Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλυσα κάποια πράγματα σήμερα για να δω και οπτικά τι γίνεται, πραγματικά δεν ξέρω πως ακριβώς θα βάλω χέρι στις πίσω βίδες! :P Είναι περίπου 6-8 βίδες που το κεφάλι τους είναι από πίσω (κοιτάνε προς την μούρη δλδ). Σήμερα άνοιξα το σημείο στην 2η εικόνα. Δεν μπορώ να περιγράψω κάτι, θα μιλήσουν οι εικόνες! Εκεί μέσα μπαίνει νερό έτσι? 

post-175011-0-73898200-1434205742_thumb.jpg

Αυτό είναι μετά που έβαλα (όσο γινόταν) ηλεκτρική σκούπα! δεν κατάφερα να το λύσω όλο! 

Επίσης αυτό έλεγα στον τάπητα. Το οποίο είναι όλο μούσκεμα από παραφλού. Πως δεν βρομάει μέσα ακόμα δεν ξέρω... 

post-175011-0-43625300-1434205842_thumb.jpg

Δημοσ.
Σήμερα κάθισα και έβγαλα τον τάπητα! και τον έχω πλύνει ήδη μαζί και τον κετσέ. 

Αρκετά πράγματα για λύσιμο αλλά πάλι καλά δεν είχαμε απώλειες γιατί κάποια μέρη (όπως τα πλαστικά στην πόρτα) βγήκαν αρκετά βίαια. 

Από κάτω είναι σε αρκετά καλή κατάσταση μπορώ να πω... Ξέρετε που μπορώ να βρω κετσέ? το καθάρισα μια χαρά απλά σε μερικά μέρη είναι αρκετά πατημένο και δεν νομίζω να αφρατέψει και θέλω να πάρω νέα. Για την ιστορία το καθάρισα με απορρυπαντικό (σκόνη). Δεν το έπλυνα με πίεση! χαλάει. Το απλώνεις στο πάτωμα και ρίχνεις λίγο νερό χαλαρά από πάνω και μετά βάζεις φουλ την βρύση και βάζεις να το πετάει κάτω από τον κετσέ. και μετά το τυλίγεις (κουλούρα) για να φύγει όλο το νερό. Σε εμένα με 3 επαναλήψεις (την 1η με απορρυπαντικό και μετά με καθαρό νερό) έβγαινε καθαρό νερό...

20150619_142849.jpg

20150619_152830.jpg

Βρήκα κάτι βύσματα αποσυνδεδεμένα (δεν έχουν που να συνδεθούν) τι ακριβώς είναι? 

20150619_161619.jpg

20150619_161626.jpg

20150619_161641.jpg

Δημοσ.

Το τελείωσα εχτές! πλύθηκε ο τάπητας, πλύθηκαν τα σφουγγάρια από κάτω, στέγνωσαν και εγκαταστάθηκαν πίσω. :D

Πριν:

post-175011-0-53747700-1434989764_thumb.jpg

Μετά:

post-175011-0-76357900-1434989792_thumb.jpg

Ποιο μετά:

post-175011-0-24983100-1434989810_thumb.jpg

Ερώτιση! είχα μια απόλεια προσπαθόντας να καθαρίσω την εισαγωγή αέρα με αλλαγή φίλτρου έσπασε ( :cry: ) ο μετρητής μάζας αέρα με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να μπουκώνει συνέχεια και να μου ανάβει το check στο κοντέρ. Βρήκα ιμιτασιόν στα 60€ (ιταλικό) γιατί το γνήσιο ξεφεύγει αρκετά! Θέλω να μάθω όμως, αυτοί που δεν έχουν το το stock αλλά έναν απλό σωλήνα με ένα φίλτρο στην άκρη, τι κάνουν με τον μετρητή?

Δημοσ.

Προφανώς δεν γίνεται χωρίς κάποιο τρόπο μέτρησης του αέρα, σωστά; Υπάρχουν και άλλοι τρόποι μέτρησης του αέρα, π.χ. πίεση στην εισαγωγή.

Δημοσ.

<p>

Το τελείωσα εχτές! πλύθηκε ο τάπητας, πλύθηκαν τα σφουγγάρια από κάτω, στέγνωσαν και εγκαταστάθηκαν πίσω. <br />

<br />

Πριν:<br />

post-175011-0-53747700-1434989764_thumb.jpg<br />

Μετά:<br />

post-175011-0-76357900-1434989792_thumb.jpg<br />

Ποιο μετά:<br />

post-175011-0-24983100-1434989810_thumb.jpg<br />

<br />

Ερώτιση! είχα μια απόλεια προσπαθόντας να καθαρίσω την εισαγωγή αέρα με αλλαγή φίλτρου έσπασε (  ) ο μετρητής μάζας αέρα με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να μπουκώνει συνέχεια και να μου ανάβει το check στο κοντέρ. Βρήκα ιμιτασιόν στα 60€ (ιταλικό) γιατί το γνήσιο ξεφεύγει αρκετά! Θέλω να μάθω όμως, αυτοί που δεν έχουν το το stock αλλά έναν απλό σωλήνα με ένα φίλτρο στην άκρη, τι κάνουν με τον μετρητή?<br />

<br />

Πως το καταφερες και τον εσπασες;;;<br />

Καποια ατμοσφαιρικα εχουν μετρητη πανω στην πολλαπλη εισαγωγης και οχι στον σωληνα.<br />

Εκτος και αν μιλας για φτιαγμενα οπου εκει πολλες φορες τους καταργουνε εντελως σε καποια σταδια και πανω</p>

Δημοσ.

Έλυσα το όλο σύστημα για καθάρισμα και αυτό το άφησα σε ένα τραπέζι πάνω σε κάθετη θέση. Μετά κούνησα καταλάθος το τραπέζι και αυτό από κάθετη έπεσε σε οριζόντια. Ε και έφυγε ένα κομματάκι...

Δημοσ.

Έλυσα το όλο σύστημα για καθάρισμα και αυτό το άφησα σε ένα τραπέζι πάνω σε κάθετη θέση. Μετά κούνησα καταλάθος το τραπέζι και αυτό από κάθετη έπεσε σε οριζόντια. Ε και έφυγε ένα κομματάκι...

Χέσε τα περι ιπποδύναμης,οικονομίας κτλ. Βάζεις τον maf σε ένα universal housing που να ταιριάζει στην εισαγωγή σου.  Αλλιώς μετάχειρη εισαγωγή. Βρομάει ο τόπος για από κορεάτικα.

Δημοσ.

Χέσε τα περι ιπποδύναμης,οικονομίας κτλ. Βάζεις τον maf σε ένα universal housing που να ταιριάζει στην εισαγωγή σου.  Αλλιώς μετάχειρη εισαγωγή. Βρομάει ο τόπος για από κορεάτικα.

Το έφτιαξα. Δεν βρήκα και πολύ εύκολα πάντως λόγο σπανιότητας. 80€ καινούργιο γνήσιο.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...