trujillo2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Με τοση καταθλιψη που με πιανει οταν διαβαζω τετοια threads λεω να πουλησω τον 8320 κανα 20ευρω να παω σε κανα intel core duo να παιξω κανα game της προκοπης εχω εναν 8400 που καθεται Αφού δίνεις τόση έμφαση στο vfm γιατί δεν μας δείχνεις πόσο vfm έχει ένας fx; Δείξε μας,ανέβασε μια εικόνα που να δείχνει τα thread και την χρήση του παιχνιδιού * σε ποσοστά να δούμε πόσο % των χρημάτων που δίνεις σε fx μετατρέπονται σε fps και πόσα γίνονται αέρας. π.χ. παράδειγμα * όποιου θες όποιο νομίζεις ότι θα σου δώσει το καλύτερο ποσοστό,την καλύτερη περίπτωση ρε παιδί μου όχι την χειρότερη με την δικιά σου vga με ότι ρυθμίσεις γουστάρεις αυτο που ζητας δεν μπορω να το κανω διοτι εχω τον 4460 (τον πηρα λογω της ΤΟΤΕ χαμηλης τιμης του) και δεν ειπα οτι δεν ειναι ανωτερη η ιντελ . απλα ειναι υπερβολικα τα χρηματα που ζηταει . αυτα , παω να φτιαξω ποπκορν
TheELF Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 απλα ειναι υπερβολικα τα χρηματα που ζηταει . αυτα , παω να φτιαξω ποπκορν Επειδή οι ειδήμονες εδώ μέσα,ενώ συμφωνούν ομολογουμένως ότι οι I5 είναι πολύ ανώτεροι οπότε ανήκουν σε άλλη κατηγορία,αποδέχονται να γίνει σύγκριση των FX μόνο με αυτούς. Ε,παράνοια σκέτη,τι να πει κανείς!
John-lamia Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Παιδια καλησπερα!!Μια ερωτηση χωρις παρεξηγηση αν και στηριζω amd!Γιατι ενας intel επεξεργαστης πχ http://www.skroutz.gr/s/3405078/Intel-Core-i5-4670K-Box.html βγαζει περισσοτερα fps απο τον amd 6350 τον οποιο και εχω!Εχω σχεδον το ιδιο συστημα με εναν φιλο μου πλην του επεξεργαστη αυτος εχει τον 4670Κ ιδια καρτα γραφικων και το συστημα του παιζει στα 50-60 fps το assasins unity(σοβαρο παιχνιδι θα μου πειτε συγκριναμε και εγω πιανω απο 30 μεχρι 45 για να μη πω για μερικα video που μπορει να πανε και στα 23! Τους οδηγούς στην κάρτα γραφικών όταν τους αλλάζεις κανείς αφαιρέση Τους παλιούς μαζί με καθαρισμό ή περνάς τους καινούριους από πάνω; δε πιστεύω να έχεις τέτοιο θέμα απ τον επεξεργαστή σου. Είναι αρκετά καλός για τα παιχνίδια και μια χαρά συνεργάζεται με την κάρτα που έχεις. Η είναι θέμα οδηγών η κάποια άλλη υπηρεσία τρέχει από πίσω. Για αρχή Κάνε απεγκατάσταση τους οδηγούς, μετά κάνε καθαρισμό με το display driver uninstaller, Και μετά βάλε το 360 total security και κανε ένα σκαναρισμα Στην επιλογή full check που κλείνει προγράμματα που ξεκινάνε μαζί με τον υπολογιστή, ψάχνει για ιούς και καθαρίζει το σύστημα από σκουπίδια. δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία αν ο φίλος έχει ποιο δυνατό επεξεργαστή από σένα, και ο δικός σου είναι αρκετά καλός. Η Υγεία τους συστήματος παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο για την απόδοση οποίας διποτε εφαρμογής ή παιχνιδιού.
SwagJim Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Πλάκα πλάκα,για να τσακωνόμαστε μεταξύ μας για το ποιός έχει τους καλύτερους επεξεργαστές,σημαίνει οτι είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό που έχουμε και αυτό είναι που μετράει στην τελική.Οπότε καλό θα ήταν να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τους άλλους και να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε το hardware που κατέχουμε,παω να παίξω κανένα παιχνιδάκι τώρα bye bye.....
cliobaccarra Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Άμα θές παραπάνω fps τότε βολέψου με μικρότερη ανάλυση και με μικρότερες ρυθμίσεις ποιότητας γραφικών.Απο θέμα hardware όλα παίζουν τον ρόλο τους,με περισσότερο τον επεξεργαστή και ακόμα περισσότερο την κάρτα γραφικών. Δηλαδή τον παράγοντα Windows τον έχεις αφαίρεση τελείως, αν έχει κολλήσει κάνα mallware η κάτι αντίστοιχο η έχει γίνει κάποια βλακεία με τους drivers. 1
giannisag17 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Εβαλα τους 15.5 αλλα τους προηγουμενους τους εκανα απεγκατασταση με το iobit unistaller!
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δηλαδή τον παράγοντα Windows τον έχεις αφαίρεση τελείως, αν έχει κολλήσει κάνα mallware η κάτι αντίστοιχο η έχει γίνει κάποια βλακεία με τους drivers. Οι Drivers παντως ειναι οντως ενας ακομα παραγοντας αυξησης(ή καποιες φορες και μειωσης των Fps ισχυει αυτο). πχ στο Witcher 3 με τους τελευταιους Drivers για Nvidia παρατηρηθηκε αυξηση μεχρι και 5-7fps.
cliobaccarra Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Οπότε μέχρι στιγμής αντί να ρωτατε τον άνθρωπο τι Windows έχει, τι drivers κλπ αρχίσετε πάλι ένα ακόμα AMD vs Intel χωρίς καμία ουσία. Εύγε!!
giannisag17 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Οπότε μέχρι στιγμής αντί να ρωτατε τον άνθρωπο τι Windows έχει, τι drivers κλπ αρχίσετε πάλι ένα ακόμα AMD vs Intel χωρίς καμία ουσία. Εύγε!! windows 8.1 και 15.5 οι drivers αλλα μολις τους εκανα καθαρισμο με το ddu και θα δω πως παει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα