Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντως αποσα διαβασα μαλλον θα επικεντρωθω στην επιστροφη eurobank .... σου επιστρεφει αμεσως χρηματα και ξερεις τι εχεις....

επισης δεν εχω προθεσμιακη στην εθνκη απλο σπουδαζω εχω οποτε οτι κερδισω επι το πληστον με τις αγορες οπου ξεκαθαρα συμφερει της eurobank.,.

Γιατι, η Εθνικη σου τα επιστρεφει μετα απο χρονια και δε ξερεις τι εχεις?

Τι ακριβως προσφερει το προγραμμα της Εurobank? Eνδεχομενως να μπορεις να τα χρησιμοποιεις και τα δυο παραλληλα.

Δημοσ.

Να ενημερώσω ότι η eurobank έβγαλε τα 5 ευρώ από επιστροφή για σύσταση εφαρμογής. Δηλαδή εγώ  που προσκαλώ κερδίζω 5 ευρώ και ο άλλος 10 ευρώ. Απλώς σαν προϋπόθεση είναι 1)να κάνεις εγκατάσταση 1η φορά την εφαρμογή στο κινητό και να συνδέσεις για 1η φορά την κάρτα στην εφαρμογή του κινητού ( adroind)και 2) Να πάρετε τον κωδικό σύστασης από αυτόν που θα σας κάνει σύσταση για να πάρετε τα 10 ευρώ. Το έκανα μια φορά με έναν συγγενή μου και δούλεψε. 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Να ενημερώσω ότι η eurobank έβγαλε τα 5 ευρώ από επιστροφή για σύσταση εφαρμογής. Δηλαδή εγώ που προσκαλώ κερδίζω 5 ευρώ και ο άλλος 10 ευρώ. Απλώς σαν προϋπόθεση είναι 1)να κάνεις εγκατάσταση 1η φορά την εφαρμογή στο κινητό και να συνδέσεις για 1η φορά την κάρτα στην εφαρμογή του κινητού ( adroind)και 2) Να πάρετε τον κωδικό σύστασης από αυτόν που θα σας κάνει σύσταση για να πάρετε τα 10 ευρώ. Το έκανα μια φορά με έναν συγγενή μου και δούλεψε.

Έχει να μου δώσει κάποιος κωδικό σύστασης έως αύριο 30·9;

Δημοσ.

Έχει να μου δώσει κάποιος κωδικό σύστασης έως αύριο 30·9;

Δεν έχει λήξει αυτό?

τα χρήματα από επιστροφή eurobank λήγουν? έχω μαζέψει κάπου 50€

Λήγουν και μπορείς να δεις πότε εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

εγω εχω την cosmote world mastercard της eurobank η οποια εχει επιστροφη αλλα σου δινει τα 100 ευρω 1,5 ευρω εκπτβση στο σταθερο και 1.5 στο κινητο. εχω στανταρ παγια εξοδα και αντι για μετρητα τα πληρωνω με την καρτα και εχω κερδος μεσω ορο κερδιζω 20 ευρω καθε μηνα στον διμηνιαιο λογαριασμο του ΟΤΕ κερδισω κατα μεσο ορο 30 ευρω εκπτωση

Δημοσ.

Βγάζει πως δεν υπάρχουν στοιχεία για την κάρτα μου - οπότε πιστεύω δεν λήγουν προς το παρόν. Χρήσιμο λινκ, να σαι καλά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απατη αποδειχτηκε  τελικα το go4more, πρωτα μας ταραξαν με διαφημισεις για τους μπολικους ποντους, μετα τους μειωσαν δραματικα και τωρα δε κερδιζεις παρα πενταροδεκαρες... Μπραβο Εθνικη, αυτοξεφτιλιστηκες και σε ειχαμε και σε υποληψη :-(

Επεξ/σία από iordanis77
  • Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή ψωνίζεις κάθε μήνα ~700 ευρώ για να σου επιστρέψει 20? Βλακεία κάρτα έχεις.

αυτα τα εξοδα θα τα εκανα ετι και αλιως απο το να εχω ποντους που ληγουν καλυτερα αυτο εχω και την επιστροφη ταυτοχρονα επιλεον επειδη η εκπτωση υπολογιζεται προ ΦΠΑ Γλυωνω ακομα παραπανω απο τον λογαριασμο δεν εχω βρει κατι πιο ανταοποδοτικο https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T37/xml/Personal__articleadvanced__articleadvanced_apektise_visa/section/COSMOTE_Mastercard_Prs

Δημοσ.

τους πόντους πως μπορει καποιος να τους εξαργυρωσει;

Παει στο Ταμείο με την καρτα ή θελει και το smartphone?Και τι του λέει;Θελω να πληρώσω με ποντους;

• 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...