sarantatessera Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Εδώ και 2 μέρες η σύνδεσή μου σέρνεται (24άρα) χωρίς λόγο. Το ρούτερ μου το έχω ελεύθερο, χωρίς κωδικό. Εχθές, σε κάποια φάση, μου έβγαλε μήνυμα στο κινητό που χρησιμοποιώ την ίδια σύνδεση: ΤΑΔΕ-PC, Τάδε is disconnected. Δεν πολυέδωσα σημασία. Σήμερα που το έψαξα λίγο επειδή συνεχίζει και σέρνεται για τα καλά, όταν πήγα στο Προβολή υπολογιστών και συσκευών δικτύου είναι μέσα αυτό το ΤΑΔΕ-PC. Πώς θα το καταργήσω ρε παιδιά; Πώς θα πετάξω αυτό το ΤΑΔΕ-PC έξω απ' το δίκτυο; Αν π.χ. βάλω κωδικό στη σύνδεση WiFi για να μην μπαίνει όποιος θέλει, θα λυθεί το πρόβλημα; Αν και το να βάλω κωδικό στο WiFi είναι μια κουβέντα... Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;
axouu Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Εάν βάλεις κωδικό στο ρούτερ θα πετάξει έξω από το δίκτυο αυτόν τον υπολογιστή, αλλά μπορεί να βρει τον κωδικό με διάφορα προγράμματα.
Xristaras12 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 εγω θέλω να σου πάρει τα στοιχεία του μόντεμ εφόσον αποκτήσει πρόσβαση και να σε κλειδώσει απ έξω Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το ξεκλείδωτο wifi. Στο σπίτι σου με ανοιχτή πόρτα είσαι όλη μέρα; 1
infin1tyGR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Βάζεις ισχυρό κωδικό WPA2 στο WiFi. Δεν το αφήνουμε ποτέ ελεύθερο. Αν κάποιος συνδεθεί στο δίκτυό σου μπορεί να σου κάνει παραπάνω ζημιά απ' ό,τι νομίζεις. Αν δυσκολεύεσαι να βάλεις κωδικό, πες μας ποιο router έχεις να σε βοηθήσουμε. Εάν βάλεις κωδικό στο ρούτερ θα πετάξει έξω από το δίκτυο αυτόν τον υπολογιστή, αλλά μπορεί να βρει τον κωδικό με διάφορα προγράμματα. Αν είναι δυνατός WPA2 κωδικός, θα δυσκολευτεί πολύ να τον βρει.
discoboyminimal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 ρε μηπως εριξε κανα καλωδιο ο γειτονας και ειναι μεσα? για δες μια το router σου..2 καλωδια πρεπει να εχεις ..ενα για τον σταθερο σου , και ενα πιο μικρο απο την πριζα του τηλεφωνου
sarantatessera Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Βάζεις ισχυρό κωδικό WPA2 στο WiFi. Δεν το αφήνουμε ποτέ ελεύθερο. Αν κάποιος συνδεθεί στο δίκτυό σου μπορεί να σου κάνει παραπάνω ζημιά απ' ό,τι νομίζεις. Αν δυσκολεύεσαι να βάλεις κωδικό, πες μας ποιο router έχεις να σε βοηθήσουμε. Αν είναι δυνατός WPA2 κωδικός, θα δυσκολευτεί πολύ να τον βρει. Linksys WAG200G Annex-A
infin1tyGR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Στον browser σου, εκεί που γράφεις τις διευθύνσεις πληκτρολογείς 192.168.1.1 και πατάς Enter. Θα σε βάλει στο Web interface του router. Θα σου ζητήσει όνομα χρήστη και κωδικό που είναι και τα δύο admin (εκτός αν τα έχεις αλλάξει). Αφού συνδεθείς, πας στην κατηγορία Wireless. Εκεί επιλέγεις Security Mode: WPA2 Personal, εισάγεις έναν σχετικά μεγάλο και δύσκολο κωδικό και αποθηκεύεις τις ρυθμίσεις. 2
kraken92 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Έλα τώρα πες αλήθεια το άφησες ανοιχτό για να κάνεις εσύ τις πονηριές σου (joking). Όπως σου είπαν και τα παιδιά πιο πάνω WPA2 Personal μόνο, όχι WEP γιατί θα είναι σαν να μην έβαλες κωδικό. Επίσης πως γίνεται να είναι τελείως ελεύθερο (εκτός και αν το ρύθμισες εσυ) εφόσον πάντα δουλεύει με τον εργοστασιακό κωδικό του εκάστοτε router;
benign Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Στον browser σου, εκεί που γράφεις τις διευθύνσεις πληκτρολογείς 192.168.1.1 και πατάς Enter. Θα σε βάλει στο Web interface του router. Θα σου ζητήσει όνομα χρήστη και κωδικό που είναι και τα δύο admin (εκτός αν τα έχεις αλλάξει). Αφού συνδεθείς, πας στην κατηγορία Wireless. Εκεί επιλέγεις Security Mode: WPA2 Personal, εισάγεις έναν σχετικά μεγάλο και δύσκολο κωδικό και αποθηκεύεις τις ρυθμίσεις. Και αλλαξε το ονομα της συνδεσης για να δυσκολευτει το προγραμμα που τρεχει ο γειτονας να το βρει και να προσπαθησει να το ξεκλειδωσει.Βαλε π.χ. Sandor Clegane. (Λογικα πρεπει να εχεις προσβαση στα δεδομενα του τωρα,αν δεν εχει βαλει αυτος κωδικο στο pc του. Για ψαξε μηπως βρεις τιποτε ενδιαφερον και θα δεις και ποιος ειναι. ) Έλα τώρα πες αλήθεια το άφησες ανοιχτό για να κάνεις εσύ τις πονηριές σου (joking). Όπως σου είπαν και τα παιδιά πιο πάνω WPA2 Personal μόνο, όχι WEP γιατί θα είναι σαν να μην έβαλες κωδικό. Επίσης πως γίνεται να είναι τελείως ελεύθερο (εκτός και αν το ρύθμισες εσυ) εφόσον πάντα δουλεύει με τον εργοστασιακό κωδικό του εκάστοτε router; Υπαρχει προγραμμα ακομη και σε κινητο που βρισκει τους κωδικους του ρουτερ ,αν τα εχει αφησει καποιος οπως του το εδωσαν, βρισκει τον κωδικο του για πλακα.
kraken92 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Και αλλαξε το ονομα της συνδεσης για να δυσκολευτει το προγραμμα που τρεχει ο γειτονας να το βρει και να προσπαθησει να το ξεκλειδωσει.Βαλε π.χ. Sandor Clegane. (Λογικα πρεπει να εχεις προσβαση στα δεδομενα του τωρα,αν δεν εχει βαλει αυτος κωδικο στο pc του. Για ψαξε μηπως βρεις τιποτε ενδιαφερον και θα δεις και ποιος ειναι. ) Υπαρχει προγραμμα ακομη και σε κινητο που βρισκει τους κωδικους του ρουτερ ,αν τα εχει αφησει καποιος οπως του το εδωσαν, βρισκει τον κωδικο του για πλακα. Ναι οκ αλλα άλλο το έχει αφήσει άνοιχτό ο ίδιος ο χρήστης και άλλο ο κακόβουλος χρήστης έσπασε με οποιοδήποτε τρόπο το pass.
loic Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 (Λογικα πρεπει να εχεις προσβαση στα δεδομενα του τωρα,αν δεν εχει βαλει αυτος κωδικο στο pc του. Για ψαξε μηπως βρεις τιποτε ενδιαφερον και θα δεις και ποιος ειναι. ) Αν ο γειτονας εχει βαλει κωδικο, προφανως πρεπει να τον γνωριζει για να δει τους κοινοχρηστους φακελους. Αν δεν εχει βαλει κωδικο ο γειτονας, και παλι δεν θα μπορει να συνδεθει γιατι η πολιτικη των Windows απαγορευει την προσβαση οταν ειναι κενο το password. 1
kraken92 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Αν ο γειτονας εχει βαλει κωδικο, προφανως πρεπει να τον γνωριζει για να δει τους κοινοχρηστους φακελους. Αν δεν εχει βαλει κωδικο ο γειτονας, και παλι δεν θα μπορει να συνδεθει γιατι η πολιτικη των Windows απαγορευει την προσβαση οταν ειναι κενο το password. είσαι σίγουρος γι' αυτά που λές;
benign Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Αν ο γειτονας εχει βαλει κωδικο, προφανως πρεπει να τον γνωριζει για να δει τους κοινοχρηστους φακελους. Αν δεν εχει βαλει κωδικο ο γειτονας, και παλι δεν θα μπορει να συνδεθει γιατι η πολιτικη των Windows απαγορευει την προσβαση οταν ειναι κενο το password. Μπορει να εχει προσβαση σε documents, pictures videos,μου εχει τυχει σε καποιον φιλο μου που ειχε την ιδια εμπειρια με τον φιλο που ανοιξε το νημα. Ετσι βρηκαμε και ποιος ηταν απο την πολυκατοικια που εμενε. Ε και αμα εχεις και λιγα hacking skills η τον καταλληλο sniffer,δεν ειναι τοσο δυσκολο.
loic Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 ΕΔΩ παλαιοτερο post μου που δειχνει το μοντελο (HP 250G2). Το αφηνω για να μην πει καποιος οτι την επομενη εικονα την βρηκα απο google. (αν και θα μπορουσα να εχω αλλαξει το ονομα του pc, θα μπορουσε να πει καποιος..) Το εχω με κενο password. Να τι βλεπεις, αν πας να συνδεθεις: Ο λογος που δεν μπορει καποιος να συνδεθει, ειναι αυτο που γραφει στη δευτερη παραγραφο.
άδικος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Καλά και ο γείτονας μη περιμένετε να έχει πάρει χαμπάρι πως πέρα απ'το οτι μπήκε στο δίκτυο, είναι και στο ίδιο workgroup. Κανένας σοβαρός που του κόβει δε θα το'κανε. Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι ή τα μεγάλα πνεύματα... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα