Anorymous Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Λοιπον με πηραν σημερα απο Wind και μου ειπαν σαν πελατης της ON υπαρχει ειδικη προσφορα 20 ευρω το μηνα για 24 μηνες μς 24αρι ιντερνετ, απεριοριστα σταθερα, 10 ωρες κινητα, καρτα sim wind για 2 ωρες το μηνα απο κινητο σε σταθερα η κινητά και ρουτερ ή ασυρματο τηλεφωνο. Η προσφορα ειναι παρα μα παρα πολυ καλη ετσι πιστευω εγω και νομιζω συμφωνειτε, το μονο κολλημα που εχω ειναι οτι δεν εχω πολυ εμπιστοσύνη στην Wind, 2 γνωστη μου που εχουν δεν τρελες ταχυτητες και εχουν ολο αποσυνδεσεις. Μπορει να ειναι τυχαιο φυσικα για αυτο θελω την γνωμη σας, πριν την προσφορα ειχα σκεφτει να παω στην hol.
terry308 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Σαν προσφορά είναι πολύ δυνατή Σαν πρώην συνδρομητής Wind και νυν 4νετ , άνετα θα γυρνούσα πίσω ... (Περιοχή Βέροιας)
keravnos21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μια χαρα προσφορα μου φαινεται, γενικα η wind εχει βγαλει καλες προσφορες τελευταια.
driverpit Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Πιστεύω πως είναι καλή προσφορά τα 20 ευρώ αν ειναι τελικό όσο αφορά ταχύτητες και γενικά ποιότητα ρώτα στην περιοχή που μένεις να πάρεις μια ιδέα 1
άδικος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Κόψε ό,τι δε σου χρειάζεται από τη προσφορά και κάντους αντιπρόταση καλύτερης τιμής. 1
makfil Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Με δεδομένο ότι το adsl που παίρνεις έρχεται στο χώρο σου από το ΑΚ μέσω του παλιού χάλκινου δικτύου του ΟΤΕ, θα πιάνεις τις ίδιες περίπου ταχύτητες από όλους τους παρόχους. Μικρές διαφορές υπάρχουν στα διαφορετικά προφιλ που χρησιμοποιεί κάθε πάροχος αλλά και αυτά διορθώνονται αν το ζητήσεις.
ELMastas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Η προσφορά είναι καλή οικονομικά, για την ποιότητα και τις υπηρεσίες δεν ξέρω οπότε και γω ψάχνομαι λίγο περισσότερο.
libero1899 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Πολυ καλη προσφορά, γενικα η wind κανει πολυ καλες προσφορές νομίζω οτι για τις τιμες της η ποιότητα της ειναι άριστη. Απο εκει και πέρα παίζει πολυ η περιοχή και η τύχη! Sent from my iPhone using Insomnia
Anorymous Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Αθηνα κεντρο σχεδον κολωνο για την ακριβεια, σαν προσφορα ειναι πολυ καλη οπως λετε το θεμα ειναι μην εχω συνεχεια αποσυνδεσεις. Κόψε ό,τι δε σου χρειάζεται από τη προσφορά και κάντους αντιπρόταση καλύτερης τιμής. Λες ε, βασικα 10 ωρες σε κινητα για μενα ειναι too much οποτε δεν εχεις και αδικο αν και σε λενε αδικο
driverpit Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Και να τούς το ζητήσεις να το αφαιρέσουν δεν νομίζω να αλλάξει η τιμή της προσφοράς όποτε κρατάς και ας μην το χρησιμοποιείς 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα