evoracing Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα... Ξεκίνησα να κάνω γενική συντήρηση για διάφορους λόγους στο Kia Clarus '96. Θα κάνω διάφορες ερωτήσεις για το όλο θέμα όπως μπορείτε να κάνετε και εσείς. Θέλω να μου πείτε, θα βγάλω όλο τον τάπητα μέσα για να καθαριστεί και για να επισκευάσω το ψηγειάκι που είχε χαλάσει πριν λίγο καιρό και είχε γεμίσει το εσωτερικό παραφλού. Αυτό που θέλω να μου πείτε, αρχικά δεν είναι δύσκολο να βγει έτσι? Ο καθαρισμός με τι μπορεί να γίνει? έχω και ατμοκαθαριστή και χώρο για να το πλύνω με νερό. Το θέμα είναι πως είδα πως κάτω από τον τάπητα είναι κάτι σαν να έχουν βάλει κουβάρια από κλωστές απλά για να γεμίσει. Αυτό δεν θα παραμορφωθεί μετά ή να φύγει?
Stavmitsos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δεν ξερω στο δικο σου τι φαση ειναι η μοκετα, αλλα γενικα δεν ειναι ευκολο να την βγαλεις. Θελουν σηκωμα ολα τα καθισματα και δεν μπορεις απλα να την πλακωσεις στο μαρκουτσι και το ομο. Ασε που μετα πρεπει να την ξανακολλησεις. Κανε οτι μπορεις τοπικα και αστο.
evoracing Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Καλα τα καθισματα ειναι 5 λεπτα υποθεση. Οταν το πληνω θα ανεβασω και φωτογραφιες. Θελει κολλημα? Με τι?
paylidis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 ή αν δεις και δε πιανει εγω εχω κανει κατι τετοιες εργασίες σε σαραβαλα που δε με ενοιαζε με παρπριτζοκολλα... παρε αμαξι Συνομιλικοι ειστε σχεδον!
evoracing Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Θα παρω ενα starlet να κανω πειραματα Βρε εγω θελω, λεφτα δεν εχω ακομα! Οτι θα παρω θα παρω! Τα ξερεις πως ειναι...
paylidis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 αστα να πανε... ον τοπικ, ο ατμος θεωρω οτι θα σου κανει δουλιτσα...
dimitrisOP Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 το καλητερο θα ηταν να εβγαζες τελειως την μοκετα,ωστε να δεις και απο κατω τι γινεται
evoracing Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Γενικα θελω να φρεσκαρει λιγο μεσα. Οταν καθαριζα με πανια το παραφλου τα πανια εφευγαν μαυρα. Καποια αλλη μεθοδος? Κατι καθαρηστικα σπρει χαλιων? Δεν κανουν δουλεια? το καλητερο θα ηταν να εβγαζες τελειως την μοκετα,ωστε να δεις και απο κατω τι γινεται Τι εννοεις? Για φθορες-σκουριες?
dimitrisOP Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 και γενικως για οτι βρωμια εχει μαζεψει απο κατω
evoracing Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Θέλω να το κάνω! αν δω οτι μου βγαινει θα το καθαρισω καλα. Και να το πουλησω μετα τουλαχιστον θελω να ξερω πως δινω σωστο αμαξι εστω και 1000 να το δωσω.
evoracing Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Πριν λίγο καιρό όπως είπα είχα διαρροή παραφλού μέσα στην καμπίνα! Από όσο έχω δει και σε άλλα σχέδια (τα δίνω παρακάτω) για να φτιαχτεί αυτό πρέπει να βγει το ταμπλό. Το θέμα είναι αυτή η εικόνα βοηθάει για το πως να το βγάλω? δεν θέλω να βγει και η κολώνα, μόνο το ταμπλό. Το πρόβλημα λογικά θα προέρχεται από αυτό, αφού αυτό έσταζε (αν είναι αυτό που από ότι βλέπω το κουτί του ίδιο είναι. Εγώ όμως επικεντρώνομαι στο ταμπλό που άμα βγει μετά θα μπορέσω να το κάνω. Επίσης ξέρετε που μπορώ να βρω δερματίνη με τέτοια υφή? μουσκευόμουν, αν βγει το ταμπλό έχει σκάσει από τον ήλιο (ποιότητα ΚΙΑ....) και ήθελα να το ντύσω με κάτι τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα