ανοιχτό το έχω να μπορεί να μπαίνει κανένας φοιτητής αλλά παρακολουθώ το traffic και όσοι μπαίνουν φαντάζομαι καταλαβαίνουν πως είναι προειδοποιημένοι (ssid: tonousasremalia). Αν κάποιος το παρακάνει όπως ο γείτονας του ts ή τρώει πόδι ή αν υπάρχει όρεξη αρχίζει το παιχνίδι 3
kraken92 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Επειδή και μένα μ'αρέσει να παίζω γι'αυτό έκανα πλάκα στην αρχή και είπα οτι το έχει αφήσει επίτηδες ξεκλείδωτο. Είμαστε πολλοί τελικά
loic Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Aκομη και wireshark να χρησιμοποιησει καποιος(πως αραγε τα πακετα ειναι κρυπτογραφημενα.Πρεπει να εχεις το κλειδι κρυπτογραφησης και να εισαι της NASA με αναλογα "εργαλεια". Δεν παω καλυτερα να κανω μια αιτηση Internet μονο να εχω το δικο μου με 12- ευρω το μηνα; Αυτο το λεω για οσους ξαφνικα γινανε χακερ απο "κουνια".Πολυ youtube ραδιο αρβυλα βλεπουν πολλοι... Το να σνιφαρεις τα πακετα ειναι πολυ ευκολο, φτανει να εχεις το καταλληλο hardware και software. Αν καποιος μπει σε ενα site οπως το insomnia που δεν χρησιμοποιει https, του εχεις κλεψει τον κωδικο για πλακα. Η διαδικασια ειναι η εξης: Μπαινεις σε OpenWrt και εγκαθιστας tcpdump (αν δεν το εχεις ηδη εγκατεστημενο). # tcpdump -vvv -XX -n -i <wan_interface> -w capture (H μορφη που αποθηκευει το tcpdump τα δεδομενα του ειναι οπως στην εικονα, οποτε αν δεν κανεις το 3. θα δυσκολευτεις στην αναλυση). Μεταφερεις το αρχειο capture σε windows/linux και το φορτωνεις στο wireshark για αναλυση. Ο κωδικος ειναι σε plaintext. Edit --> Εννοειται οτι ολα αυτα τα κανεις σε καποιον που εχει συνδεθει στο WiFi/LAN σου, ανηκει δηλαδη στο δικτυο σου... [Δωρεαν μαθημα sniffing... off] 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα