giannis97 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα ενώ παίζω το counter strike source με πετάει από κάποιους servers λέγοντας το εξής μήνυμα.. disconnect your ping is too high. value 160 is limit τι μπορώ να κάνω; σας παρακαλώ βοηθήστε με.
Sheogorath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Να κάνεις διαχείρηση του νετ σου, (μην κατεβάζεις κτλ) ή αν ανεβάσεις ταχύτητα. Εγώ με 24αρα ΟΤΕ έχω ping 45-80ms 1
giannis97 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Να κάνεις διαχείρηση του νετ σου, (μην κατεβάζεις κτλ) ή αν ανεβάσεις ταχύτητα. Εγώ με 24αρα ΟΤΕ έχω ping 45-80ms Δεν κατεβάζω τίποτα, cyta έχω και φτάνει στα 400-500 ms ping.. :/
k_skidrow Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Επικοινωνησε με τον ISP σου μηπως υπαρχει τεχνικο προβλημα. Επισης πες τους να σου κανουν fast path.
giannis97 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 ναι, και δεν το συνδεω με καλλωδιο λογο μεγαλης αποστασης. Ειναι με το dwa-140 adapter wifi
k_skidrow Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να σου δημιουργει και το stickaki το ολο θεμα. Δοκιμασε να το συνδεσεις ενσυρματα και δες παλι το ping σου. Αν οντως φταιει αυτο θα πρεπει ειτε να αναγκαστεις να κανεις μια πατεντα για να το συνδεσεις με καλωδιο ειτε να αγορασεις κανενα καλυτερο stickaki.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα