Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό για κάποιους σαν εμένα που πριν είχαμε x360 και τώρα σε αυτή την γενιά πήγαμε σε ps4.

Για ολους τους υπολοιπους ομως που ειχαν ps3 και τα εχουν παιξει ηδη τα παιχνιδια τι ειναι αυτο ? :D

80 εκ. Ειχαν 360 μαζί και εγω.. Σκεφτόμουν να αγοράσω ps3 μονο για τα uncharted τωρα που βγηκε αυτο χαλαρα bundle με the last of us και uncharted series, βγαίνει και το ratchet and clank reboot μετα θα παιξω και κανα infamous και παω για xbox one μετα να παιξω και εκει τα exclusives :DSent from my iPad using Insomnia
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πρέπει να βγάλουμε το καπέλο στο marketing team της Sony που διατηρεί την πρωτιά στις νέες κονσόλες βασισμένη ουσιαστικά στο τίποτα.. Δυστυχώς αυτό βλέπω και ας με φάτε τώρα μερικοί...(έχω ps4 υπόψιν).

Το 16 πέρα από το Uncharted τι άλλο έχει να μας προσφέρει από exclusive;(ρητορικό)

Είμαι πολύ περίεργος στην e3 να δω τι θα παρουσιάσει..Σίγουρα όχι exclusive και αν όντως δείξει κάτι θα είναι για το τέλος του 16 ή καλό 17...

Το PS Vita νεκρό, τίγκα στο remastered στο ps4, άσχετα αν δεν είναι κάτι κακό αυτό για αυτούς που δεν είχαν την ευκαιρία να τα παίξουν τότε που βγήκαν στο ps3. Για τους περισσότερους από εμάς είναι όντως περσινά ξινά σταφύλια όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω.

Δεν βλέπω κινήσεις, δεν βλέπω ανακοινώσεις καινούριων τίτλων, πλήρης σιγή δυστυχώς από τους ανθρώπους της Sony.

Προβλέπεται του indie το κάγκελο..

Δημοσ.

Η πιο ξεφτυλα γενια στην ιστορια των κονσολων....η γενια της ευκολης αρπαχτης και του αρμεγματος.

Δεν πειραζει καλυτερα ετσι για να δυναμωσει το pc gaming....

• Like 1
Δημοσ.

Εκεινο το διαμαντι το Gran tourismo 7 ποτε περιμενουν να το βγαλουν?

Αυτο και το bloodborn ειναι οι μονοι λογοι για αγορα Ps4.

Οχι αλλα action και remastered... για ονομα. Δε εχετε βαρεθει να πληρωνετε 70ευρα για τα ιδια ρε παιδια? Τι να πω? Ειτε παμε κατα διαολου, ειτε γερασα.

Δημοσ.

θα το αγοράσω εννοείται. καλά κάνουν και βγάζουν παιχνίδια που εγραψαν ιστορία, σε καλύτερη ποιότητα.

στο μόνο που ξενέρωσα ειναι η τιμή. το περίμενα στο 40αρι. οχι 60!

Δημοσ.

αφηστε τα uncharted και πιαστε κανα total war ..χαχα τα εχω τελειωσει ολα τα αντσαρτηντ αλλα ψιλο ιδιο μου φαινεται πλεον ..εχει καλη πλοκη βεβαια ..

Δημοσ.

Μετά βλέπω να βγάζουν God of war remastered.. :-D

Αν και φανατικός του uncharted δε με ενθουσιάζει η είδηση..Τα έχω τερματίσει απο 3-4 φορές το καθένα..Δεν πάει άλλο.

Δημοσ.

Μα καλά... κράτος δεν υπάρχει; Αστυνομία; Εδώ μόνο, σε τούτο δω το τοπικ, άγνωστοι με την απειλή μαχαιριού αναγκάζουν τόσους αθώους πολίτες να αγοράσουν παιχνίδια παρά την θέληση τους. Αν μη τη άλλο ανεπίτρεπτο!

• Like 3
Δημοσ.

Μετά βλέπω να βγάζουν God of war remastered.. :-D

Αν και φανατικός του uncharted δε με ενθουσιάζει η είδηση..Τα έχω τερματίσει απο 3-4 φορές το καθένα..Δεν πάει άλλο.

Δημοσ.

Μα καλά... κράτος δεν υπάρχει; Αστυνομία; Εδώ μόνο, σε τούτο δω το τοπικ, άγνωστοι με την απειλή μαχαιριού αναγκάζουν τόσους αθώους πολίτες να αγοράσουν παιχνίδια παρά την θέληση τους. Αν μη τη άλλο ανεπίτρεπτο!

Σου πηρε πολλη ωρα να γραψεις αυτη τη τεραστια εξυπναδα;

• Like 1
Δημοσ.

:D  

Δημοσ.

Σου πηρε πολλη ωρα να γραψεις αυτη τη τεραστια εξυπναδα;

Πάνω από τέταρτο γιατί γράφω αργά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...