adam_theo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Γεια σας παιδια, θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει νοημα στο να βαλλει κανεις προστατευτικη διαφανεια(ζελατινα) σε καποιο κινητο που εχει οθονη απο gorilla glass (πχ gorilla glass 4).
qsis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δεν υπάρχει, εκτός αν είσαι ψυχαναγκαστικος ή φοβερά καφρος (πετάς κινητό χύμα στη τσάντα με κλειδιά και κατσαβίδια)
Zapee995 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Το να βαζεις μεμβρανη σε ακριβα και γενικα καλα κινητα, ειναι σα να αγορασεις ferrari και στα δερματινα καθισματα να βαλεις κατι τετοιο Εγω ακομα και στο s6 που εχει gg4, εχω βαλει tempered glass..Ναι μεν χαλαει η εμπειρια χρησης αλλα επειδη αλλαζω συχνα τηλεφωνα προσπαθω να τα εχω gg ωστε να μπορω να τα δωσω σε οσο καλυτερη κατασταση οταν ερθει η ωρα.
Redshift Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 το gorilla glass δεν ειναι ατρωτο πχ αμμος του κανει γρατζουνιες γενικως προσεχεις για να εχεις btw τα καλα tempered glasses δεν χαλανε καθολου την αισθηση αφης
Spitfire_13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Καλο το gorilla glass 4 αλλα γρατζουνιες γινονται.. και σπασιματα επισης. Ενα καλο tempered glass δεν υποβαθμιζει την εμπειρεια χρησης και προστατευει ακομα και σπασιμο.. διατηροντας και το κινητο σε καλη κατασταση για καποια μελλοντικη πωληση του.
adam_theo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Επομένως πιο κατα τη γνωμη σας ειναι ενα "καλο" tempered glass?
voldemort Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Προσωπικη μου αποψη...θα μπορουσες να παρεις μια καλη θηκη τυπου πορτοφολιου και να αγορασεις ενα πακετο με πολλες ζελατινες και να τις αλλαζεις οταν θα αποκτουνε γρατζουνιες.Ετσι δεν θα μειωθει και η εμπειρια χρησης και προς τα εκει κλεινω για το δικο μου.Εχω δει πολλα tempered glass ολα αν δεις ειναι στα 0,3mm και 9H σκληροτητα.Οποιο και να παρεις εαν δεν πατας το κινητο με το αμαξι και δεν το χτυπας με σφυρια δεν θα'χεις προβλημα.Ας ειναι καλα ο φιλος Storm(Mod) εδω μεσα που μου προτεινε θηκουλα.Σημερα την παρελαβα και δεν χορταινω να την βλεπω και να την αγγιζω. Το εχει κλεισμενο με την μεγιστη ασφαλεια. Εαν δεν εχεις παρει θηκη εδω εχει συζητηθει και αυτη πηρα.Αν σε ενδιαφερει. http://www.insomnia.gr/topic/570037-%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B7-note-4/
adam_theo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Προσωπικη μου αποψη...θα μπορουσες να παρεις μια καλη θηκη τυπου πορτοφολιου και να αγορασεις ενα πακετο με πολλες ζελατινες και να τις αλλαζεις οταν θα αποκτουνε γρατζουνιες.Ετσι δεν θα μειωθει και η εμπειρια χρησης και προς τα εκει κλεινω για το δικο μου.Εχω δει πολλα tempered glass ολα αν δεις ειναι στα 0,3mm και 9H σκληροτητα.Οποιο και να παρεις εαν δεν πατας το κινητο με το αμαξι και δεν το χτυπας με σφυρια δεν θα'χεις προβλημα.Ας ειναι καλα ο φιλος Storm(Mod) εδω μεσα που μου προτεινε θηκουλα.Σημερα την παρελαβα και δεν χορταινω να την βλεπω και να την αγγιζω. Το εχει κλεισμενο με την μεγιστη ασφαλεια. Εαν δεν εχεις παρει θηκη εδω εχει συζητηθει και αυτη πηρα.Αν σε ενδιαφερει. http://www.insomnia.gr/topic/570037-%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B7-note-4/ Για ποιον λογο ομως να παρω θηκη + ζελατινες και οχι θηκη + tempered glass?
adi32 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 θηκη + tempered glass ειναι το καλυτερο για μενα Οι ζελατινες δεν προστατευουν αρκετα χαλανε γρηγορα και για να τις πετυχεις τελεια πρεπει να χαλασεις καμια 10αρια 1
adam_theo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Επομενως ποια θα ηταν η καλυτερη θηκη που σε συνδυασμο με το tempered glass θα εδινε ενα παρα πολυ καλο αποτελεσμα για το samsung galaxy alpha? (ασφαλεια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα