panos195 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Συμφωνώ με όσα λένε οι concal και TEOKOS παραπάνω. H prolimatech αν και έχει πολύ καλή απόδοση είναι δύστροπη στην τοποθέτηση και σε παιδεύει πολύ. Η mx4 είναι άριστο VfM, εύκολη στην τοποθέτηση και με παρόμοια σχεδόν απόδοση. Η arctic silver 5 είναι σταθερή αξία, με μεγάλη αντοχή στον χρόνο, και καλή εξίσου απόδοση, αλλά δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με ηλεκτρονικά μέρη [προσοχή στην δόση λοιπόν] καθώς μπορεί να προκαλέσει βραχυκύκλωμα και επίσης απαιτεί πολλές ώρες χρήσης ( έχει περίοδο «στρωσίματος» ) για μέγιστα οφέλη. @ AETOLIFITIS δοκίμασε την prolimatech, έχει ζεστάνει ο καιρός και ίσως σε δυσκολέψει λιγότερο. @ panos195 αν δεν έχεις προβεί σε αγορά θα επιμείνω σε MX4. θα χρησιμοποιησω αυτη την στιγμη αυτη που εχει μεσα διοτι δεν εχω προβει σε αγορα ακομα παστας! Λοιπον μου εχει ερθει και θα την εγκαταστησω σε λιγο θελω να κανω δυο ερωτησεις! 1) πως να βαλω τα ανεμιστηρια απο κατω προς τα πανω να βαρανε η απο πανω προς τα κατω και με τι φορα αερα(απο μεσα προς τα εξω η απο εξω προς τα μεσα);;;;; θα μπει καταρχην στην πανω θεση του cm stryker που ειναι ενας 200αρις αν δεν κανω λαθος με τα εκατοστα! και δευτερον 2) για την παστα να βαλω σε μεγεθος φακης; να την απλωσω; η να την βαλω σαν γραμμη ; Ευχαριστω πολυ...περιμενω απαντησεις ωστε να ξεκινησω την εγκαταστασης της! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 το σωστο ειναι κανονικα τα ανεμιστηρια να φυσανε απο μεσα προς τα εξω αφου θα το βαλεις στο πανω μερος. αν το εβαζες μπροστα τοτε θα τα εβαζες να φυσανε προς την μεσα πλευρα του κκουτιου. και βαλτα σε στυλ push. δηλαδη να φυσανε το ψυγειο. παστα βαλε σαν κοκο ρυζιου. Μην το παρακανεις! και την αντλια βιδωσε πρωτα μια βιδα μετα την διαγωνια και μετα τις αλλες δυο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos195 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 το σωστο ειναι κανονικα τα ανεμιστηρια να φυσανε απο μεσα προς τα εξω αφου θα το βαλεις στο πανω μερος. αν το εβαζες μπροστα τοτε θα τα εβαζες να φυσανε προς την μεσα πλευρα του κκουτιου. και βαλτα σε στυλ push. δηλαδη να φυσανε το ψυγειο. παστα βαλε σαν κοκο ρυζιου. Μην το παρακανεις! και την αντλια βιδωσε πρωτα μια βιδα μετα την διαγωνια και μετα τις αλλες δυο. ναι αλλα για το στυλ push δεν μπορω δεν εχω αλλους ανεμιστηρες; θα τα βαλω να βαρανε απο μεσα προς τα εξω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 ναι αλλα για το στυλ push δεν μπορω δεν εχω αλλους ανεμιστηρες; θα τα βαλω να βαρανε απο μεσα προς τα εξω! ναι βαλε οτι θελεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Η arctic silver 5 είναι σταθερή αξία, με μεγάλη αντοχή στον χρόνο, και καλή εξίσου απόδοση, αλλά δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με ηλεκτρονικά μέρη [προσοχή στην δόση λοιπόν] καθώς μπορεί να προκαλέσει βραχυκύκλωμα και επίσης απαιτεί πολλές ώρες χρήσης ( έχει περίοδο «στρωσίματος» ) για μέγιστα οφέλη. το bold εννοειται οτι ΔΕΝ ισχυει ... βρες το site της εταιριας... ειναι κλασσικος μυθος . εχεις στο μυαλο σου την http://www.coollaboratory.com/en/products/liquid-ultra/ μαλλον ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos195 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 επιτελους την εβαλα και δουλευει αψογα ! ετρεξα το intel extreme και ειχα με το ζορι 65 βαθμους με το τουρμο μοντε ανοιχτο ! τωρα ομως εχω αλλο θεμα δεν μου δουλευουν τα δυο πρωτα ντιμακια της ραμ πφφ εχω κανει δοκιμες και μονο αυτα τα δυο ειναι που δεν δουλευουν ! τι λετε να εγινε; δεν την εσφιξα πολυ και δεν εχω βγαλει τον επεξεργαστη απο πανω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 πως το καταλαβες στην αρχη? αυτα που χρησιμοποιουσες σταματησαν να δουλευουν ή πηγες να τα βαλεις σε αλλα και τοτε το καταλαβες? μετα απο ποση ωρα εχεις τετοιες θερμοκρασιες? χωρις turbo? κατω απο 60? ριξε για λιγο και το πριμε να δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos195 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ειναι κοκκινο μαυρο κοκκινο μαυρο! εγω εχω 2χ4 γβ corsair vengeance 1600... και τα ειχα σε μαυρο και μαυρο! παταω να ανοιξει ο υπο πριν μου γραφει πανω στην μομπο 55! λεω κατι εγινε με τις μνημες ! βγαζω και αρχιζω τις δοκιμες! οταν εχω μια μνημη πανω στο πρωτο κοκκινο γραφει 55 το ιδιο και στο πρωτο μαυρο! οταν τις εχω στο δευτερο κοκκινο και δευτερο μαυρο δουλευει κανονικα ! δεν εχω πειραξει τιποτα αλλο ! πως το καταλαβες στην αρχη? αυτα που χρησιμοποιουσες σταματησαν να δουλευουν ή πηγες να τα βαλεις σε αλλα και τοτε το καταλαβες? μετα απο ποση ωρα εχεις τετοιες θερμοκρασιες? χωρις turbo? κατω απο 60? ριξε για λιγο και το πριμε να δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Χαλαρωσε απο μια βολτα την καθε βίδα της ψήκτρας και ξαναδοκίμασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 πολυ καλες θερμοκρασιες. ειδικα για turbo ανοιχτο. τις ειχες αφαιρεσει για την τοποθετηση της nepton? ειχες βγαλει το ρευμα απο την πριζα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos195 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Χαλαρωσε απο μια βολτα την καθε βίδα της ψήκτρας και ξαναδοκίμασε χαλαρωσα...τιποτα... εβγαλε τον επεξεργαστη να δω αν εχει στραβωσει κατι τιποτα ολα ισια ! θα την παω για να την δουν!!!καλες θερμοκρασιες εχω;;; πολυ καλες θερμοκρασιες. ειδικα για turbo ανοιχτο. θα φανει στο gta V χεχεχε ναι ναι με τουρμπο ον αντε να ερθει και η δικη σου να μας πεις θερμοκρασιες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 τις ειχες αφαιρεσει για την τοποθετηση της nepton? ειχες βγαλει το ρευμα απο την πριζα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos195 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 τις ειχες αφαιρεσει για την τοποθετηση της nepton? ειχες βγαλει το ρευμα απο την πριζα? οχι δεν με ενοχλησαν καθολου! δεν υπηρχε τιποτα πανω στον υπο απο καλωδια!!και να φανταστεις ουτε που τις ακουμπησα τις μνημες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ati8assos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 το bold εννοειται οτι ΔΕΝ ισχυει ... βρες το site της εταιριας... ειναι κλασσικος μυθος . εχεις στο μυαλο σου την http://www.coollaboratory.com/en/products/liquid-ultra/ μαλλον ... Κοίτα, προσωπικά δεν μου έχει κάνει βραχυκύκλωμα ποτέ, το υλικό που την αποτελεί όμως έχει κάποιες ιδιότητες στο να συγκρατεί ελαφρά φορτία όπως αναφέρει η ίδια η Arctic Silver στο Site: site της και αυτό ίσως δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα . (While much safer than electrically conductive silver and copper greases, Arctic Silver 5 should be kept away from electrical traces, pins, and leads. While it is not electrically conductive, the compound is very slightly capacitive and could potentially cause problems if it bridges two close-proximity electrical paths) Λάθος μου που χρησιμοποίησα την λέξη «βραχυκύκλωμα» εν τη συντομία του λόγου. @panos195 Μιας και μιλάμε για βραχυκυκλώματα κάτι τέτοιο μου μυρίζει για το θέμα σου, αλλά από αλλού, όχι από την πάστα. Το backplate στο πίσω μέρος του mobo , για δες μήπως ακουμπά σε τίποτα μεταλλικό. Έχει κάτι πλαστικά μονωτικά που πρέπει να του φορέσεις ώστε να μην έρχεται σε επαφή. Ρίξε μια ματιά και στα παρακάτω videos. Site: Cooler Master Nepton 240M - Preparation Site: Cooler Master Nepton 240M - Before Installing the Pump & Radiator Site: Site: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 δεν νομιζω να μπορει να γινει λαθος στην εγκατασταση ειναι πολυ απλα τα πραγματα. Μηπως με το κατσαβιδι ακουμπησες πουθενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα