Etherovamon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα σε όλους! Σκοπεύω να παρουσιάσω μια εργασία μου σε ένα συνέδριο και φυσικά η προφορική μου παρουσίαση θα συνοδεύεται και από κάποια οπτική (τύπου Powerpoint). Όλοι σχεδόν στο συνέδριο θα χρησιμοποιήσουν powerpoint, όποτε αρχικά είχα σκεφτεί να το ξαναδουλέψω κι εγώ. Έχω βέβαια να χρησιμοποιήσω 5 χρόνια το powerpoint, οπότε θα το εκτιμούσα εάν μου πρότεινε κάποιος κάποια δοκιμασμένα εναλλακτικά του powerpoint προγράμματα, πιο "φρέσκα" και εξελιγμένα ενδεχομένως. Δε με πειράζει εάν είναι δωρεάν ή όχι, αρκεί να έχουν πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και σχετικά φιλικό περιβάλλον χρήσης. Επίσης ένα άλλο ζήτημα είναι που με απασχολεί πολύ. Να μπορεί το τελικό αρχείο παρουσίασης που θα δημιουργήσω να τρέξει σε υπολογιστές που δεν έχουν εγκατεστημένο το πρόγραμμα δημιουργίας του. Ίσως το output να βγαίνει κάτι σε .exe για παράδειγμα. Θα το εκτιμούσα, όποιος έχει να μου προτείνει κάτι, να το έχει δοκιμασμένο. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
ditsikts Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Εναλλακτικό είναι το libre office impress. Έχει export για PDF, swf,BMP κτλ. Για exe έτοιμη εφαρμογή δε γνωρίζω αν υπάρχει.
Paulostge Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δοκίμασε και ατο παρακάτω: http://www.kingsoftstore.com/presentation-free.html
Etherovamon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Εναλλακτικό είναι το libre office impress. Έχει export για PDF, swf,BMP κτλ. Για exe έτοιμη εφαρμογή δε γνωρίζω αν υπάρχει. Στην παρουσίασή μου θέλω να υπάρχει και βίντεο, οπότε τα pdf και bmp τα αποκλείουμε. Το swf δεν ξέρω κατά πόσο βολικό θα είναι για offline παρουσίαση. Δοκίμασε και ατο παρακάτω: http://www.kingsoftstore.com/presentation-free.html Ενδιαφέρον φαίνεται. Έμεινες ευχαριστημένος εσύ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα