panos195 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δοκίμασε να βάλεις από τα Power Options , στο processor power management, το minimum processor state : 5% και το maximum σε 100%, όπως δείχνει το screenshot. cpu.power options.jpg Η διαδρομή είναι. Control Panel / Power Options /Balanced και επιλογή : change plan settings Το μαμα ρεύμα του κάθε επεξεργαστή το βρίσκεις αν ακολουθήσεις τον οδηγό που αναφέρω στο post #81 και για τον 4790Κ κυμαίνεται αναλόγως το κομμάτι από 1,050 έως 1,090 με μια μέση τιμή τα 1,070. Αναφέρω συγκεκριμένα στο #83 πως σε αυτή την περίπτωση το turbo boost απενεργοποιείται . Τον οδηγό τον έδωσα για να τον χρησιμοποιήσεις κατά το δοκούν. Εάν έχεις χρόνο πειραματίσου, μαθαίνεις πολλά από την εμπειρία/επαφή με το αντικείμενο. τα εχω κανει ακριβως οπως τα ειπες οριστε μια φωτο....θερμοκρασιες μεχρι και 83 βαθμους ειδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 ετσι οπως εισαι τωρα αν μπει και η Nepton θα παιζεις κατω απο 65 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos195 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 ετσι οπως εισαι τωρα αν μπει και η Nepton θα παιζεις κατω απο 65 μακαρι φιλε μου και με ανοιχτο το τουρμπο αν παιζει κατω απο 65 θα πεταω απο την χαρα μου χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 δες τι γινεται. το turbo στον παει στα 4.4 και οταν δουλεψει πανω απο 2 πυρηνες πεφτει στο 4.2 εσυ θα το βαλεις το multiplier κατευθειαν στο 4.2 και με το ρευμα που εχεις δεν νομιζω να εχεις θεμα. θα κανεις ενα stress test. αν οχι τοτε δινεις λιγο ρευμα. αν δεις οτι σε παιρνει απο θερμοκρασιιες τοτε τον βαζεις στα 4.4 και εισαι κομπλε. ουτε turbo ουτε βλακιες. πιστευω οτι στα 4.4 θα παιζει με κατω απο 1.2 ρευμα. και πιο δροσερος και πιο σταθερος και γρηγορος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ati8assos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 τα εχω κανει ακριβως οπως τα ειπες οριστε μια φωτο....θερμοκρασιες μεχρι και 83 βαθμους ειδα Μια χαρά θερμοκρασίες και πολύ καλό stock Vcore, μάλλον έπεσες σε καλό κομμάτι. Όταν με το καλό βάλεις καλύτερη ψύξη, ακολούθησε όσα αναφέρει ο AETOLOFITIS στο #94 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Οντως. Ο δικος μου θελει 1.075 νομιζω με 1.1 ανετα τα εχεις τα 4.2 μπορει και παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos195 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μια χαρά θερμοκρασίες και πολύ καλό stock Vcore, μάλλον έπεσες σε καλό κομμάτι. Όταν με το καλό βάλεις καλύτερη ψύξη, ακολούθησε όσα αναφέρει ο AETOLOFITIS στο #94 σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου και τις αμεσες απαντησεις που μου εδωσες! Μακαρι να επεσα χαχαχα εγω μπηκα για το προβλημα των θερμοκρασιων και θα βγω στο τελος οτι ειμαι και τυχερος αυτο ειναι που λεμε πηγα για μαλλι και βγηκα κουρεμενος ! χεχε με την καλη εννοια παντα! Οντως. Ο δικος μου θελει 1.075 νομιζω με 1.1 ανετα τα εχεις τα 4.2 μπορει και παραπανω. λογικα σημερα θα φτασει η νεπτον οποτε οταν την βαλω θα ποσταρω και θερμοκρασιες και τα παντα ειτε με τουρμπο ειτε οχι και φυσικα στρεςς τεστ σε game και απο τα προγραμματα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 περιμενω και εγω nepton οποτε σε παρακαλω ενηερωσε μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos195 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 περιμενω και εγω nepton οποτε σε παρακαλω ενηερωσε μας. ναι φυσικα και θα σε ενημερωσω φιλε μου θα ποσταρω με την μια οταν την βαλω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ati8assos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Πάρτε και καμιά ARCTIC MX-4 θερμοαγώγιμη πάστα, γιατί η Coolermaster δεν βάζει και ότι καλύτερο στις Nepton. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos195 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Πάρτε και καμιά ARCTIC MX-4 θερμοαγώγιμη πάστα, γιατί η Coolermaster δεν βάζει και ότι καλύτερο στις Nepton. μηπως θα ηταν καλυτερα να χρησιμοποιησω την arctic silver 5? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Πάρτε και καμιά ARCTIC MX-4 θερμοαγώγιμη πάστα, γιατί η Coolermaster δεν βάζει και ότι καλύτερο στις Nepton. πηρα prolimatech pk3 και εχω και artic Mx2. η mx-4 ειναι καλυτερη? ποια να βαλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 την prolimatech pk3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 η προλιματεκ ειναι η καλυτερη αλλα ειναι δυστροπη λογω του χαμηλου ιξώδους της. χρησιμοποιησε τηλεκαρτα για το απλωμα. η μχ4 ειναι ελαχιστα χειροτερη αλλα ευκολη στην τοποθετηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ati8assos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Συμφωνώ με όσα λένε οι concal και TEOKOS παραπάνω. H prolimatech αν και έχει πολύ καλή απόδοση είναι δύστροπη στην τοποθέτηση και σε παιδεύει πολύ. Η mx4 είναι άριστο VfM, εύκολη στην τοποθέτηση και με παρόμοια σχεδόν απόδοση. Η arctic silver 5 είναι σταθερή αξία, με μεγάλη αντοχή στον χρόνο, και καλή εξίσου απόδοση, αλλά δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με ηλεκτρονικά μέρη [προσοχή στην δόση λοιπόν] καθώς μπορεί να προκαλέσει βραχυκύκλωμα και επίσης απαιτεί πολλές ώρες χρήσης ( έχει περίοδο «στρωσίματος» ) για μέγιστα οφέλη. @ AETOLIFITIS δοκίμασε την prolimatech, έχει ζεστάνει ο καιρός και ίσως σε δυσκολέψει λιγότερο. @ panos195 αν δεν έχεις προβεί σε αγορά θα επιμείνω σε MX4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα