Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα λαπτοπ hp το οποιο αγορασα το καλοκαιρι και χθες το βραδυ μου επεσε νερο στο πληκτρολογιο!!

Ευτυχως,ανοιξε κανονικα αλλα πολλα πληκτρα στο πληκτρολογιο δε λειτουργουν!

Αν αγορασω ενα εξωτερικο πληκτρολογιο,θα ειναι συμβατοο;;;;

Σας ευχαριστω!!

Δημοσ.

Αναλογα ποσα θες να δωσεις.

Εαν θες να ειναι ασυρματο ή με καλωδιο κτλπ.

http://www.skroutz.gr/s/275861/Logitech-Keyboard-K120.html

http://www.skroutz.gr/s/71566/Microsoft-Wired-Keyboard-600.html

Και με κατι τετοιο δηλαδη μια χαρα εισαι αλλα εξαρταται απο εσενα και το ποσα εισαι διατεθιμενος να δωσεις.

Παντως αν δεν παιζεις παιχνιδια και απλα εχει το λαπτοπ για browsing με ενα πληκτρολογιο του 10αρικου θα την κανεις την δουλεια σου μια χαρα.

Δημοσ.

Ένα απλό keyboard πάρε αλλα έχε στο μυαλό σου καποια στιγμή να αγοράσεις ενα ανταλλακτικό keyboard απο το ebay 

Δημοσ.

Το στεγνωσα αλλα σημερα δε λειτουργουν και αλλα κουμπια οποτε θα χρειαστω πληκτρολογιο!

Το εξωτερικο πως συνδεεται με το λαπτοπ; δεν παιζω παιχνιδια...

Το χρειαζομαι αμεσα λογω εργασιων..

Δημοσ.

Το στεγνωσα αλλα σημερα δε λειτουργουν και αλλα κουμπια οποτε θα χρειαστω πληκτρολογιο!

Συνδεεται με το καλωδιο του, αν ειναι ενσυρματο στηυν θυρα usb του laptop σου ....... Αλλιως με το ειδικο βυσματακι (δεν ξερω αν εχει ονομα) ,που βρισκεται ΚΑΤΩ απ το ασυρματο ποντικι στην θυρα usb του laptop σου.Κοιτα να παρεις ενα καλο οπως αυτα που σε δειξανε παραπανω και να ειναι σετ (ποντικι -πληκτρολογιο μαζι)..Εγω εχω τετοιο σετ της 4 tech ,δεν ειναι κορυφη αλλα την δουλεια του την κανει τζαμι.Βεβαια δεν εριξα νερο στο πληκτρολογιο,απλα δεν θελω να χρησιμοποιω τα πληκτρα του laptop (αν χαλασουν θα σαλταρω,κι ετσι κανω την δουλεια μου σπεσιαλ με ασυρματο σετ).

Επισης υποθετω οτι εισαι στη εγγυηση,ρωτα τους μηπως και το φτιαξουν ,(και κοστος,μιας και ειναι δικο σου σφαλμα),αλλα πες τους την αληθεια,ειναι κριμα καινουριο μηχανημα να μην δουλευει,εστω απο απροσεξια σου.

Δημοσ.

Πως το στεγνωσες? Το λαπτοπ θα επρπε να μεινει κλειστο και εκτος ρευματος και μπαταριας για τουλαχιστο 1 με 2 μερες γυρισμένο αναποδα ωστε να στεγνώσει πολυ καλα πριν ξαναμπεί σε λειτουργια....

Το απευχομαι αλλα αν βιαστικες να το βαλεις σε λειτουργια πριν στεγνωσει εντελως υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να σου βγάλει προβλημα και αλλου περα απο το πληκτρολογιο.....

Απο εκει και περα εξωτερικο πληκτολόγιο μπορεις να συνδέσεις μεσο usb.

Δημοσ.

Εχεις να μου προτεινεις ενα καλο που συνδεεται ατη θυρα usb του λαπτοπ;;

Μεχρι ποσα λεφτα θελεις να δώσεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...