Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα
εχω ενα λαπτοπ asus απο τα e-shop το οποιο το αγορασα πριν απο ενα χρονο και 11 μηνες περιπου και μου εβγαλε πολυ πιθανον προβλημα στο δισκο.Οταν παω να γραψω ξανα τα windows ο δικος δεν εμφανιζεται στις επιλογες εγκαταστασης των windows , το windows repair δεν μπορουσε να γινει , τα linux (δοκιμαsa τα puppy linux) δεν αναγνωριζουν και αυτα το δισκο , δοκιμασα linux boot repair αλλα παλι μια απο τα ιδια....το περιεργο ειναι οτι τα bios τον διαβαζουν κανονικα τον δισκο αλλα και το λαμπακι του δισκου αναβει κανονικα
Προχθες ετσι στα ξαφνικα , μετα απο 15 λεπτα που προσπαθουσε να μπει στα windows , τελικα τα καταφερε διχνωντας βεβαια μονο την επιφανεια εργασιας και τιποτε αλλο , τα παντα ηταν παγωμενα
Οσο λειτουργουσε και μπουταρε κανονικα  , ο δισκος εκανε ανα τακτα χρονικα διαστηματα ασυνηθηστους ηχους

υπεθεσα οτι επεσα σε προβληματικο δισκο , αφου οπως εχω διαβασει , ενας hdd δικος εχει διαρκεια ζωης τουλαχιστον 5 χρονια
Εαν λοιπον ισχυει αυτο που ανεφερα πιο πανω, η εταιρεια (εφοσον ειμαι ακομη μεσα στην εγγυηση) θα μου αντικαταστησει το δισκο δωρεαν (μιας και ειναι αποκλειστικα δικο τους λαθος) θα πρεπει να αγορασω εγω καινουργιο δισκο?

Μολις  εβαλα και το gparted και ενω εχει ηδη μπει στο γραφικο του περιβαλλον μου βγαζει "error fsyncing/closing/dev/sda1:input/output error"

Θα ηθελα να ζητησω συγγνωμη για το κουραστικο μου ''κειμενο'' αλλα ανακαλυψα οτι η εγγυηση λιγει σε ενα μηνα , οποτε πρεπει να βρεθει μια λυση οσο γινεται γρηγοροτερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...