Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μπερδευτηκες, παιρνει αναβαθμισεις και το nexus και δεν ειναι ουτε βαριδι ουτε εχει οθονη με χαμηλη αναλυση οπως το lumia 820 των 500€ ουτε φυσικα ειναι τοσο αργο στο browsing.

Ειπαμε, να λες ψεμματα, αλλα οχι τετοιες χοντραδες.

Πως φαίνεται ότι δεν έχεις πιάσει αυτό το Lumia στα χέρια σου

Ρε φιλαράκι γιαυτο υπάρχουν επιλογες εσυ ροτιμας το nexus με την απλά μέτρια κάμερα και το lag του

Εγώ θα προτιμούσα το Lumia 820 για την πολύ καλύτερη κάμερα του και τα w10. :)

Απο τις 200 συσκευες android αναβαθμιζονται ΚΑΙ οι 200. Το πως ειναι απλο και ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ!!!!

Εμ όχι.

Πρέπει να πατήσεις στην πραγματικότητα πιτσιρικα.

Επειδή εσύ μπαίνεις σε φορουμς και ξέρεις να παίζεις με ρομς δεν το ξέρει εκεί έξω ο "νορμάλ" κόσμος.

Οποτε απο τα 200 τα 185 θα μείνουν με το ίδιο λογισμικό.

Νιώσε λίγο mate

Επισκέπτης
Δημοσ.

Calexako καμια μα καμια σχεσια το ηδη γρηγορο και καλο G2 μου απογειωθηκε και απλα ξεχναω ποτε ειναι η ωρα για φορτιση ....οτι καλυτερο εχει βγει ποτε σε ανδροιδ με διαφορακαι γω G2

και γω G2 εχω και μολις εβαλα lollipop η μπαταρια δεν κρατουσε ουτε μιση μερα.συν οτι λαγκαρε το κινητο.10 factory reset εκανα δεν εστρωσε ποτε.και αναγκαστηκα και γυρισα πισω σε Kitkat.

Δημοσ.

Πως φαίνεται ότι δεν έχεις πιάσει αυτό το Lumia στα χέρια σου

Ρε φιλαράκι γιαυτο υπάρχουν επιλογες εσυ ροτιμας το nexus με την απλά μέτρια κάμερα και το lag του

Εγώ θα προτιμούσα το Lumia 820 για την πολύ καλύτερη κάμερα του και τα w10. :)

Πως φαίνεται οτι δεν εχεις πιασει nexus(για αυτο ειπες πριν οτι δεν παιρνει αναβαθμισεις).

Εχεις συνηθισει την φθηνιαρικη οθονη του lumia 820 παρολο τα 500€ κ το lag που συνεπάγεται με τετοιο κινητό.

Ελάχιστα κοροιδα βρεθηκαν να δωσουν 500€ εν ετει 2013 για lumia 820 με φθηνιαρικη οθονη κλπ. Οι περισσότεροι προτιμησαν κατι φθηνότερο κ πολυ καλυτερο.

Δημοσ.

Πως φαίνεται οτι δεν εχεις πιασει nexus(για αυτο ειπες πριν οτι δεν παιρνει αναβαθμισεις).

Εχεις συνηθισει την φθηνιαρικη οθονη του lumia 820 παρολο τα 500€ κ το lag που συνεπάγεται με τετοιο κινητό.

Ελάχιστα κοροιδα βρεθηκαν να δωσουν 500€ εν ετει 2013 για lumia 820 με φθηνιαρικη οθονη κλπ. Οι περισσότεροι προτιμησαν κατι φθηνότερο κ πολυ καλυτερο.

Καταρχάς το 820 δεβ είχε ποτε 500 άσχετε φίλε μου

Είχε 320€

Δεύτερον τα nexus παίρνουν updates αλλα κανένα nexus δεν πήρε αναβαθμίσεις όπως απο 8 σε 8.1 και απο 8.1 σε 10 και lag δεν υπάρχει ούτε στο Lumia 520 της μάνας μου.

Σας παρακαλώ να μάθετε τα βασικά και μετά να μιλάτε (:

Δημοσ.

Είχε 320€

Δεύτερον τα nexus παίρνουν updates αλλα κανένα nexus δεν πήρε αναβαθμίσεις όπως απο 8 σε 8.1 και απο 8.1 σε 10 και lag δεν υπάρχει ούτε στο Lumia 520 της μάνας μου.

Σας παρακαλώ να μάθετε τα βασικά και μετά να μιλάτε (:

Ενταξει ειναι πολυ το lag και χαμηλη η ευκρινεια της φθηνιαρικης οθονης του lumia 820 των 500€, αλλα πιστευω μια απλη σελιδα οπως το myphone.gr ή το skroutz μπορει να την φορτωσει για να δεις την τιμη και να μην λες αλλα ψεμματα :

Το Nokia Lumia 820 διαθέσιμο στην ελληνική αγορά

Το Nokia Lumia 820 θα είναι διαθέσιμο σε κόκκινο, κίτρινο, γκρι, cyan, μωβ, λευκό και μαύρο με εκτιμώμενη τιμή λιανικής τα 519 ευρώ.

Μπορεις ελευθερα να συνεχισεις τα ψεμματα σου!

Δημοσ.

Ενταξει ειναι πολυ το lag και χαμηλη η ευκρινεια της φθηνιαρικης οθονης του lumia 820 των 500€, αλλα πιστευω μια απλη σελιδα οπως το myphone.gr ή το skroutz μπορει να την φορτωσει για να δεις την τιμη και να μην λες αλλα ψεμματα :

Το Nokia Lumia 820 διαθέσιμο στην ελληνική αγορά

Μπορεις ελευθερα να συνεχισεις τα ψεμματα σου!

Μόνο που ποτε δεν βγήκε στην αγορά με αυτή την τιμή.

500€ είχε το 920 που ήταν ναυαρχίδα.

Ο Γερμανός το είχε 375 κλπ κλπ

Τώρα το τι λέει το κάθε φόρουμ λίγο με νοιάζει.

Όπως και να χει, υπέροχο κινητό είναι και πλέον έχει μόνο ενάμιση κατοστάρικο http://www.skroutz.gr/s/2554046/Nokia-Lumia-820.html?keyphrase=lumia+820

:)

Επίσης όλοι ξέρουμε πως είσαι ένα botακι της google.

Αρκεί να δούμε το θέμα που σου λένε βασικά πράγματα για τις διαφορες της google search και του bing και σου μιλάνε με όρους κλπ και συνεχιζεις και λες τα δικά σου.

Συγνώμη Mister Lagdroid αλλα δεν θα πάρω.

Κάτσε και γράφε ότι να ναι και κάνε και like στα ίδια σου τα post να πίστεις πως έχεις δίκιο.

Ps: Όταν μιλάς για lag θα το λες όταν δεν έχεις android κινητό :D

Bye byeeee

Δημοσ.

Πρεπει να αποφασισεις ποιο απο τα 2 ψεμματα θα υποστηριξεις. 320€ ή 375€;

Είχε 320€

Μόνο που ποτε δεν βγήκε στην αγορά με αυτή την τιμή.
500€ είχε το 920 που ήταν ναυαρχίδα.

Ο Γερμανός το είχε 375 κλπ κλπ
Τώρα το τι λέει το κάθε φόρουμ λίγο με νοιάζει.

Ή την πραγματικοτητα οπου ειχε ~450€ στο φθηνοτερο μαγαζι στο skroutz εν ετει 2013 (και στα επωνυμα μαγαζια τυπου Γερμανος ακομα ακριβοτερα):

Image%202015-06-06%20at%205.56.32%20PM.p

Ουτε απλο browsing και επικολληση φωτο δεν μπορεις να κανεις απο το lag του lumia 820 των 500€ ωστε να δεις την τιμη του;

Εν αναμονη του επομενου ψεμματος σου!

Δημοσ.

Πρεπει να αποφασισεις ποιο απο τα 2 ψεμματα θα υποστηριξεις. 320€ ή 375€;

Ή την πραγματικοτητα οπου ειχε ~450€ στο φθηνοτερο μαγαζι στο skroutz εν ετει 2013 (και στα επωνυμα μαγαζια τυπου Γερμανος ακομα ακριβοτερα):

Image%202015-06-06%20at%205.56.32%20PM.p

Ουτε απλο browsing και επικολληση φωτο δεν μπορεις να κανεις απο το lag του lumia 820 των 500€ ωστε να δεις την τιμη του;

Εν αναμονη του επομενου ψεμματος σου!

Ναι αγόρι μου δίκιο έχεις εσύ

Εσυ και μονο εσυ

Ο αδερφός μου που το πήρε απο Γερμανό 320 θα ήταν απο άλλο γαλαξία μάλλον.

Απλά εδώ μωρε είσαι ο μόνος λογικός και πάμε όλοι εναντίων σε εσένα και την αξιαγάπητη no-evil google σου.

Καλή συνέχεια αγαπητέ μου (:

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο σε κατοχους του Sony Z3 εχει κανενας προβλημα με τον ηχο κλησης γιατι εμενα οταν με παιρνουν τηλ το κινητο χρησιμοποιει μονο το ενα ηχειο κ ακουγεται αρκετα σιγα (οταν κανω αναπ.καποιο βιντεο η μουσικη δουλευουν κ τα 2 μια χαρα στις ρυθμισεις που εχω κοιταξει ειναι ολα μια χαρα δεν μπορω να το φτιαξω με τπτ) εαν γνωριζει καποιος θα το εκτιμουσα πολυ..!! ευχαριστω !

Δημοσ.

Απο τις 200 συσκευες android αναβαθμιζονται ΚΑΙ οι 200. Το πως ειναι απλο και ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ!!!!

Επιλεγω το κινητο που ειναι καλυτερο για τις αναγκες μου, οπως κανει και ο περισσοτερος κοσμος, γι'αυτο και η MS ειναι κολλημενη στο 3%. Γιατι δεν εξυπηρετει ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ!! Ουτε "μουρη" πουλανε οι συσκευες της, ουτε εφε και λαμπακια γυρω γυρω απο το κινητο, ουτε παραμετροποιηση. Ενα καναρινι χρωμα εχει και αυτο το εχει ξεφτυλισει.

Το οτι καποιος αισθανεται την αναγκη να μπει σε ενα θεμα για android ωστε να προβαλλει την ανωτεροτητα ενος κατωτερου προϊοντος συγκρινεται μονο με την ξερολιαση και την ταχυτητα αυτοπροβολης ενος που δεν εχει ουτε την γνωση, ουτε την κριση, ουτε την ικανοτητα να κατανοησει τι διαβαζει αλλα αισθανεται την αναγκη να σχολιασει τα λεγομενα των αλλων με φρασεις οπως "α ναι ξέχασα, μπεεεε... Άντε καληνυχτα"!!! Νιωσε φιλε, ΝΙΩΣΕ!!

Oι λιγοτεροι επιλεγουν κινητα συμφωνα με τις αναγκες τους. Σε αυτο βοηθαει κ το μαρκετινγκ που κανουν οι εταιριες. εχω ακουσει πολλους να θελουν να πεταξουν το αντροιντ τους στον τοιχο. Εσυ με λες συμφωνα με τις αναγκες του κοσμου μενει η ms στο 3% ετσι? Ρωτα εκει εξω ποιοι κ ποσοι εχουν χρησιμοποιησει WP? Λιγοι θα σ απαντησω εγω κ αμα θες διεψευσεμαι. Τοτε πως γινετε να επιλεγουν οι περισσοτεροι κινητα συμφωνα με τις αναγκες τους εφοσον δεν εχουν δοκιμασει WP?  Πρεπει να εισαι κ εσυ ενας απο αυτους. Δυστυχως αμα πηγαινεις ετσι φοροντας παρωπιδες θα σε δουλευουν μια ζωη αυτοι που θελουν να σ πουλησουν. Σου πεταν ενα ''παρε αυτ το εχει ολος ο κοσμος'' κ εσυ θα το παρεις. Anyway

Να σ πω εγω τι γινετε με το 3% ή τουλαχιστον τι πιστευω... 

1) το λογισμικο ειναι το πιο καινουριο απο τα αλλα 2 υπαρχον οποτε ειναι λογικο ο κοσμος να μην το γνωριζει κ να λειπουν καποια στοιχεια που τα αλλα δυο εχουν.(Οσο περναει ο καιρος αυτα τα στοιχεια που λειπουν ειναι λιγοτερα)

2) Τωρα τελευταια αρχισε να μπαινει στο παιχνιδι των πωλησεων η MS κ να ακουγοντε λιγο τα Lumia.

3) και σημαντικοτερο ειναι φοβερα δυσκολο να μπει σφινα ενα νεο λογισμικο κ να κανει φοβερες πωλησεις απο το πουθενα.

Τελος αν παιζει τοσο σημαντικο ρολο οι πωλησεις για σενα κ αν σου φανηκα καπως εκνευριστικος με την ατακα που ειπα στο τελος, θα ηθελα να σ πω οτι εσυ προκαλεσες με μια φοβερη κ ''πανεξυπνη'' απαντηση σχεικα με τα lumia. Οντας εσυ στο 70% και χλευσαζεις ενα 3%, ειναι σα να εισαι ο οπαδος του ολυμπιακου και να τρελενεσαι-παθιαζεσαι, σα να μην υπαρχει αυριο, με την νικη και την κατακτηση του κυπελου επι της Ξανθης στο ΟΑΚΑ. ΣΚΟΝΤΑ, ΦΑΕ ΤΗΝ ΤΡΙΑΡΑ ΣΟΥ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΡΕ!!!!!!! (σα να ακουω να φωναζεις)

Συνεχιζω να σε χαιρεταω, μπεεε

• Like 1
Δημοσ.

εγω παιδια αναβαθμησα στην lollipop στο xperia z ultra και το κιν πραγματικα ειναι πολθ χειροτερο.. ελπιζω με την 5.1 να φτιαξουν λιγο τα πραγματα.

Δημοσ.

εγω παιδια αναβαθμησα στην lollipop στο xperia z ultra και το κιν πραγματικα ειναι πολθ χειροτερο.. ελπιζω με την 5.1 να φτιαξουν λιγο τα πραγματα.

Γιατι τι σου κανει?

Δημοσ.

επτέλους lollipop 5.0  σε SONY XPERIA ZL C6506 .Μην ξεχάσετε να ρυθμίσετε το APN μετά, για την σύνδεσή στο  internet  του πάροχου κινητής ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...