akis_supernatural Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 καλημερα! εχω και τις 2τις καρτες και θελω να δω ποιο συμφερει περισσοτερο ωστε να επικεντρωθω εκει,,,, στην εθνικη εχω εναν σπουδαζω δεν εχω προθεσμιακη..... οποτε αποτι διαβασα εκτος απο τις αγορες θα κερδιζω ποντους και απο τα λεφτα που διατηρω στο λογαριασμο μου αλλα και απο εξοφλησεις λογαριασμων μεσω ibank ετσι δεν ειναι ? δε θα κερδιζω απο καπου αλλου? στην επιστροφη κερδιζεις λεφτα μονο απο αγορες... το θεμα ειναι ποιο συμφερει περισσοτερο? αν εξαιρεσουμε τις εκαστοτε προσφορες που βγαζει το καθε προγραμμα...
Porg Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 eurobank συμφέρει πιο πολύ νομίζω αλλά δεν κερδίζεις απο όλες τις επιχειρήσεις οπότε έχεις και τις δύο και όπου δεν έχεις κέρδος απο τη eurobank αγοράζεις με την εθνική
akis_supernatural Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 eurobank συμφέρει πιο πολύ νομίζω αλλά δεν κερδίζεις απο όλες τις επιχειρήσεις οπότε έχεις και τις δύο και όπου δεν έχεις κέρδος απο τη eurobank αγοράζεις με την εθνική μπα δυστηχως με αυτον τον τροπο δε μαζευονται ποντοι.... και ασε που μετα απο καποιο χρονικο διαστημα ληγουν.... δε με πειραζει να πηγαινω σε συνεργαζομενες επιχειρησεις.... απλα θελω να μου πει καποιος πιο ειναι πιο συμφερον και να επικεντρωθω....
idomeneas7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ειναι ανάλογα που ψωνίζεις... π.χ. εγω στον Σκλαβενίτη δινω την Eurobank και χρησιμοποιω στην επομενη αγορα οσα εχω μαζεψει. Παλια η επιστροφη επρεπε να παει 10 ευρω για να σε αφησει να την χρησιμοποιησεις και ηταν μεγαλη βλακεια γιατι μεχρι να τα συμπληρωσεις, είχαν λήξει κάποια και ποτε σχεδον δεν εφτανες το 10ευρο αν δεν ξοδευες τρελα. Το Go4More ειναι αμα πηγαινεις Carrefour-Μαρινοπουλο και νομιζω ΕΚΟ, που εγω δεν πολυπάω αλλά όταν μαζευτουν πόντοι πάω μια φορα για να τους εξαργυρωσω. Εμενα μου αρεσει πολυ το alpha bonus που ειναι Vodafone-HOL, ΑΒ Βασιλοπουλο και BP γιατι δεν κερδιζεις σεντς αλλα ευρω. Εχω όμως και τα τρια και ξερω πανω κατω που με συμφερει τι.
akis_supernatural Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ειναι ανάλογα που ψωνίζεις... π.χ. εγω στον Σκλαβενίτη δινω την Eurobank και χρησιμοποιω στην επομενη αγορα οσα εχω μαζεψει. Παλια η επιστροφη επρεπε να παει 10 ευρω για να σε αφησει να την χρησιμοποιησεις και ηταν μεγαλη βλακεια γιατι μεχρι να τα συμπληρωσεις, είχαν λήξει κάποια και ποτε σχεδον δεν εφτανες το 10ευρο αν δεν ξοδευες τρελα. Το Go4More ειναι αμα πηγαινεις Carrefour-Μαρινοπουλο και νομιζω ΕΚΟ, που εγω δεν πολυπάω αλλά όταν μαζευτουν πόντοι πάω μια φορα για να τους εξαργυρωσω. Εμενα μου αρεσει πολυ το alpha bonus που ειναι Vodafone-HOL, ΑΒ Βασιλοπουλο και BP γιατι δεν κερδιζεις σεντς αλλα ευρω. Εχω όμως και τα τρια και ξερω πανω κατω που με συμφερει τι. νομιζω και τωρα στην επιστροφη αυτο ισχυει....... πρεπει να μαζευτουν 10 ευρω για να εξαργυρωσεις.... ετσι δεν ειναι? ή εχω μεινει πισω? στο go4more ποιοι ειναι οι ελαχστοι ποντοι για εξαργυρωση?
idomeneas7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Οχι, και σεντς εξαργυρωνεις, απλα η επιστροφη ειναι συνηθως 1% οποτε σιγα το κερδος. Το go4more δεν ξερω αν εχει μινιμουμ αλλα νομιζω πως όχι. Αν κατεβασεις βεβαια το app επιστροφη σου δινει 10 ευρω ενω το go4more δεν ξερω αν εχει κατι τετοιο. Το alpha bonus βεβαια ειναι κορυφη, το εχω 3-4 χρονια και εχω γλιτωσει εκατονταδες ευρω.
Porg Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Η eurobank έχει επιστροφή στα carrefour και eko, στο carrefour κάνει εξαργήρωση και με λιγότερα απο 10Ε αν και δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να μαζέψεις αυτό το ποσό μέσα σε ένα χρόνο οπου θέλει για να λήξουν οι πόντοι Προσωπικά χωρίς να το κυνηγάω κερδίζω κάπου 10Ε το μήνα απτο πρόγραμμα επιστροφή
insomnia888 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Τα διάφορα bonus είναι το καρότο για να σε κάνουν να ξοδευεις περισσότερα λεφτά και να επιβραβευσουν τον υπερκαταναλωτισμο σου. Πάρε τετράδιο και στυλό και κάτσε να σημειώσεις ποιές είναι οι πραγματικές σου ανάγκες κάθε μήνα και αν τα bonus είναι προς όφελος σου. Το να σε κάνουν να ξοδεψεις 200 ευρώ παραπάνω για να σε βραβεύσουν με 10 ευρώ σκοντο, το θεωρώ κοροϊδία. 1
akis_supernatural Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Τα διάφορα bonus είναι το καρότο για να σε κάνουν να ξοδευεις περισσότερα λεφτά και να επιβραβευσουν τον υπερκαταναλωτισμο σου. Πάρε τετράδιο και στυλό και κάτσε να σημειώσεις ποιές είναι οι πραγματικές σου ανάγκες κάθε μήνα και αν τα bonus είναι προς όφελος σου. Το να σε κάνουν να ξοδεψεις 200 ευρώ παραπάνω για να σε βραβεύσουν με 10 ευρώ σκοντο, το θεωρώ κοροϊδία. μα δε θελω να ξοδεψω παραπανω! απλα θελω να δω πιο συμφερει πιο πολυ για να παω στις αντιστοιχες συνεργαζομενες επιχειρησεις....
Silverage Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Το go4more νομίζω συμφέρει πιο πολύ γιατί δίνει απο αγορές, υπόλοιπο λογαριασμών, γενέθλια και τέτοια. Το minimum πάντως είναι 2000 πόντοι. Έχει και κάτι προσφορές τώρα μέχρι τέλος του μήνα που δίνουν έξτρα πόντους https://www.nbg.gr/go4more/#/offers . Το μόνο κακό, νομίζω το έχω ξαναπεί, είναι ότι αλλάξαν στα κρυφά την ισοτιμία των πόντων και απο εκεί που με 20000 πόντους είχε μείωση 120 ευρώ τώρα το έχουν πάει 50 και αναλόγως.
akis_supernatural Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Το go4more νομίζω συμφέρει πιο πολύ γιατί δίνει απο αγορές, υπόλοιπο λογαριασμών, γενέθλια και τέτοια. Το minimum πάντως είναι 2000 πόντοι. Έχει και κάτι προσφορές τώρα μέχρι τέλος του μήνα που δίνουν έξτρα πόντους https://www.nbg.gr/go4more/#/offers . Το μόνο κακό, νομίζω το έχω ξαναπεί, είναι ότι αλλάξαν στα κρυφά την ισοτιμία των πόντων και απο εκεί που με 20000 πόντους είχε μείωση 120 ευρώ τώρα το έχουν πάει 50 και αναλόγως. να σε ρωτησω εγω εχω το σπουδαζω ..... με τα λεφτα που εχω μεσα κερδιζω ποντους? και με καταθεσεις και αναληψεις?
Silverage Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Αν πας εκεί που λέει συλλογή πόντων στα λέει αναλυτικά. Με αναλήψεις όχι.
iordanis77 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Εχω το go4more εδω και 2 μηνες, υποτιθεται οτι επιβραβευει τη συνεργασια σου με την Εθνικη, ουσιαστικα ομως πρεπει εχεις σοβαρη συνεργασια μαζι της. Μια προθεσμιακη 50.000€ (ανοιγμενη μεσω web) σου δινει 50χιλ./30= 1666 ποντους το μηνα. Το ιδιο αν εχεις ενα ασφαλιστικο προγραμμα. Η υπολοιπη συγκομιδη ποντων ειναι φτωχη. 1000 ποντοι=2.5€, που εξαργυρωνεις σε συγκεκριμενα σημεια.Επισης ποντους παιρνεις απο τις αγορες σου, αυτο το καιρο και μεχρι τελος του μηνα παιρνεις 8 ποντους για καθε ευρω αγορας απο Καρφουρ, Σκλαβενιτη, 12 για καθε ενα ευρω απο ΕΚΟ κλπ. Περισσοτερα στη σελιδα του προγραμματος.
akis_supernatural Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Εχω το go4more εδω και 2 μηνες, υποτιθεται οτι επιβραβευει τη συνεργασια σου με την Εθνικη, ουσιαστικα ομως πρεπει εχεις σοβαρη συνεργασια μαζι της. Μια προθεσμιακη 50.000€ (ανοιγμενη μεσω web) σου δινει 50χιλ./30= 1666 ποντους το μηνα. Το ιδιο αν εχεις ενα ασφαλιστικο προγραμμα. Η υπολοιπη συγκομιδη ποντων ειναι φτωχη. 1000 ποντοι=2.5€, που εξαργυρωνεις σε συγκεκριμενα σημεια. Επισης ποντους παιρνεις απο τις αγορες σου, αυτο το καιρο και μεχρι τελος του μηνα παιρνεις 8 ποντους για καθε ευρω αγορας απο Καρφουρ, Σκλαβενιτη, 12 για καθε ενα ευρω απο ΕΚΟ κλπ. Περισσοτερα στη σελιδα του προγραμματος. παντως αποσα διαβασα μαλλον θα επικεντρωθω στην επιστροφη eurobank .... σου επιστρεφει αμεσως χρηματα και ξερεις τι εχεις.... επισης δεν εχω προθεσμιακη στην εθνκη απλο σπουδαζω εχω οποτε οτι κερδισω επι το πληστον με τις αγορες οπου ξεκαθαρα συμφερει της eurobank.,.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα