Προς το περιεχόμενο

i7 4790k

panos195

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει κάτι πλαστικά μονωτικά που πρέπει να του φορέσεις ώστε να μην έρχεται σε επαφή.

Κάτι τέτοιο φαντάζομαι και εγώ

75c στο prime με την Nepton πόση ώρα το έτρεξες ; Με την αντίστοιχη h110i εμένα σε 10 λεπτά χτύπησε πάνω από 90c με turbo και 1.08 vcore

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δεν το ετρεξε πολυ φανταζομαι... αλλα καλυτερα απο πριν ειναι. ειδικα για πριμε που με το ξεκινημα βαρας 85...

με 1.08 εχεις το turbo? ειναι σταθερο?

Έχει κάτι πλαστικά μονωτικά που πρέπει να του φορέσεις ώστε να μην έρχεται σε επαφή.

75c στο prime με την Nepton πόση ώρα το έτρεξες ; Με την αντίστοιχη h110i εμένα σε 10 λεπτά χτύπησε πάνω από 90c με turbo και 1.08 vcore

Εσυ δεν έλεγες ότι σαβουριάζει ο cpu με το prime, και τώρα το χρησιμοποιείς ; :P

δεν νομιζω να μπορει να γινει λαθος στην εγκατασταση  ειναι πολυ απλα τα πραγματα. Μηπως με το κατσαβιδι ακουμπησες πουθενα?

μπα δεν εχω κανει λαθος εχω δει πολλα βιντεο  με την εγκατασταση ! οχι τιποτα ειμαι τοσο προσεκτικος! θα ανεβασω φωτο  τοσο απο μεσα οσο και απο πισω!

δεν το ετρεξα παρα πολυ αλλα ειδα οτι δεν πηγε με την μια 95 βαθμους και χαρηκα :)

δεν το ετρεξε πολυ φανταζομαι... αλλα καλυτερα απο πριν ειναι. ειδικα για πριμε που με το ξεκινημα βαρας 85...

με 1.08 εχεις το turbo? ειναι σταθερο?

καλυτερα δεν θα πεις τιποτα ! ετοιμαζω φωτο να το δεις ! μακαρι να χωρουσε και ο 200αρις κατω θα ηταν κορυφη!!! :)))))

εχω την εντυπωση οτι καλυτερο cable management για την αρχαριοτητα μου δεν μπορω να κανω :-D  τις μνημες τις εχω βαλει πλεον ετσι στα 2 τελευταια ντιμακια και οι αλλες οι φωτο ειναι απο πισω πως το τοποθετησα!Υποψιν πρωτη φορα βαζω  ψυγειο και υδροψυξη σε υπολογιστη οπως και το cable management!

σχεδον 10 λεπτα φιλε μου το εβαλα τωρα δεν το αφησα παραπανω...ολα τα εχω στο auto στο bios

post-258377-0-91469400-1434147150_thumb.jpg

post-258377-0-94864400-1434147153_thumb.jpg

post-258377-0-48506000-1434147155_thumb.jpg

post-258377-0-59969800-1434147156_thumb.jpg

post-258377-0-03092900-1434147170_thumb.jpg

post-258377-0-99144500-1434148680_thumb.jpg

• Like 1

Εσυ δεν έλεγες ότι σαβουριάζει ο cpu με το prime, και τώρα το χρησιμοποιείς ; :P

Tον δικό μου ποτέ :) ούυυτε 10 λεπτά ! ( αν δεν είχα γίνει κατανοητός η συχνή χρήση του με ρεύματα και θερμοκρασίες στον θεό, φέρνει τα δυσάρεστα αποτελέσματα)

μπα δεν εχω κανει λαθος εχω δει πολλα βιντεο  με την εγκατασταση ! οχι τιποτα ειμαι τοσο προσεκτικος! θα ανεβασω φωτο  τοσο απο μεσα οσο και απο πισω!

σχεδον 10 λεπτα φιλε μου το εβαλα τωρα δεν το αφησα παραπανω...ολα τα εχω στο auto στο bios

Απίστευτη! καλορίζικη φίλε μου! αν κατεβάσεις και το ρεύμα θα πας ακόμη χαμηλότερα

Φανταστικες θερμοκρασιες. Μπραβο στην Nepton! χαρηκα και για την δικη μου επιλογη.

Πανο γιατι δεν κατεβαζεις ρευμα να ανεβασεις multi για να πιασεις το νουμερο που θελεις?

Tον δικό μου ποτέ :) ούυυτε 10 λεπτά ! ( αν δεν είχα γίνει κατανοητός η συχνή χρήση του με ρεύματα και θερμοκρασίες στον θεό, φέρνει τα δυσάρεστα αποτελέσματα)

Απίστευτη! καλορίζικη φίλε μου! αν κατεβάσεις και το ρεύμα θα πας ακόμη χαμηλότερα

σε ευχαριστω φιλε μου ! να το κατεβασω αλλα ποσο να το βαλω;;

Φανταστικες θερμοκρασιες. Μπραβο στην Nepton! χαρηκα και για την δικη μου επιλογη.

Πανο γιατι δεν κατεβαζεις ρευμα να ανεβασεις multi για να πιασεις το νουμερο που θελεις?

διοτι φιλε μου δεν γνωριζω αν μπορεσει καποιος να μου εξηγησει θα το επιχειρησω..τελικα την εβγαλα και την ξανα εβαλα και ολα καλα με τις μνημες μαλλον ειχα σφιξει πολυ δυνατα το μπακ πλατε!

σε ευχαριστω φιλε μου ! να το κατεβασω αλλα ποσο να το βαλω;;

διοτι φιλε μου δεν γνωριζω αν μπορεσει καποιος να μου εξηγησει θα το επιχειρησω..τελικα την εβγαλα και την ξανα εβαλα και ολα καλα με τις μνημες μαλλον ειχα σφιξει πολυ δυνατα το μπακ πλατε!

Είμαι από κινητό και θα στα πω πρόχειρα.

1) κάνε αυτό που λέει ο φίλος ati8assos στο post 88 για τα power option των windows

2) την hero δεν έχεις; Μπες στο bios και βρες τα CPU Power Management Configuration. Δες αν είναι ενεργοποιημένο στα c-states το C7.

3) βάλε για αρχή το vcore manual στα 1.2v.

4)Τρέχε 3 συνεχόμενα cine bench .Άμα δεν κρασάρει κατέβαζε το ρεύμα κατα 0.02 v μέχρι να κρασάρει. Στην αμέσως προηγούμενη ρύθμιση που δεν κράσαρε το αφήνεις.

4) Σε αυτήν την ρύθμιση του ρεύματος τρέξε XTU και Realbench. Άμα κρασάρει ανεβάζεις ρεύμα πάλι κατα 0.2v μέχρι να περάσει τα test. Αυτό είναι το ρεύμα που είσαι σταθερός σε οτιδήποτε.

Εγώ έτσι σετάρω και ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε οτιδήποτε. Αν κάνεις το 1+2 ,σε idle θα πέφτει το ρεύμα όπως είναι στις auto ρυθμίσεις

Αυτά...

Πο τωρα ειδα το θεμα και ζηλεψα, εχω στο προγραμμα να παρω μια nepton 240. Τωρα με στοκ ψυκτρα τον λυπαμαι τον δικο μου ειναι αδειο και το κουτακι μου :(

500x1000px-LL-ee3fb1b7_kD2KVKe.jpeg

Με την 240 θα εχει μεγαλη διαφορα η 280?

η μητρικη δινει default ρευμα στον 4790k στα 4.4 1.249 volt.το κατεβασα στα 1.199 ετρεξα κατι bench και κατι stress test και ηταν οκ.το θεμα ειναι οτι ανεβηκαν τρελα οι θερμοκρασιες στα vrm front.τα vrm back κανονικα 40 βαθμους και τα front πηγαν στους 60.το ξαναγυρισα στο auto το ρευμα και επεσε στα φυσιολογικα η θερμοκρασια των vrm front στους 40 παλι.ξερει κανεις τι παιζει με αυτο?ενω δουλευει κανονικα με λιγοτερο ρευμα ψηνονται τα vrm front

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...