Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακόμα και το Z3compact που λειτουργούσε τέλεια με 4.4.4, με την 5.01 είναι ακόμα καλύτερο... τουλάχιστων στα Ζ η SONY έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με το lolipop....

• Like 1
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Και μια συμβουλη για οσους εχουν κανει update over the air και εχουν προβληματακια να κανουν μια επαναφορα συστηματος ή να το φλασαρουν παλι σε pc,γιατι στο over the air αφηνει σκουπιδια της προηγουμενης εκδοσης.

• Like 1
Δημοσ.

o dapit ολοσωστος....με z3 ημουν με 4.4.4 και δεν ηθελα να παω σε lollipop με τιποτα λογω της 5.0 ... αναγκαστικα ομως πηγα σε lollilop αφου αλλαξα παροχο και λογω AVG ανηξερος που ειχα, κλειδωσε το κινητο και δε μπορουσα να μπω μεσα...Πηγα κατευθειαν στην 5.02 και δεν υπαρχει καποιο σοβαρο αρνητικο μπορω να πω .. Ιδια αυτονομια , ιδιο response της συσκευης .. ενα προβληματακι μονο εχω που ειναι λογω του viber...

οταν σκαει το pop up μηνυμα σε lock screen και πατησεις επανω στο reply απο κει , μερικες φορες αρχιζει η οθονη και μου κανει strobo κινησεις και δεν μπορω να κανω τιποτα....Η μονη λυση ειναι να απενεργοποιησεις το συγκεκριμενο χαρακτηριστικο στην εφαρμογη μεχρι να διορθωθει.

Δημοσ.

Θα το ήθελες πολύ αυτό να ήταν έτσι εεε?!Το Τ2 Ultra της γυναίκας μου που πήρε 5.0.2 είναι άλλο τηλέφωνο,με 4.4 ειμασταν έτοιμοι να το δώσουμε αλλά μετά το update το κράτησε γιατί είναι καλύτερο και η μπαταρία έχει καλύτερη αυτονομία,και πάλι καλά θα πάρει και 5.1 :)

Καλύτερα είσαι. Το lollipop είναι τα Vista του Android

Calexako καμια μα καμια σχεσια το ηδη γρηγορο και καλο G2 μου απογειωθηκε και απλα ξεχναω ποτε ειναι η ωρα για φορτιση ....οτι καλυτερο εχει βγει ποτε σε ανδροιδ με διαφορα

• Like 2
Δημοσ.

Calexako καμια μα καμια σχεσια το ηδη γρηγορο και καλο G2 μου απογειωθηκε και απλα ξεχναω ποτε ειναι η ωρα για φορτιση ....οτι καλυτερο εχει βγει ποτε σε ανδροιδ με διαφορα

Το ιδιο ακριβως και σε μενα με το G3 μου

• Like 1
Δημοσ.

φυσικα, φετινα, περσινα αντε και μετρημενα στα δακτυλα του ενως χεριου προπερσινα. Γιαυτο ποτε ξανα sony!

ξέρεις εταιρεία με καλύτερη υποστήριξη αυτή τη στιγμή σε τόσα μοντέλα; γιατί εγώ δε ξέρω

άλλα είναι τα προβλήματα της sony που και εμένα με έχει χάσει πλέον σα πελάτη της, αλλά η υποστήριξή της είναι μια χαρά για τα δεδομένα του λειτουργικού

• Like 1
Δημοσ.

Kαι επισης να αναφέρω ότι με τη 5.1 λυνονται σχεδόν όλα τα θέματα με την διάρκεια ζωης της μπαταρίας που είχε η lollipop. άλλο ένα μεγάλο μπράβο στην σονυ που δείχνει οτι ΠΛΕΟΝ σεβεται τον καταναλωτή και έμαθε ότι μόνο έτσι θα τον κρατησει για να την ξαναπροτιμήσει.

Δημοσ.

Η Microsoft

Lumia 620 (δεν κάνει ούτε 60€ πλέον) κιομως θα πάει σε 10.

Μοντέλο του 2012.

:)

Και δεν το κάνει μόνο στα mid range και high end το update αλλα σε όλα τα Windows phones ακόμα και στα super low budget όπως το 520 ;)

Και δεν μιλάμε για μια απλή αναβαθμισουλα, αλλα για ένα νέο OS

Μπράβο στην σονυ πάντως

Εννοείται φίλτατε η MS/Νοκια το έχει αποδείξει άλλωστε πάμπολλες φορές

αλλά μιλάω για android και σια ;)

btw αν δε βγεί νεα Insider beta 10 σύντομα δε θα τη παλέψω άλλο η τρέχουσα είναι για κλάμματα πολύ bug...

Δημοσ.

Η Microsoft

Lumia 620 (δεν κάνει ούτε 60€ πλέον) κιομως θα πάει σε 10.

Μοντέλο του 2012.

:)

Και δεν το κάνει μόνο στα mid range και high end το update αλλα σε όλα τα Windows phones ακόμα και στα super low budget όπως το 520 ;)

Και δεν μιλάμε για μια απλή αναβαθμισουλα, αλλα για ένα νέο OS

Μπράβο στην σονυ πάντως

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ ΜΠΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ!!!!

Ωστε η εταιρια του 3% θα δωσει wp10 στο 6xx του '12?? Ε, να παρουμε 5-6 να μη μεινουμε εξω απο το παρτυ... Τωρα που το σκεφτομαι και ο ΖερΦον θα αναβαθμισει στο ΖερOis'15 ολες τις συσκευες απο το '10 και μετα, μηπως να το σκεφτουμε καλυτερα?

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή που μπράβο στη sony; που σε κινητά που μπορούν να σηκώσουν το update δεν το δίνει λες και αυτοι τοτε δεν έδωσαν τα 150-200 ευρώ που είχαν τοτε δεν είναι πελάτες της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...