lion2486 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 είναι με απλά λόγια σε τι σύνολο χαρακτήρων είναι γραμμένο το αρχείο. Μπορείς απλά βάλε στο <head> της html <meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=utf-8" /> και επιβεβαίωσε ότι το Encoding των αρχείων είναι utf-8, απλά άνοιξέ τα με το notepad++ και πήγαινε Encoding->Convert to urf-8.
Rpanagos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δεν με αφηνει να προχωρησε σε πληρωμη και μου βγαζει αυτα (φωτο) ως λαθη..Εχω παρει το free Host Μηπως πρεπει να τα μαρω ξεχωριστα?Πρωτα domain και μετα host? ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ
Rpanagos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ρε παιδες πηγα σημερα να κανω την καταθεση και μου ειπαν πως δεν γινετε γιατι λεει πρεπει να κανω συνεργασια με το papaki και κατι τετοια...και οτι εχουν ερθει και αλλοι να ρωτησουν και τους ειπαν το ιδιο πραγμα!Τι ακριβως γινετε? Ρε παιδες πηγα σημερα να κανω την καταθεση και μου ειπαν πως δεν γινετε γιατι λεει πρεπει να κανω συνεργασια με το papaki και κατι τετοια...και οτι εχουν ερθει και αλλοι να ρωτησουν και τους ειπαν το ιδιο πραγμα!Τι ακριβως γινετε?
lion2486 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Με ποιόν τρόπο πας να πληρώσεις; Έχεις κάνει την παραγγελία σου; Γιατί δεν επικοινωνείς κατευθείας μαζί τους;
Rpanagos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Παω με καταθεση στην τραπεζα..Ναι εκανα κανονικα την παραγγελια!Δεν εχω σταθερο στο σπιτι :/ Εγω σκευτωμαι μηπως δεν ηξερε αυτη στο ταμειο :/Αλλη μια μερα εχω προθεσμια..Θα παω σε αλλη τραπεζα αυριο να δω!
lion2486 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Καλή τύχη. Αν τα βρείς σκούρα παρε ένα τηλ στο παπάκι.
Rpanagos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Κανονικα παω και λεω οτι θελω να κανω καταθεση στο papaki με τον τεδε κωδικο ετσι?
lion2486 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 ναι νομίζω έχουν κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής. Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες που σου δίνουν, θα τα βρείς όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα