AETOLOFITIS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Κανε ενα κοπο να βαλεις το extreme tuning utility και κανε ενα stress. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Βασικά πλέον ειμαι 1000% σίγουρος ότι δεν πατάει η ψήκτρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos195 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Κανε ενα κοπο να βαλεις το extreme tuning utility και κανε ενα stress. θα το κανω τωρα θα ανεβασω φωτο να σας πω! Βασικά πλέον ειμαι 1000% σίγουρος ότι δεν πατάει η ψήκτρα! δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν παταει μηπως εχω βαλει παστα λιγη;;; στην μεση εβαλα μια γραμμη (το ειδα στο youtube απο ενα παλικαρι ελληνα unboxholing κανει αν το εγραψα και σωστα διοτι δεν εχω αλλαξει παστα ποτε στην ζωη μου και πηρα την ιδεα απο εκει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 θα το κανω τωρα θα ανεβασω φωτο να σας πω! δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν παταει μηπως εχω βαλει παστα λιγη;;; στην μεση εβαλα μια γραμμη (το ειδα στο youtube απο ενα παλικαρι ελληνα unboxholing κανει αν το εγραψα και σωστα διοτι δεν εχω αλλαξει παστα ποτε στην ζωη μου και πηρα την ιδεα απο εκει) H εργοστασιακή ψύκτρα έχει από κάτω θερμοαγώγιμη πάστα. Μήπως παραέβαλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Αν μπορεις ανεβασε εδω μια φώτο καθαρη απο τα ποδαρακια της ψύκτρας και απο την μπροστα και απο την πισω μερια της μητρικής! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos195 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 H εργοστασιακή ψύκτρα έχει από κάτω θερμοαγώγιμη πάστα. Μήπως παραέβαλες? οχι δεν νομιζω ισα ισα οταν εβγαλα την ψυκτρα την καθαρισα οπως και τον επεξεργαστη αφου εβλεπα και τα γραμματα πεντακαθαρα!τοποθετησα την νεα παστα και μετα εβαλα πανω την ψυκτρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 οχι δεν νομιζω ισα ισα οταν εβγαλα την ψυκτρα την καθαρισα οπως και τον επεξεργαστη αφου εβλεπα και τα γραμματα πεντακαθαρα!τοποθετησα την νεα παστα και μετα εβαλα πανω την ψυκτρα! Πάντως για τέτοιο επεξεργαστή καλό θα ήταν να πάρεις μια καλύτερη ψύκτρα. Χτύπα αυτήν και θα δεις τρελή διαφορά και σε θερμοκρασίες και σε θόρυβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos195 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Αν μπορεις ανεβασε εδω μια φώτο καθαρη απο τα ποδαρακια της ψύκτρας και απο την μπροστα και απο την πισω μερια της μητρικής! πφφφ μηπως φταει η ψυκτρα και με την νεπτον 240μ να ειμαι καλυμενος;;;; καλη επιλογη εκανα;; Πάντως για τέτοιο επεξεργαστή καλό θα ήταν να πάρεις μια καλύτερη ψύκτρα. Χτύπα αυτήν και θα δεις τρελή διαφορά και σε θερμοκρασίες και σε θόρυβο περιμενω απο γνωστο καταστημα να μου φερουν την νεπτον 240μ εχω ακουσει καλα λογια και κριτικες για αυτην εσυ τι λες;εχεις να προτεινεις καποια αλλη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 πφφφ μηπως φταει η ψυκτρα και με την νεπτον 240μ να ειμαι καλυμενος;;;; καλη επιλογη εκανα;; περιμενω απο γνωστο καταστημα να μου φερουν την νεπτον 240μ εχω ακουσει καλα λογια και κριτικες για αυτην εσυ τι λες;εχεις να προτεινεις καποια αλλη; Για τα λεφτά της πολύ καλή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Αυτα τα τρία δεν πρεπει να εχουν κουμπώσει καλα.... Βγαλε και ξαναβαλε την ψήκτρα..... Καλα θα είναι τα ποδαρακια να τα σφίξεις μεχρι να γυρίσει το πλαστικο τερμα με καποιο μεγαλο ισιο κατσαβιδι με καποια σχετική πίεση προς τα κατω. (με προσοχη παντα μην γλυστρίσει κανενα κατσαβίδι και κανεις ζημια στην μητρική!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos195 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Κανε ενα κοπο να βαλεις το extreme tuning utility και κανε ενα stress. το εκανα ! 74 βαθμους και επαιζε στους 68-74 παραπανω δεν πηγε!βεβαια 1 λεπτο το εβαλα να τρεξει και την θερμοκρασια την εβλεπα απο το προγραμμα αυτο ! Αυτα τα τρία δεν πρεπει να εχουν κουμπώσει καλα.... IMG_0840.JPG Βγαλε και ξαναβαλε την ψήκτρα..... Καλα θα είναι τα ποδαρακια να τα σφίξεις μεχρι να γυρίσει το πλαστικο τερμα με καποιο μεγαλο ισιο κατσαβιδι με καποια σχετική πίεση προς τα κατω. (με προσοχη παντα μην γλυστρίσει κανενα κατσαβίδι και κανεις ζημια στην μητρική!! οπως ειναι τωρα να τα σφιξω η πρεπει να βγαλω παλι την ψυκτρα και να βαλω παστα παλι; σορρυ τωρα το διαβασα καλα το ποστ σου! ακυρο απλα εξηγησε μου λιγο βγαζω την ψυκτρα και γυριζω τα ποδαρακια οπως ειναι τωρα και μετα οταν την βαλω πανω χωρις να την πιεσω θα τα βιδωσω; εδω και 5 λεπτα τρεχω το aida σε στρεςς Motherboard 27 °C (81 °F) CPU 72 °C (162 °F) CPU Package 85 °C (185 °F) CPU IA Cores 85 °C (185 °F) CPU GT Cores 61 °C (142 °F) CPU #1 / Core #1 83 °C (181 °F) CPU #1 / Core #2 85 °C (185 °F) CPU #1 / Core #3 85 °C (185 °F) CPU #1 / Core #4 77 °C (171 °F) PCH Diode 35 °C (94 °F) ειναι φυσιολογικα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Εχω διαβασει πως το στρεσαρισμα δεν πρεπει να το κανεις με το τελευταιο prime. Εχω και εγω τον ιδιο επεξεργαστη και με την thermaltake nic f3 εχω 64 σε extreme ενω οταν ανοιγω prime πεταει στους 85 δεν πιστευω να φταιει κατι. Σε gaming μεχρι ποσο σου παει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos195 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Εχω διαβασει πως το στρεσαρισμα δεν πρεπει να το κανεις με το τελευταιο prime. Εχω και εγω τον ιδιο επεξεργαστη και με την thermaltake nic f3 εχω 64 σε extreme ενω οταν ανοιγω prime πεταει στους 85 δεν πιστευω να φταιει κατι. Σε gaming μεχρι ποσο σου παει η αληθεια φιλε μου ειναι οτι σε aida εφτασε οσο εγραψα πανω ! εβαλα πριμε στο σμαλλ φφτ και παει 90 φευγα δεν ξερω γιατι ! Χθες δοκιμασα στο gta v με το msi afterburner και στο ιντρο του παιχνιδιου ειχα 60-70 βαθμους ! Ξεχασα να πω οτι στο κουτι ειχα τους ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ ανεμιστηρες στα πλαγια για ομορφια !τωρα το πρωι τους αλλαξα και βλεπω οτι εχει πολυ μεγαλη διαφορα στα προγραμματα τωρα μπηκα για 5 λεπτα στο gTA V και ημουν με 55-60 βαθμους !Μαλλον εκανα μεγαλη Φανφαρα για να μην το πω αλλιως! edit: Xωρις τουρμπο με τουρμπο μοντε θα μπω να σε πω τωρα ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Επειδή κάνω και εγώ υπερβολικό render premier after effects κτλπ αυτά τα προγράμματα χρησιμοποιούν όλους τους επεξεργαστές 100% για 2 με 3 ώρες συνεχόμενα και πρέπει να είσαι full stable καλό για μένα μόνο με prime95 με την πρώτη επιλογή. και εγω αυτης της αποψης ημουν παντα αλλα διαφωνουν τοσοι μαζι μου για την αναγκη τετοιου στρεσαρισματος που εχω αρχισει να το σκεφτομαι Ξεχασα να πω οτι στο κουτι ειχα τους ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ ανεμιστηρες στα πλαγια για ομορφια !τωρα το πρωι τους αλλαξα και βλεπω οτι εχει πολυ μεγαλη τι εννοεις στο πλαι ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Πιο παλια και εγω ειχα ανυσηχησει με τις θερμοκρασιες αλλα τοτε μου ειχαν πει αυτα που σου λεω τωρα. Εισαι μια χαρα απο θερμοκρασιες. Τωρα αν θελεις να δοκιμασεις το prime 26.6 πες μας ποσο σου βγαζει. Οσο διαβαζω αυρο λενε να χρησιμοποιουμε στους επεξεργαστες μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα