x_vagos_x Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Χαιρετώ την κοινότητα. Σας έχω έναν γρίφο Ψάχνω μια (οικονομική και/ή πρόχειρη) λύση ώστε να κάνω το εξής: Να συνδέομαι με το κινητό/tablet (android) σε ένα τοπικό δίκτυο (χωρίς πρόσβαση στο internet), ώστε να βλέπω τα αρχεία ενός σκληρού δίσκου, μέσω Wifi. Στον χώρο δεν έχει modem/router, ούτε κάποια διακτυακή συσκευή (access point κλπ). Δηλαδή: Ένας σκληρός δίσκος με ταινίες να είναι συνδεδεμένος στην συσκευή που θα διαμοιράζει τα αρχεία μέσω Wifi. Έτσι, θα συνδέομαι στο δίκτυο Wifi αυτό μέσω των Android συσκευών μου και θα παρακολουθώ τις ταινίες από τον σκληρό δίσκο. Τι συσκευή ψάχνω;
haHa Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Eνα access point με usb (που μπορει να κανει share τον σκληρο ) κανει την δουλεια που θελεις.
tsakonas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ενα φτηνό USB WiFi stick ,tp link πχ έχει και εφαρμογή με όλες τις επιλογές για sharing.
άδικος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δηλαδή: Ένας σκληρός δίσκος με ταινίες να είναι συνδεδεμένος στην συσκευή που θα διαμοιράζει τα αρχεία μέσω Wifi. Δεν αναφέρεις όμως τι διεπαφή/ες διαθέτει ο δίσκος.
x_vagos_x Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 USB κατά βάση (γιατί έχω ήδη 1-2 που κάθονται). Αλλά αν έχεις να προτείνεις κάτι που να κουμπώνει και sata δίσκος κατευθείαν έχουμε κι απ' αυτόν. Κάτι τέτοιο δλδ; http://www.e-shop.gr/d-link-dir-505-shareport-mobile-companion-p-PER.614621
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα