billpao Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Αρχικά να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι σε διαίτα. Ο προβληματισμός μου είναι ότι τα φαγητά από έξω είναι ανθυγιεινά, οπότε ψάχνω τις πιο υγιεινές επιλογές που μπορεί να διαλέξει κάποιος όταν είναι έξω για να φαέι. Έχετε να προτείνεται κάτι;
anwnymh29 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μαρουλι με μαρουλι που θα εχει γαρνιρισμα μαρουλιου και για χωνευτικο πιες χυμο αγκιναρας 2
JohnConstantine Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=tut_nQ0bBSg Οπως θα ελεγε και αυτος "νομιζω θα ηθελα να φαω μια παπια τωρα"
Raven_6 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Υγιεινές διατροφικές επιλογές+απ 'εξω=Invalid combination
Miracle Worker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Τα μαγειρεία έχουν πολλές υγιεινές επιλογές. Αν θες ξέρω και ένα με βιολογικά στην Πλατεία Κλαθμώνος.
insomnia888 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Σαλάτες... Τα υπόλοιπα φαγητά της ώρας απλα βγαίνουν απο βαθιά κατάψυξη εκείνη τη στιγμή... 2
LongTom Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Γιαούρτι 0% και νερό. Άντε στο τσακίρ κέφι πάρε και λίγο μέλι για το γιαούρτι. Εάν είναι υγιεινό για τους ασθενείς στα νοσοκομεία,τότε είναι καλό και για σένα. Σοβαρά τώρα πάνε σε καλό μαγειρειό και δες τι είναι της μέρας(μενού). Ποιο καλό από αυτό δεν νομίζω να βρεις έτοιμο. 1
Unabomber Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Τenderloin με sauce roquefort and mushrooms. Kαι να το συνοδεψεις με green salad with croutons and red wine vinegar
idomeneas7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Να παρεις απο μαγειρειο οποιο φαγητο σου αρεσει.
zio10 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δύο πίτες με γύρο και μια κρέπα γλυκιά! Τι ψάχνεις να βρεις κι εσύ τώρα.. 2
xifiassamsung Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 οπως ειπαν μαγειρειο η ψητο κοτοπουλο απο βασιλοπουλο πχ κανεις κ ενα ρυζι κ εισαι κομπλε η βαζεις λιγο μαρουλι διπλα.8α χορτασεις σιγουρα κ ειναι φτηνο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα