overpower Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Βασικα του spotify ΔΕΝ ειναι προσφορα. Ειναι τιμη για νεους συνδρομητες. Πρεπει να φτιαξεις καινουργιο λογαριασμο για να την αξιοποιησεις την τιμη.
Exploticon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Βασικα του spotify ΔΕΝ ειναι προσφορα. Ειναι τιμη για νεους συνδρομητες. Πρεπει να φτιαξεις καινουργιο λογαριασμο για να την αξιοποιησεις την τιμη. εφτιαξα καινοριο λογαριασμο αλλα οταν εκανα login απο paypal ειδαν οτι ειμαι απο ελλαδα και δν με αφησαν να πληροσο λεω να δοκιμασει καποιος που δν εχει αγορασει απο παλια μεσω paypal συνδρομη
Spyros7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Βασικα του spotify ΔΕΝ ειναι προσφορα. Ειναι τιμη για νεους συνδρομητες. Πρεπει να φτιαξεις καινουργιο λογαριασμο για να την αξιοποιησεις την τιμη. Εγω είχα free account πανω από 1 χρονο και σε αυτο το account ενεργοποιησα το premium. Νεος συνδρομητής είμαι από αυτή την αποψη (ποτε μεχρι τώρα δεν πληρωσα συνδρομή), αλλά account καινούργιο δε χρειαστηκε να φτιαξω. edit: παιζει να ισχυει ακόμα και για ελλαδα αλλα μονο για οσους δεν ειχαν ποτε premium https://www.spotify.com/gr/
overpower Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Εννοειτε οτι συνδρομητης ειναι αυτος που πληρωνει, εσυ δεν ησουν συνδρομητης τοσο καιρο, απλα χρηστης. Απλα εμεις εχουμε 1 μηνα δωρεαν και οχι 3 μηνες με 3 ευρω. Edit: Για καποιο λογο ομως, ενω εχω υπολοιπο στο Paypal δεν με αφηνει να κανω καινουργιο λογαριασμο premium... Edit2: Τα καταφερα με καρτα τελικα.
talos_2002 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Να ενημερώσω ότι το Deezer της προσφοράς μπαίνει στις «My preapproved payments» (σε εμένα τουλάχιστον, έτσι έγινε), οπότε πρέπει να θυμηθείτε να το αφαιρέστε από την αντίστοιχη λίστα πληρωμών του λογαριασμού Paypal ώστε να μην ανανεωθεί αυτομάτως η συνδρομή.Αυτό γίνεται μπαίνοντας στον λογαριασμό και επιλέγοντας:Profile, My money, Update στο My preapproved payments, Deezer, Cancel στο Description. 1
led zeppelin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Να ενημερώσω ότι το Deezer της προσφοράς μπαίνει στις «My preapproved payments» (σε εμένα τουλάχιστον, έτσι έγινε), οπότε πρέπει να θυμηθείτε να το αφαιρέστε από την αντίστοιχη λίστα πληρωμών του λογαριασμού Paypal ώστε να μην ανανεωθεί αυτομάτως η συνδρομή. Αυτό γίνεται μπαίνοντας στον λογαριασμό και επιλέγοντας: Profile, My money, Update στο My preapproved payments, Deezer, Cancel στο Description. Είσαι ωραίος! Ευχαριστώ, το είχα παραλείψει αυτό.
djsnho Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 στις 11/9 (προχτες δλδ) εχει στειλει mail το deezer σε οσους ειχαν ενεργοποιηση αυτην την προσφορα, για αλλους 3 μηνες με 1 λιρα! γινεται ενεργοποιηση μεχρι 11/10 οπως αναφερει το email! 6 μηνες premium = 2 λιρες, δεν το λες και ασχημο
talos_2002 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μου έχει έρθει mail και θα ήθελα να ανανεώσω. Υπάρχει κάποιος σύνδεσμος;
djsnho Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 ειναι unique το λινκ σε καθε mail, σε παρα πολλους εχει ερθει το email, μηπως ειναι σε κανα spam folder ;
exhumer323 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δυστυχως δε το προλαβα, αλλα ευχαριστω!Btw ειναι οσο καλο ειναι το spotify?
talos_2002 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 ειναι unique το λινκ σε καθε mail, σε παρα πολλους εχει ερθει το email, μηπως ειναι σε κανα spam folder ; Κι εκεί μπήκα και στο trash folder, αλλά τίποτα. Κάθε βοήθεια παιδιά θα είναι πολύ καλοδεχούμενη!
talos_2002 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Το mail δεν βρέθηκε... Αν κάποιος δεν θέλει να ανανεώσει, θα ήθελα να του πληρώσω την ανανέωση για να το χρησιμοποιήσω. Είναι καλή παρέα στο αστικό
talos_2002 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά θα χρειαστώ ένα print-screen του mail για την επικοινωνία μου με το Deezer μήπως μου στείλουν το mail κι εμένα.Please...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα