smoke0man2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Άμα απλά ξεκόλλησε δεν έχεις θέμα, βάζεις και το ίδιο και βάζεις και κόλλα για να πιάσει, μετά κάνεις τις ενώσεις. Αν όμως έχει σπάσει μέσα (έτσι πχ) τότε όντως θες άλλο. Δηλαδή, φορτιστής micro usb μπαίνει στην θύρα; Αν μετρήσεις με πολύμετρο στα πόδια gnd και 5v (πρώτο και τελευταίο πόδι) σου δίνουν 5v όσο έχεις τον φορτιστή συνδεδεμένο? Απάνω στην πλακέτα φαίνεται που κατέληγαν το πρώτο και το τελευταίο πόδι απο τα 5; Γιατί εκεί πρέπει να τα τερματίσεις με κανένα καλώδιο. στη φωτο το μαυρο κυκλωμενο τα 5πινακια φαινονται ανεπαφα το κοκκινο θα πρεπει να τα βγαλω την περιτη κολληση?//(επισης τη ρολο παιζουν ?στηριγματα? και το μπλε πρεπει να το βγαλω ?(επισης τη ρολο παιζουν ?στηριγματα? ευχαριστω παιδια για τη βοηθεια τελικα θα παραγγειλω ανταλακτικο γιατι αυτο μεν μπάινει ο φορτιστης αλλα δεν δειχνει 5 βολτ οπως μου ειπες οποτε πιο προτεινεται να παρΩ? εχω δει 1. http://www.ebay.com/itm/10-X-Micro-USB-Data-Sync-Charge-Charger-Charging-Port-Connector-Replacement-Jack-/160680396370?ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 2.http://www.ebay.com/itm/2x-lenovo-ideatab-a3000-Tablet-Micro-USB-Charger-Charging-Port-Dock-Connector-US-/371189273318?ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123ποιο προτεινεται
nikos903 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν έχει φύγει η πίστα δηλαδή απο την πλακέτα; Αν είναι ακόμα εκεί είσαι κομπλέ, βάζεις την θύρα, την κολλάς και είσαι jet. Πάντως είναι δύσκολο να έφυγε χωρίς να πάρει και τον χαλκό και στα 5 σημεία, λογικά έχει κάνει την ζημιά απλά δεν το βλέπεις. Αν βρεις σκάνερ ή φωτογραφική με πολλά pixel κοίτα το πιο καλά. Πριν κάνεις την κόλληση εννοείται βγάζεις την παλιά, δεν κάθεται αλλιώς η άλλη θύρα. Μετά βάζεις σολτερίνη και βάζεις λίγη πάστα απο πάνω και μετά ξανά σολτερίνη Μετά βάζεις την θύρα και κολλάς. Τα στηρίγματα εννοείς της microusb? Είναι για να μην βγει η θύρα και πάθει ζημιά η πλακέτα, είδες εσένα που βγήκαν τι έπαθες... Το μπλε ανάλογα την θύρα που θα βάλεις, αν δεν σε πειράζει άστο, αν δεν μπαίνει βγάλτο. Για κονέκτορα δεν μπορώ να σου προτείνω μιας και δεν τον έχω δει, θέλει να το κοιτάξεις προσεκτικά για να κουμπώσει όταν σου έρθει. Δες ενδεικτικά εδώ: link link link link PS Σίγουρα δεν βγάζει 5V η παλιά θύρα; Πώς χάλασε αυτό.... Όπως και να έχει δες αν δεν είχε κάτσει καλά. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2015 από nikos903 1
smoke0man2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 απο οτι εχω δει το προβλημα το εχει στα κοκκινα σημεια εκει εαν δεις εχει φυγει και φαινεται ο χαλκος τωρα απο ολα αυτα δεν ξερω πιο να προτιμησω ...θα ελεγα οτι μοιαζει πιο πολυ αυτο γιατι εχει και το μπλε http://www.ebay.com/itm/10-X-Data-Sync-Micro-USB-Charging-Port-Connector-for-Lenovo-Idea-Tab-A2109A-F-/131256306399?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e8f7c4adf αλλα δεν ειμα απολυτα σιγουρος οποτε θα παραγγειλω αυτα ! παιδια δεν εχω καλυτερη φωτογραφικη δυστυχως ....
nikos903 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μακάρι να είναι μόνο στα κόκκινα σημεία, εκεί είναι γειώσεις και δεν σε πειράζουν, και μία μόνο να πιάσει καλά είναι, μετά για να σταθεροποιηθεί βάζει γερή κόλλα και είναι οκ. Δες να πάρεις κάποιο που να έχει βάσεις στο ίδιο σημείο για να κάτσει στην πλακέτα και ίδιο μήκος γιατί μπορεί να πάει πολύ μέσα και να μην μπαίνει ο φορτιστής ή πολύ έξω και να εξέχει... Κοίτα το όσο μπορείς... Μετά όταν σου έρθει δες πως έμπαινε ο φορτιστής στο παλιό φίς και δες αν μπαίνει με την ίδια πλευρά και στο καινούργιο. Αν μπαίνει ανάποδα δεν σου κάνει. 1
smoke0man2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 θα πανε τα 5ν στην γειωση της πλακετας ετσι ?και δενκανω τπτ ετσι οποτε πρεπει να ερθει για να το δω τοτε ε ? να παραγγειλω αυτα http://www.ebay.com/itm/10-X-Data-Sync-Micro-USB-Charging-Port-Connector-for-Lenovo-Idea-Tab-A2109A-F-/131256306399?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e8f7c4adf υπαρχει καποιο αναλυτικο αρθρο η κατι τετοιο να διαβασω για να μην σας πριζω και εσας?>
nikos903 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Ναι, αν πάει ανάποδα θα γίνει χαμός... Ναι, αν δεν είναι ακριβώς το ίδιο πρέπει να το δεις απο κοντά ή ναδεις φωτογραφία πρόσοψης (που οι περισσότεροι δεν έχουν). Αυτά που δείχνεις έχουν τα πινάκια απο την μεριά της πλακέτας (φαίνονται στην φωτογραφία) έτσι είναι και στον δικό σου κονέκτορα; Αναλυτικό άρθρο; Δεν έχω πετύχει κάτι τέτοιο, δεν είναι και τίποτα όμως, μην αγχώνεσαι, αν δεν έχει κοπεί η γραμμή θα κάνεις την αλλαγή εύκολα. 1
smoke0man2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 http://www.ebay.com/itm/2x-lenovo-ideatab-a3000-Tablet-Micro-USB-Charger-Charging-Port-Dock-Connector-US-/371189273318?ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123φιλε αυτα μοιαζουν παρα πολυ θα παρω αυτα σαν "κααλα"και αυτα σαν ρεζερβα συμφωνεις?
nikos903 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Όντως μοιάζει πολύ, δες όμως να είναι και ίσια ο φορτιστής, φαίνεται οτι η τετράγωνη μεριά είναι απο πάνω, έτσι είναι και το παλιό;
smoke0man2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Όντως μοιάζει πολύ, δες όμως να είναι και ίσια ο φορτιστής, φαίνεται οτι η τετράγωνη μεριά είναι απο πάνω, έτσι είναι και το παλιό; στο δικο μου η " τετραγωνη πλευρα ειναι η δεξια οψη Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2015 από smoke0man2
ice25 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Το micro usb είναι πρότυπο... Aν θυμάσαι πως καθόταν το βύσμα δεν έχεις κανένα θέμα...απο εκεί και πέρα αν δεν θυμάσαι και έχεις ένα πολυμετρο μπορείς πολύ εύκολα να δεις πιο pin είναι η "γείωση" και να το κολλήσεις ανάλογα Το βάζεις στο μπιπερ τζιτζικι η όπως αλλιώς το αποκαλεί ο καθένας και μετράς σε σχέση με ένα σημείο που ξέρεις ότι είναι γείωση πχ κάποια θωράκιση η το (-) της μπαταρίας ...εκει που κάνει μπιπ είναι η "γείωση" και όλα οκ http://www.sunrom.com/p/micro-usb-connector-b-female-5-pin-smd 1
smoke0man2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) μπιπερ τζιτζικι Το micro usb είναι πρότυπο... Aν θυμάσαι πως καθόταν το βύσμα δεν έχεις κανένα θέμα...απο εκεί και πέρα αν δεν θυμάσαι και έχεις ένα πολυμετρο μπορείς πολύ εύκολα να δεις πιο pin είναι η "γείωση" και να το κολλήσεις ανάλογα Το βάζεις στο μπιπερ τζιτζικι η όπως αλλιώς το αποκαλεί ο καθένας και μετράς σε σχέση με ένα σημείο που ξέρεις ότι είναι γείωση πχ κάποια θωράκιση η το (-) της μπαταρίας ...εκει που κάνει μπιπ είναι η "γείωση" και όλα οκ http://www.sunrom.com/p/micro-usb-connector-b-female-5-pin-smd μπιπερ τζιτζικι εισαι φοβερος χαχαχαα πολυ χρησιμη φωτο ευχαριστω Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2015 από smoke0man2
tstavrou Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημερα.γνωριζεις κανεις στην Αθηνα εμπειρο ηλεκτρονικο να ασχολειται με αυτες τις αλλαγες (να εχει παει και να εχει μεινει ευχαριστημενος)...? Ευχαριστω (στειλτε μου pm αν θεωρειτε διαφημηση) Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2015 από tstavrou
stefan123 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Καλημερα.γνωριζεις κανεις στην Αθηνα εμπειρο ηλεκτρονικο να ασχολειται με αυτες τις αλλαγες (να εχει παει και να εχει μεινει ευχαριστημενος)...? Ευχαριστω (στειλτε μου pm αν θεωρειτε διαφημηση) To ιδιο και απο εδω...Εχω προβλημα με το βυσμα φορτισης...Ξεκολλησε οριστικα..Μενω μαρουσι..Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα