Rpanagos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Επειδη ειναι η πρωτη μου φορα που ανεβαζω σιτε θα ηθελα να μου ξεκαθαρισετε καποιες αποριες! Το host και το domain θα γινουν απο πολυ γνωστο σιτε! 1)Πως θα ενημερωνωμαι οτι περασε πχ ο ενας χρονος για το domain?2)Απλα βαζω τις σελιδες html και τις φωτο του σιτε?Αντιγραφη επικολληση ειναι? Εχει ανεβασει κανεις αλλος σελιδα απο αυτο το πολυ γνωστο σιτε να μου πει τι με περιμμενει ?
lion2486 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Από τον καταχωρητή θα ενημερωθείς όταν πάει να λήξει η συνδρομή σου. Αν είναι μόνο html και εικόνες, ναι αντιγραφή-επικόλληση, μόνο πρόσεχε τα urls Που έχεις μέσα να είναι σωστά. Ποιό είναι το πολύ γνωστό σιτε να σου πούμε αν ξέρουμε κάτι παραπάνω..
Rpanagos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Από τον καταχωρητή θα ενημερωθείς όταν πάει να λήξει η συνδρομή σου. Αν είναι μόνο html και εικόνες, ναι αντιγραφή-επικόλληση, μόνο πρόσεχε τα urls Που έχεις μέσα να είναι σωστά. Ποιό είναι το πολύ γνωστό σιτε να σου πούμε αν ξέρουμε κάτι παραπάνω.. Ποια ενωεις να προσεχω? Το Papaki.gr
lion2486 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 μια χαρά είναι το papaki.gr Μέσα στη σελίδα σου δεν έχεις υπερσυνδέσμου; Έχεις υποσελίδες; Αυτά να συγουρέψεις ότι είναι σωστά σύγμωνα με το domain σου..
Rpanagos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Οχι δεν εχω αλλα url που να οδηγουν καπου σε αλλη σελιδα..Αν αυτο ενωεις!?
lion2486 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Εσωτερικές σελίδες έχεις ή είναι μόνο ένα αρχείο html?
Rpanagos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ναι εχω 4 σελιδες για το μενου..και τις εχω συνδεσει μεταξυ τουςΤι να προσεξω?
lion2486 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Με ποιόν τρόπο τις έχεις συνδέσει... με τη μορφή http://domain/page.htmlή /page.html ή page.html όχι με file://path/page.html Αν είναι ανέβασέ την και δες αν έχεις κάποιο πρόβλημα.
Rpanagos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Με <li><a href="το ονομα του αρχειου html(σελιδα)">ονομα μενου</a></li>Ετσι...
Rpanagos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ωραια σε ευχαριστω!Ειναι ευκολο να την ανεβασω ετσι?Μην αγορασω domain και δεν εχω τι να το κανω!
lion2486 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Θα το βρείς, αν έχεις πρόβλημα έχει μια χαρά υποστήριξη, και αν μπερδεφτείς εδώ είμαστε πάλι
Rpanagos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ωραια thnx! ΑΑ και κατι ακομα...ακουσα πως την αρχικη σελιδα πρεπει να την ονομασω index.html ......τις υπολοιπες πρεπει να τις γραψω καπως συγκεκριμενα??
lion2486 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Καλύτερα με μικορύς λατινικούς χωρίς κενά και σύμβολα.. ναι index.html την αρχική. Επίσης έχεις μέσα ελληνικά; Έχεις βάλει στην κεφαλίδα το encoding?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα