Sidereal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα παιδιά Τον τελευταίο καιρό κατά την παράλληλη αναπαταγωγή εικόνας και ήχου (youtube, ταινία) ή κατά την διάρκεια που παίζω κάποιο game ακούω ψηφιακό θόρυβο, σαν μόνιμο κλιπάρισμα. Ο θόρυβος συμβαίνει μετά από κάποια ώρα αναπαραγωγής ή gaming και όχι απο την αρχή. Όταν παίζει μόνο μουσική (wav, mp3) δεν έχω θέματα. Στην αρχή είχα υποψίες για το καλώδιο HDMI αλλά με το ίδιο καλώδιο σε άλλο PC δεν είχα κανένα θέμα μετά απο 6 ώρες χρήσης του καλωδίου. Δεν έχω συνδέσει ακόμα ηχεία στην κάρτα ήχου για να δω αν το πρόβλημα συνεχίζεται εαν ο ήχος βγαίνει απο την κάρτα ήχου... Η σύνδεση είναι HDMI -->TV Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο; Σας ευχαριστώ πολύ
spiti Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 έχω διαβάσει ότι είναι από τα κόλπα που κάνει η αναξιόπιστη ATI-260X με τους drivers. άλλαξες drivers?
Kostas.karras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 asus r9 270 ,τα ιδια εκανε συν οτι καμια φορα στο you tube πρασινιζε η εικονα..εν τελει την πηγα για ελεγχο μιας και ηταν στην εγγυηση.την τσεκαρανε και δεν βρηκαν τιποτα μου ειπαν..οταν την ξανακουμπωσα δεν μου τα εκανε τα κολπα αυτα..αν και η asus ομως βγαζει απο τις καλυτερες μητρικες εχω παρατηρησει γενικα προβληματα σε θεμετα καρτας γραφικων και δεν την εμπιστευομαι ξανα..σε sapphire παλι δεν ειχα ποτε προβλημα.
Sidereal Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Eβαλα την τελευταια εκδοση το catalyst control center, τα ιδια Ελυσα (για την ακριβεια εκρυψα) το προβλημα βγαζοντας τον ηχο απο την καρτα ηχου σε ηχεια και απο οχι απο το ΗDMI. Αλλα οποτε παιρνω ηχο απο το HDMI κανει τα ιδια
Angelcrow Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει conflict μεταξύ realtek hd audio drivers της μητρικής και της r7 260x...Μπορείς να προσπαθήσεις να απανεργοποιήσεις την onboard κάρτα ήχουν (απεγκατάσταση οδηγών και απενεργοποίηση από το bios) και καλού κακού να ξαναπεράσεις τους οδηγούς της κάρτας γραφικών ή να δοκιμάσεις άλλη έκδοση οδηγών για το onboard audio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα