Προς το περιεχόμενο

i7 4790k

panos195

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειναι μια χαρα με θερμοκρασίες με 85+ σε mild stressing? 

Οσο ημουν με στοκ ψήκτρα σε στοκ ρολογια πανω απο 82 δεν ειδα ποτε ακομη και με avx prime95!! Και ολα αυτα σε mini ITX κουτι....

Κατι δεν παει καλα με την τοποθετηση της ψηκτρας λεμε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και εγω αυτης της αποψης ημουν παντα αλλα διαφωνουν τοσοι μαζι μου για την αναγκη τετοιου στρεσαρισματος που εχω αρχισει να το σκεφτομαι

τι εννοεις στο πλαι ???

ηταν ετσι οπως την πρωτη φωτο και το εκανα οπως την δευτερη

Πιο παλια και εγω ειχα ανυσηχησει με τις θερμοκρασιες αλλα τοτε μου ειχαν πει αυτα που σου λεω τωρα. Εισαι μια χαρα απο θερμοκρασιες. Τωρα αν θελεις να δοκιμασεις το prime 26.6 πες μας ποσο σου βγαζει. Οσο διαβαζω αυρο λενε να χρησιμοποιουμε στους επεξεργαστες μας.

δες ανοιξα το τουρμπο μοντ απο το ΒΙΟΣ και στο gta v  εχω 65-75 βαθμους αν γυρισω το ραδιο στον δικο μου σταθμο εκτοξευεται και παιζει γυρο 75-90 με το πριμε 26.6 εχω σχεδον σταθερα 94-95 βαθμους!

Ειναι μια χαρα με θερμοκρασίες με 85+ σε mild stressing? 

Οσο ημουν με στοκ ψήκτρα σε στοκ ρολογια πανω απο 82 δεν ειδα ποτε ακομη και με avx prime95!! Και ολα αυτα σε mini ITX κουτι....

Κατι δεν παει καλα με την τοποθετηση της ψηκτρας λεμε!

οταν μου ερθει η νεπτον θα το παω σε τεχνικο να μου την βαλει για να μην κανω καμια χαζομαρα εγω και εχω προβλημα !Δεν εχω κανει ακομα τιποτα απο αυτα που μου ειπες πριν διοτι δεν εχω παστα αυτη την στιγμη..

post-258377-0-53124800-1433751310_thumb.jpg

post-258377-0-73750300-1433751327_thumb.jpg

οταν μου ερθει η νεπτον θα το παω σε τεχνικο να μου την βαλει για να μην κανω καμια χαζομαρα εγω και εχω προβλημα !Δεν εχω κανει ακομα τιποτα απο αυτα που μου ειπες πριν διοτι δεν εχω παστα αυτη την στιγμη..

To Θεμα είναι οτι δεν πρέπει να δουλευει το μηχανημα σε αυτές τις θερμοκρασίες.....

Μην βάζεις καινουργια παστα. Αφου εβαλες προσφατα δεν ειναι τοσο αναγκαίο .... απλα ασε οπως ειναι αυτη που υπάρχει ήδη.... απλα βγάλε και ξαναβάλε σωστά την ψήκτρα!

To Θεμα είναι οτι δεν πρέπει να δουλευει το μηχανημα σε αυτές τις θερμοκρασίες.....

Μην βάζεις καινουργια παστα. Αφου εβαλες προσφατα δεν ειναι τοσο αναγκαίο .... απλα ασε οπως ειναι αυτη που υπάρχει ήδη.... απλα βγάλε και ξαναβάλε σωστά την ψήκτρα!

να τα σφιξω οπως ειναι η να τα βγαλω να μην γυρισω τα ποδαρακια και να τα γυρισω οταν θα τα σφιξω πανω στην μητρικη αυτο δεν εχω καταλαβει !

να τα σφιξω οπως ειναι η να τα βγαλω να μην γυρισω τα ποδαρακια και να τα γυρισω οταν θα τα σφιξω πανω στην μητρικη αυτο δεν εχω καταλαβει !

Ξεσφύγγεις και τραβάς τα ποδαρακια πανω και ιδανικα δεν αφαιρεις την ψυκτρα πανω απο τον επεξεργαστή....

Μετα οπως σου ειπα με ενα μεγαλο ισιο κατσαβίδι πιεζεις (θελει αρκετούτσικη πίεση) το ποδαρακι προς τα κατω και σφίγγεις μεχρι να τερματισει, συνεχίζεις το ιδιο με το διαγώνια απεναντι ποδαρακι και τελος με τα δύο τελευταια.

Και οπως ειπαμε ΠΡΟΣΟΧΗ με το κατσαβίδι 

Ξεσφύγγεις και τραβάς τα ποδαρακια πανω και ιδανικα δεν αφαιρεις την ψυκτρα πανω απο τον επεξεργαστή....

Μετα οπως σου ειπα με ενα μεγαλο ισιο κατσαβίδι πιεζεις (θελει αρκετούτσικη πίεση) το ποδαρακι προς τα κατω και σφίγγεις μεχρι να τερματισει, συνεχίζεις το ιδιο με το διαγώνια απεναντι ποδαρακι και τελος με τα δύο τελευταια.

Και οπως ειπαμε ΠΡΟΣΟΧΗ με το κατσαβίδι 

το εκανα οπως ακριβως μου ειπες!τι να κανω τωρα;

Δεν μπορώ να καταλαβω τι δεν παει καλα .... Οι θερμοκρασίες σου ειναι πολύ υψηλες για στοκ καταστάσεις!!!

Οπου και να έχω δει οπου και να έχω διαβασει με στοκ ψηκτρα ο 4790Κ τοπαρει με prime που ειναι χειροτερο απο το Occt στους 80-85.

Ο ανεμηστήρας γκαζώνει οταν στρεσσαρεις?

Δεν μπορώ να καταλαβω τι δεν παει καλα .... Οι θερμοκρασίες σου ειναι πολύ υψηλες για στοκ καταστάσεις!!!

Οπου και να έχω δει οπου και να έχω διαβασει με στοκ ψηκτρα ο 4790Κ τοπαρει με prime που ειναι χειροτερο απο το Occt στους 80-85.

Ο ανεμηστήρας γκαζώνει οταν στρεσσαρεις?

ε μερικες φορες τον ακουω και αλλες οχι πφφ δεν ξερω τωρα εβαλα παλι το occt και μεχρι να ανεβει η θερμοκρασια δεν ακουστικε αλλα δεν προλαβε να ανεβει διοτι εκλεισε μονο του το occt! μηπως εχει θεμα ο επεξεργαστης;

ε μερικες φορες τον ακουω και αλλες οχι πφφ δεν ξερω τωρα εβαλα παλι το occt και μεχρι να ανεβει η θερμοκρασια δεν ακουστικε αλλα δεν προλαβε να ανεβει διοτι εκλεισε μονο του το occt! μηπως εχει θεμα ο επεξεργαστης;

εχω δοκιμασει και ψυκτρα απο τον παλιο μου ι5 2500 αλλα παλι τα ιδια αποτελεσματα ειχα! (δεν γνωριζω αν ηταν συμβατες απλα ειναι 4pin του ι7 και 4 του ι5 ετσι το σκεφτηκα)

εχω δοκιμασει και ψυκτρα απο τον παλιο μου ι5 2500 αλλα παλι τα ιδια αποτελεσματα ειχα! (δεν γνωριζω αν ηταν συμβατες απλα ειναι 4pin του ι7 και 4 του ι5 ετσι το σκεφτηκα)

Ο επεξεργαστής λιγο απιθανο να έχει προβλημα!!! 

Το κουμπωμα των ψηκτρών ειναι ιδιο αλλα δεν ξερω αν η ψήκτρα του 2500 μπορει να αντεξει το θερμικο φορτιο του 4790Κ

Τεσπα αν σε games παιζεις μαξ στους 80-85 αστο έτσι προς το παρον μεχρι να έρθει η nepton 

Ο επεξεργαστής λιγο απιθανο να έχει προβλημα!!! 

Το κουμπωμα των ψηκτρών ειναι ιδιο αλλα δεν ξερω αν η ψήκτρα του 2500 μπορει να αντεξει το θερμικο φορτιο του 4790Κ

Τεσπα αν σε games παιζεις μαξ στους 80-85 αστο έτσι προς το παρον μεχρι να έρθει η nepton 

σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου και την πολυτιμη βοηθεια σου φιλε μου ! θα ποσταρω κιολας  με θερμοκρασιες  μολις μπει η νεπτον.

Φιλε μου κανε ενα search στο google και θα διαβασεις πολλα θεμματα που ειναι ακριβως το ιδιο με εσενα , εμενα.

και εσυ το ιδιο προβλημα εχεις φιλε μου;

με ειχαν παραξενεψει οι υψηλες θερμμοκρασιες σε prime και εδω εγνε και η συζητηση.

http://www.insomnia.gr/topic/565262-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82/

το μονο μπερδεμα ειναι οτι αντι για intel burn test που ελεγα εννοουσα το extreme tuning. δες τι μου απαντησαν.

επισης κοιταξε αυτο το θεμα:

https://communities.intel.com/thread/54032?start=300&tstart=0

μερικοι το διορθωσαν με ρυθμισεις και αλλοι με rma. εγω τοτε δεν το εδωσα μεγαλη σημασια μετα το πρωτο θεμα που ειχε γινει.αλλα σημερα απο το πρωι διαβαζω για τις θερμοκρασιες και σκεφτομαι ή 240 Nepton ή h105 για να μην υπαρχει θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...